Şimdi Ara

Fiat egea ucuz malzeme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de easy plus kullanıyorum. Tek sıkıntı gerçekten koltukları sert geri kalan her şeyi parasına göre çok çok iyi yakıtından da memnunum. Acaba koltukları üst paketlerde daha yumuşak mı bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jon doe J kullanıcısına yanıt

Evet easy paket ile diğer paket koltukların arasında ciddi fark var

• can sıkıcı olabilir ama hoşumuza gitmeyen her eksiği adamlar koysa zaten bu fiyatlarda olmazdı, kaldı ki diğer pahalı markalarda eksiksiz değil. sonuç olarak bazı eksiklikler aracı aldıktan sonra az bir maliyetle giderilebilir.

• Yok ne şahini 2022 model egea at arabasıdan hallice de tam olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wesley_Snopp W kullanıcısına yanıt

Net olarak şahin. Değişen ihtiyaçlara göre bazı güncellemeler yapıldı ve adı her güncellemede değişti. Siena, albea, linea ve egea şahinin devamıdır, güncel ihtiyaçlara göre revize edilmiş halidir. Tofaşa özgü bir durum değil bu, firmalar büyük revizyonlarda veya kasa tutmadığında isim değişikliği yapabiliyor.

• whatcar sıtesı muhendıslerı egeayı ınceledı orada yorumları var. Arabada kullanılan malzemenın ne oldugunu anlamadılar bir turlu yanı dandık malzeme ama neden ve nasıl yapılmış keşfedemediler error verdi adamlar

• -Gardiyan- kullanıcısına yanıt

Sadece 1.4 benzınlı olanlar ucuz ama yag yakma vb birçok problemle aracı cekıcıyle servıse goturmeyen bırcok kişi garanti dısı kaldı. Yakıt tuketımı yol bilgisayarını tutmuyor 1-1.5 litre fazla tuketıyor vs çok problem oldu ... Yanı şimdi orta hallı taksiciler eskıden linea vs alırdı ordaki motorlar egeaya geçti ve taksiciler zaten oradan Accent blue, accent era, peugeot 301 gibi araçalara dondu. Çevreye bakınca goruluyor 20 tane taksısı olan zengın adam sofore verip geçiyor umursamıyor alıyor olabılır ama tek taksısı olan kendı de aracını kullanan bu konulara onem veren kısıler genellıkle kore, fransa motorlu aracları tercih edıyorlar. Hatta gecen yıllarda LPG avantajlı oldugu halde fransız dizel motorlarına buyuk ragbet oldu taksılerde de. Üstelik araç içi kalıtelı de olsa sokturup içini kendılerıne gore dızayn edıyorlar. Taksilere bakılınca dacialar, hyundailer , pug 301 ler, ford connectler vs durumu özetlıyor. Bir taksı duragında 5-6 kişiyle muhabbet edersenız sıze ucuzda olsa neden egea almadıkalrını soylerler

• Sen muhabbet ettiysen söylesene neden almıyorlarmış.

• Hocam sendeki easy paket de ondan koltuklar çok rahatsız.

Üst paketlerde fark var.

Klima konusuna gelirsek mutlaka bir ayar probleminiz var, ben yıllardır Egea sürüyorum hiç böyle bir sorun yaşamadım.

• deserthawk D kullanıcısına yanıt

4 Yıl olacak ben bu araca sahip olalı, daha camlarda buğu sorunu yaşamadım (klima ayarları düzgün kullanıldığında), Aralıksız 6 saat (bir defa tuvalet molası ile) sürdükten sonra da vardığım yerde bi kahvaltı yaptıktan sonra çocukları alıp, denize gittim (ki belimde 2 yerde fıtık ve bazı yapısal sorunlar var) ve araba/koltuklar rahatsız, beni yordu demedim, araçla yolculuk eden o kadar kişiden de böyle bir şikayet duymadım.

