Şimdi Ara

Fiat Fiorino premio 2022

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba. Bu aracı satın almayı düşünüyorum. 1.4 benzinli lpg siz olanı. Tavsiye edermisiniz?

• 347 bin liste fiyatı var. Şahsen LPG li versiyonu alırdım. Donanımları gayet tatmin edici. Çekiş normal bir kullanıcının ihtiyacını karşılar. Dingil mesafesi kısa ve altı yerden yüksek suv gibi kullanırsınız. Donanımlar da gayet iyi araç zaten premio en dolu paket. Mis gibi araç.

ben kendim kurumda kullanıyorum bir proje için kiralandı 25 bin km yaptım sıfırdan araç gayet iyi çok memnunum bendeki 1.3 dizel 95 HP versiyon asfalt yola girmiyor neredeyse canavar gibi.

• vetenes kullanıcısına yanıt

Tesekkur ederim. Fiat fiorino sorunsuzluk bakimindan nasildir? Tabiki bir toyota gibi olmaz belki ama. Uzun ömürlümüdür? Yer tutuşu ve birde 2 senede bir vize olması için ne yapmalıyız?

• TheMessage T kullanıcısına yanıt
    Bu arabada aşırı bir yol tutuş olmaz ama esp mevcut zaten yol tutuş konusunda risk oluşturmaz. Sorunsuzluk konusunda da 14 senedir üretilen bir araç. Bilinen ağır kronik arızası yok taş gibi geziyor yollarda. 2 senede bir muayene imkanı yok. Aracı ucuz yapan ticari geçmesi zaten.
  • Ben aldım eko premio.

Artıları

Piyasada oran orantı kalmadı, aynı paraya çok yaşlı olmayan duzgun araba yok. 2011-2012 temiz otomatik corolla bulamadım mesela aynı paraya.

Donanım segmentten beklentiye göre güzel.

Lpg ile tüketimi dizelin altında, bu durum zaman içinde değişebilir tabi. Dizeldeki adblue, dpf vb. problemleri de yok, basit atmosferik bir motor.

İç hacmi güzel. Bagaj dikine yükleme yapabilirseniz iyi, günlük kullanımda b hb kadar. Arka koltuğu yatırınca ruhsatta da yazdığı gibi kamyonet.

Eksileri

Şirketin verdiği fio ile kadran zorlayanlar olsa da yüksek hızda güven vermiyor.

5. vites 3000 devir ile giderken 90 yapıyor. Kısa vites aralıkları şehiriçinde çok güzel ama uzun yolda yoruyor. Burada ne sıklıkla uzun yol yaptığınız önemli.

Tüm ticariler için geçerli yıllık muayene, yüksek sigorta, düşük hız sınırı.

Aklıma gelenler bunlar, başka sorunuz varsa yazın cevaplayayım.

• Günümüz şartlarında yeterli fiyatına göre donanım olarak güzel bir araç hocam. Bence LPGli tercih edin hocam. LPG ile 1.3 multijet versiyonundan az yakacağını düşünüyorum. Daha önce kullandığım keyifli bir araç. Hali hazırda şirket aracı olarak 2021 1.3 mjet doblo premio plus, şahsi olarakta 2020 1.4 fire benzin/LPG egea urban plus kullanıyorum. Merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz.

Yol tutuşu olarak bir sedan veya hb gibi olmayacak fakat vasat durumda da değil bunu bilerek alın. Bence tatmin eder yani.

Motor klasik atmosferik sorunsuz bir motor. LPG ile uyumlu baş ağrıtmaz. Adblue DPF derdi vs yok.

İç hacim gayet geniş ve ferah.

Uzun yıllar keyifle binilir.

Senelik muayene ve hız sınırı sıkıntısını göz önünde bulundurarak alınabilir hocam.
  • Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2024 Kia Sorento
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.