Şimdi Ara

fiat linea 1.3 pop 2014 model dik yokuslarda beni brakirmi 1. viteste olsa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fiat linea 1.3 pop 2014 model dik yokuslarda beni brakirmi 1. viteste olsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yolda bırakmaz,gerisi sizin beceriniz.
  • bende sikinti yok motor cekermi hocam onu diyorum millet yok yokusta kaliyo flan diyo kasayi tartmiyo diyo

• 2200 devirin altına inmeden kalkış yadiğin sürece bırakmaz.

• yani yokusta stop etse kalkmazmi bidah cunki oldum yerin yollari cok dar ve yokusta durmak zorunda kaliyorum bi araba gelince

• Hocam siz ne sanıyosunuz bu arabaları. Bisiklet değil yahu bu sonuçta. Bırakır mı dersen bırakır ama en fazla patinaja düşerek bırakır.

• hocam 40 binlira veripde yokusta birakmasn beni durdugum zamn yeter baska birsey istemiyorum buralar hep yokus karadenizde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: grsn2834

yani yokusta stop etse kalkmazmi bidah cunki oldum yerin yollari cok dar ve yokusta durmak zorunda kaliyorum bi araba gelince

Yok hocam öyle bişey. Keçi gibi tırmanır o yokuşu. Ha arabaya bişey diyemem kimine göre idare eder kimine göre kalitesiz ama 1.3 mjet şehir içinde çok kullanışlı. Uzun yolda yüksek hızlarda canı çıkıyor sadece. Zaten bu arabalarla fazla hız yapmamak gerek

• MYılmaz4646 kullanıcısına yanıt
    eyvallah iyi oldu hacam saol 40 binlira veripte utandrmasn beni dik rampalarda sadece onu istyorum zatn

• quote:

Orijinalden alıntı: grsn2834

eyvallah iyi oldu hacam saol 40 binlira veripte utandrmasn beni dik rampalarda sadece onu istyorum zatn

Yok hocam o konuda sıkıntı olmaz. 1.3 linea kullandım bir süre, şu an 4 aydır falan 1.3 egea kullanıyorum. Tam bilgim yok ama iki motor da aynı galiba. 95 hp 200 nm torku var. Şehir içinde çok güzel çok kullanışlı bi motoru var. Yokuş kalkış falan da var egea da. Uzun yolda canı çıkıyor ama 170 den sonra. Ben de ankarada yaşıyorum, Karadenizi de biliyorum. Karadeniz kadar olmasa da buralar da dik yokuşlu bayırlı. Burda bana sıkıntı yaşatmıyor

• MYılmaz4646 kullanıcısına yanıt
    cok saol kards yoksa 1.5 dci syombol 2014 alcaktim sırf yokus yuzunden

• her türlü tırmanır
  • 1 hafta kiralamıştım, karadenizin köy yollarında, dağda 4-5 kişi ile banamısın demedi. Bende senin gibi çekimser kalmıştım kiralarken ama şaşırttı beni.
  • ntticaret N kullanıcısına yanıt
    inş benide şaşırtr kardes

• grsn2834 kullanıcısına yanıt
    Merak etme hocam seni üzmez

• Birkac yil sirket arabasi olarak kullandik Linea 1.3 Mjet, yokuslarda uzmedi hic.

• cok saolun tek talilan buydu aklima yokusta stop edip kalkarmi dye dsunuyodum

• I. C. Wiener kullanıcısına yanıt
    yokusta durunca kalkiyomuydu cok zorlanmadan

• Ne yokuşta kalması, hatta birçok 1.6 benzinliden daha iyi gider

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben olsam soft yazılım+egr iptali+ kn kutu içi filtre uygulamalarını yapardım, maksimum verimi alırsınız ,,, ben her aldığım dizel araca istisnasız bunları yaparım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.