Şimdi Ara

Fiat Fiorino Combi Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bir süredir araç almayı düşünüyorum ötv düşüşünden sonra 0 km araça yöneldim. boy 1.93 olunca yüksek araçlar ilk sırada yer alıyor :) fiorino ile ilgili aklımda bi kaç soru var yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Aracı benzinli olarak almam mümkünmü benzinli olanlar kilometrede kaç yakıyor acaba?
    vitesi düz vites istiyorum otomatik yazıyor fiat da düz olanı varmı bilmiyorum.
    uzun boylu olanlar aracı kullanırken sorun yaşıyormu yoksa tam ideali bumudur
    Son olarak fiat araçlara en makul kredi veren banka hangisi yani koç'un aracı sonucta koçbankla falan anlaşmaları varmıdır.

İlk kez araç alacak olmamdan dolayı baya kafamda soru işareti var bu konudaki cehaletime verin lütfen.

• bildiğim kadarı ile combilerde benzinli motor seçeğini yok.cargo modelinde var.
    otomatik vites opsiyonel.
    4-5 banka ile anlaşmaları var.önlerinde zaten liste var.en uygun olan hangisi ise belirtiyorlar zaten.
    bence hiç üşenmeyin hemen bir fiat bayine gidip hem aracı test edin hem bilgi edinin.
  • İlginiz için teşekkürler, yaşadığım şehirde fiat bayii yok yarın gidip inceliyeceğim, gitmeden biraz fikir alayım istedim.Benzinli olmaması kötü olmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİAT FİORİNO TAVSİYE
    13 yıl önce açıldı
    Yeni Dacia Duster Hakkında
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.