Şimdi Ara

Fiat egea ucuz malzeme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Makyajlı Egea'da göğüs plastiğini toplamışlar bayağı. Düzelmiş yani.

Taliant vs. Egea muhabbetinde Touch paket Taliant makyajsız Egea Urban'dan net olarak üstün derim ama makyajlı kasa Lounge vs. kapı panelleri ve orta konsol hariç özellikle SW+HB kasada tek kelimeyle başarılı.

Cross'larda deri paketle kapılarda epey topluyor. Egea'cı da değilim ve makyajsız kasa gerçekten da çok kötü ama makyajlı kasa için aynısını diyemem Lounge paket oldu mu araba kapılar hariç üst segment Corolla'dan Civic'ten vs. aşağı kalmaz.

Yapısal olaraksa halen zayıf.

• Egea kullanıyorum. 1,6 dizel otomatik urban plus. 2020

Kötü araba değil.

Ama bu arabada ilk çıkan Easy donanımlılar kötüydü. Kiralık kullanmıştım Easy olanı.

Arada yalıtım ve konfor anlamında epey fark var.

Şu an canımı sıkan tek konu, uzun yolda ön cama su sıktığınızda, suyun fazlası rüzgarın etkisiyle yan cama kadar akıyor. Tam da dikiz aynalarının hizasına geliyor. Ve aynada görüşü engelliyor.

Bu aslında tehlike oluşturan bir problem. Arkayı göremeyip kazaya sebep olabilirsiniz.

Egeadan önce accent vardı. o da 1,6 dizel otomatikti. Egea konfor ve kalite anlamında bana daha iyi geldi.

Ama Accent motor ve şanzıman olarak daha iyi. Accentin şanzımanı tam olarak manuel şanzımanda ne yapmanız gerekiyorsa onu yapıyordu. Sürpriz yapmıyordu. Ama egeada artı olarak yokuş inerken frene dokunursanız 6'dan 5'e alıp motor freni yapıyor. accent tam tersi vites büyütürdü, korkuturdu.

• camlarda ki buğu iç dolaşımın açık kalmasından dolayıymış fakat şöyle ki ne zaman camlar bugu yapınca klimayı çalıştırsam bir süre sonra iç dolaşım otomatik devreye giriyor ve tekrardan buğu olmaya başlıyor birisi beni şu döngüden kurtarabilir mi

• Çok ilginç, klima ayarınız nereye üfleyecek şekilde? Buğu çözücü butonlarına basınca iç sirkülasyona geçmemesi lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt

cam ve ayaklar

• TheDanışma kullanıcısına yanıt

O iç döngü bir süre sonra değil hemen devreye giriyordur, ön camın buğusunu alma tuşuna basarsanız klima otomatik açılır ve iç döngüye geçer. ona basmak yerine havalandırmayı cama verip iç döngüyü kapatın.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.