|
Fiat Fiorino yenilendi: İşte özellikleri ve fiyatı
-
-
-
valla süreyya hanım daha çok değişmiş fiorinodan
-
yenilendiğinden eminmiyiz?
-
2018 yılında 165.000 TL'ye full paket seat leon xcellence satılıyordu. Yazık.
-
Yağmur sensörü ve karanlık sensörüyle birlikte temel özellikler tamamlanmış premio pakette. Çoğu otomobilin boş paketinden daha çok özellik sunuyor. Mantıklı bir araç fiyat fayda olarak.
-
Oha, öndeki logo değişmiş, ne büyük değişiklik
-
Resimlere bakınca haber tarihini eski sandım ilk önce :)
-
Zaten satılan bir araçta köklü değişikliğe gitmiyorlar. Ufak tefek makyaj ve eklemelerle devam ediyorlar.
Aslında eskisi gibi otomatik vites seçeneği olsa şu an ki piyasada çok daha mantıklı bir tercih olabilirdi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
süreyya hanımın arabası.
-
Sorun Tofaş'ta değil muhtemelen Fiat'ın kendisinde. Başta Avrupa olmak üzere dünyada yükselen bir SUV dalgası var fakat Fiat'ın 500X harici modeli yok, onun da ne kadar SUV gibi durduğu tartışılır, Renegade var onun da iç tasarımı çok eski. Hadi diyelim Jeep var, Fiat üretmek istemiyor boşuna SUV; B segmentte Punto harici bir araç çıkaramadı kaç senede. C sınıfı için sadece Egea/Tipo var, onu da Tofaş geliştirdi zaten. Doblo ve Fiorino da Tofaş'ın katkısıyla üretildi. 500 ve Panda harici Fiat'ın ürettiği araç yok gibi bir şey.
-
15 senedir aynı arabayı satıyorlar helal olsun valla büyük başarı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
G klas gibi maşallah
Kalas gibi direksiyonu var döndür döndür bitmiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fakirlik resimlerden akıyor (Göstergedeki yakıt göstergesi dipte ışık yakıyor hatta)
-
Stellantis tarafindan bir atak gelir umarim. Dacia elle tutulur sayilabilecek model gelistirmeye basladi, Avrupa'da satislari firladi. Fiat icin de iyi pazar.
Bu araba çıktığında Obama vardı, Merkel vardı.
Otomotiv dünyasının arka sokakları olur fiorinoda.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
mantıklı falan değil yağmur sensörü karanlık sensörü nedir abi bunlar ? Şirkette ara ara kullanıyorum 5 para etmez ticari olarak kullanmaya bile zor tahammül edilen bir araç.Ayrıca bagajıda kıytırık yani yapması gereken işide yapamıyor tek bir güzel yanı var oda yüksek olması traktörden hallice direksiyonunu söylemiyorum bile
-
uçan teneke... yakında sinemalarda
|
valla süreyya hanım daha çok değişmiş fiorinodan |
Sorun Tofaş'ta değil muhtemelen Fiat'ın kendisinde. Başta Avrupa olmak üzere dünyada yükselen bir SUV dalgası var fakat Fiat'ın 500X harici modeli yok, onun da ne kadar SUV gibi durduğu tartışılır, Renegade var onun da iç tasarımı çok eski. Hadi diyelim Jeep var, Fiat üretmek istemiyor boşuna SUV; B segmentte Punto harici bir araç çıkaramadı kaç senede. C sınıfı için sadece Egea/Tipo var, onu da Tofaş geliştirdi zaten. Doblo ve Fiorino da Tofaş'ın katkısıyla üretildi. 500 ve Panda harici Fiat'ın ürettiği araç yok gibi bir şey. |
Resimlere bakınca haber tarihini eski sandım ilk önce :) |
2018 yılında 165.000 TL'ye full paket seat leon xcellence satılıyordu. Yazık. |
Bu araba çıktığında Obama vardı, Merkel vardı.
Otomotiv dünyasının arka sokakları olur fiorinoda. |
Oha, öndeki logo değişmiş, ne büyük değişiklik
|
mantıklı falan değil yağmur sensörü karanlık sensörü nedir abi bunlar ? Şirkette ara ara kullanıyorum 5 para etmez ticari olarak kullanmaya bile zor tahammül edilen bir araç.Ayrıca bagajıda kıytırık yani yapması gereken işide yapamıyor tek bir güzel yanı var oda yüksek olması traktörden hallice direksiyonunu söylemiyorum bile |
Benzer içerikler
- instagram yazı stilleri
- hileli whatsapp
- stalklamak nedir
- spotify müzik dinleyerek para kazanma
- ipad whatsapp var mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X