250.000,00 TL gibi komik (rakiplerine ve günümüz fiyatlandırmasına göre) bir başlangıç fiyatına satılan araçtan ne bekleniyor anlamıyorum. O paraya ancak i10 alınabiliyor gördüğüm kadarıyla. Kaldı ki üst paketlerinin (Urban, Lounge) corolla, megane, scala gibi rakipleriyle arasında uçuk kaçık farklar yok, neredeyse hepsini bir şekilde tecrübe ettim uzun yolda. Benim arabam çok kötü, keşke şu araç gibi olsa dediğim olmadı.(Saydığım araçlar arasında)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 9 Şubat 2022; 15:56:46 >

• MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

Hocam bizim milletin klasik hastalığı. Ülkece ekonomik durum ortada hala beğenmeme var.

Egea ben iddia ediyorum bu forumda en çok kullanan adamlardan biriyimdir. Ekim'de tekrar sıfır km olarak geldi ve şu anda 20 bine dayandım.

Bu hafta yaptığım yol 2000 km'yi geçti. Ben şöyle yoruldum böyle yoruldum demiyorum adam ev-iş arası giidp geliyor senede 1-2 uzun yola gider rahatsız diyor. Arkadaş VW'den inip binersen tabi rahatsız gelir. Parasına bakıp yorum yapacaksın.

• Buğu olayı muhtemelen sizden kaynaklıdır da geri kalan malzeme kalitesi olarak fiyatına göre işte.

• Efsanelerölmezunutmayın E kullanıcısına yanıt

e yazdım ya işte

• Verdiğin örnek egea 1.4 .

Benzinli Egea ile dizel egea arasında yakıt bakımından dağlar kadar fark var.

Eskiden LPG ucuz olduğu için benzin+LPG kombinasyonu ile 1.4 egea çok mantikliydi. Şu an ise millet dediğin gibi Era, cellyse,301 ağırlıklı kullanmıyor. Gelen zamlardan sonra 1.4 egea LPG pahalıya mal olduğu için yeni araç alacak taksiciler 1.3 dizel Egea alıyor. İstanbul da yer gök 1.3 egea. Konfor olarakta cellyse ve 301 rakibi bile olamaz. 301 kullandım. Fiyatına göre aşırı vasat bir araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsanelerölmezunutmayın -- 10 Şubat 2022; 0:56:41 >

yav 1.4 dediğin ucuz olanı dedim nokta koydum. sonrasında devam ettıdım konu hem dızel hem benzınlı için gecerli. Bana kasko ıkame arac olarak verdı ondan once sırkette lıneada vardı aynı sorun var mı dıye pompada olctum yol bilgisiayarı ıle barız fark var pompada olcunce mlsf ınsanlar yol bilgisayarına aldandıgını cok gec anlıyorlar sonrada arabayı satıyorlar zaten

• Egea 1.6 yı uzun süredir ölçerim, pompa ile depo ölçümü sapması %4-5 civarında, buda 10 lt / 100 km tüketimde 0,5 lt sapmaya denk geliyor.

• MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

Abarttigi kadarda kötü bir durum değil hocam. Bilmeden sallıyor işte. 0.5 için millet aracını satmaz zaten. Bilmeden atıp tutuyor.

atıp tutan magandadır arkadaşım. Herkes pompada ölçsün gorsun yanı neden bu kadar usteledin sen öyle boyle diyince tuketım değişmiyorki gayet basit ispatı

• atrix1212 kullanıcısına yanıt

Önemli olan karoseri 10-12 kat büküp montajı kaliteli yapıp sesi fitillere gelmeden hapsetmek.

Golf 8'in fitilleri Golf 6'dan çok daha dandik ama izolasyon çok daha iyi. Hız olarak 140-150'de bile araba inanılmaz.

• QralCess Q kullanıcısına yanıt

Hocam zaten NCAP'te 3 yıldız aldı, şerit takip, ACC, otomatik frenle 4 yıldız aldı.

NCAP'e girmesin aman diyeyim yıldızsız veya 1-0 önde tamamlayıp çıkar. 

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.