Şimdi Ara

Fiat Line Aktif : 24.500

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Linea almaya karar verdik. 2007 model 10.000 km de Multijet Aktif bir linea denk geldi Fiatı pazarlıklı edilmiş hali ile 24.500 deniyor ne diyorsunuz ? Sizce nasıl.

O fiyata Dinamik bulabileceğimi söyleyenlerde var ? Kafam karıştı acıkcası.

• Açıkçası o paraya donanım olarak bomboş bir araba almak mantıklı değil... Ama yine de tercih sizin...
  • walla biz gösteriş istiyoruz biraz pazarlamada kullanıcaz arabayı. O yuzden binmek ıcın almıyoruz tam olarak
  • bana da cok geldi
    10.000 de ustelik
  • Birincisi araba donanım olarak bomboş değil Abs Ebd Klima vs bu versiyonda standart.Eğer bunlarla bir araba bomboş ise bilmem.İkincisi 10000 km de bir arabada sıfır kokusu gitmez daha ne kadar az km de bir 2007 model araç bulunabilir anlamadım.Üçüncüsü sıfırı 30 bin ytl olan bir araç için mantıksız bir fiyat değil istenilen belki 500-1000 ytl daha pazarlık edilebilirse çok makul olabilirdi fiyat ancak 24500 de makul bana göre.Bu söylediklerim aracın hatasız, vuruk çizik olmamasına istinadendir.
  • boşvr bence madem pazarlama yapacaksın gösteriş gerek, Ozaman 2.el Megane lara clio III lere bakacaksınız derim bu araba sincapa benzıyor
  • sıfırı 30.000 olan bir araca 10.000 km de bu fiyat cok
    bir araba hangisi olursa olsun
    kontaga anahtarı taktıgın anda zaten 4-5 bin zarara ugruyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arabada hata yoksa 24' e alınır.
  • siz fiyatlara nedern bakıyorsunuzda cok dıyorsunuz ? Ben bu fiyat araştırmasını araba sitelerinden baktıgım ıcın normal gelmişti.

Varsa daha düşük fiyatlar banada bildirebilirmisiniz.
  • Fiyat normal araba alınalı daha 1 yıl bile olmamış 7-8 aylık bir araba. Bu araba piyasada tutuldu çok ucuza kapatmak için tabiri caizse bilnçli bir şekilde aracın piyasını öldürmek arabayı sıfır alanlara haksızlık olur.
  • nasıl ki sıfır otomobil fiyatları liste fiyatı değil,
    internet sitelerinden baktıgımız fiyatlarda gercek fiyatı yansıtmayacaktır

istanbul da 2.el oto pazarlarını dolasmak en uygun olur,
    ama siz uygun bulduysanız diyecek sözüm yok hayırlı olsun
  • bence fiyatı çok uygun sıfırı 31000ytl bu paraya dynamic dizel çok zor bulamazsınız ancak hasar filan varsa bulunur bence fiyatıu uygun
  • Bence araç temizse (önemli olan temiz olmasıdır) fiyat gayet uygun...alın derim..
  • Bence de fiyatı gayet uygun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.