Şimdi Ara

Fiat Linea C segmentidir. (Fiat Yetkilileri ile konuştuk.) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
0
Favori
10.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam euro ncap hatchback küçük araçları b segmenti kabul etmiş. Ama sedan araçların hiç birini b segmenti kabul etmemiş bence bu bir hatadır. Ayrıca benim anlayamadığım bmw 4 serisi, 6 serisi, vw cc, audi a5,a7, mercedes cls gibi araçlar bunların segmenti ve üretiliş amaçları nedir anlayamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rekabet ettiği modeller Accent Era ve Sümbül değil mi sonuçta? A olmuş B olmuş C olmuş ne farkeder...
  • Yusuf434382 kullanıcısına yanıt
    bmw 4 serisi gran coupe D segmenti

6 serisi Gran Coupe S segmenti

vw cc D segmenti

audi a5 sportback D segmenti

a7 E segmenti

mercedes cls E segmenti

Bunlara liftback ve sedan karoseri araçlar.Bazen de coupe olarak değerlendirirler.

Amaçları da spordan vazgeçemeyen ama çocukları olan baba oluyor.

Yani sportiflik ve hacimi aynı anda sunuyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Automobilista -- 30 Ağustos 2014; 18:07:44 >
  • Bu ülkede dün cumhurbaşkanı değişti. başbakan değişti. Slogan Yeni Türkiye. Başbakan, cumhurbaşkanı ve bakanların aynı gün değiştiği bir ülkede bir araba segment değiştirmiş. Çok mu.

Yeni Türkiye'de Linea da C segmentidir. Logan'da C segmentidir.
  • C- segmentindedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

bmw 4 serisi D segmenti

6 serisi F segmenti

vw cc D segmenti

audi a5 D segmenti

a7 E segmenti

mercedes cls E segmenti

Bunlara liftback ve sedan karoseri araçlar.Bazen de coupe olarak değerlendirirler.

Amaçları da spordan vazgeçemeyen ama çocukları olan baba oluyor.

Yani sportiflik ve hacimi aynı anda sunuyorlar.

Bilgilendirmen için teşekkür ederim.

• Bu tartışma bitmez Linea Punto altyapısına sahip, fiyatları b segmentindeki rakiplerine denk, iç mekanda kullanılan malzemeler C segmentinin ihtiyaçlarını karşılamıyor. Aracın donanımları da C segmentini karşılamıyor, örneğin bakın aynı markanın C Segmentindeki aracı Bravo'da elektrikle katlanan dış dikiz aynaları var. Bu donanım aslında birçok markanın b segmenti araçlarında en üst paketlerde yer alıyor C Segmentinin en üst donanımında olmak zorunda Allah'ın emri zaten ama Linea'da yok. Yükseklik ayarlı yolcu koltuğu gözükmüyor Linea'nın en fullünde Bravo'da var. Ki zaten bu donanım b segmenti araçların fullünün çoğunda var (ama Elantra Elite ve Qashqai Platinum'da yok uzak doğulu dayıların saçmalığı zaten bu)

Velhasıl kelam C değil bence kardeşim değil! Altyapısı tutmaz, malzemesi tutmaz, fiyatları tutmaz, donanımları da tutmaz! C değil Linea uleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyn!

• Abstraction kullanıcısına yanıt
    Evet katlanır aynaya göre araçlara sınıf belirlemek baya mantıklıymış.
  • Bizde 2013 yeni kasa linea var 1.3 75HP dizel aracın içi ferah tabii bir mercedes cla gibi değil :) Hala fiatlarda olan savrulmalar da devam ediyor sanki bu yeni kasalarda araçları biraz daha yükseltmişler
  • Bence Linea D Segmentidir.
  • Fiat c segmentiyse , alfa d segmenti , maserati e segmenti diye gider

Başlığa ithafen ..

• quote:

Evet katlanır aynaya göre araçlara sınıf belirlemek baya mantıklıymış.

Sadece bir donanım örneği katlanır ayna, ona göre sınıflandırmadım . Sınıfının belirlenmesindeki en önemli etkenler, Punto altyapısında olması, C segmentinin malzeme ihtiyaçlarını karşılayamaması ve B Segmentindeki rakipleriyle aynı fiyat seviyelerinde olması benim için yeterli sebepler. Dediğim gibi bu tartışma bitmez, isteyen C desin isteyen B. Ben B diyorum gardaş, bu kadar

• Disconnectus_Erectus kullanıcısına yanıt
    Düzelttim hocam
  • tabii ki c sınıfı, linea grande punto'nun sedanı değil mi? punto da c sınıfı diye biliyorum, o zaman linea'da c sınıfı. örnek renault megane hatchback c sınıfı da megane sedan değil mi? ikisi de aynı araba.
  •  Fiat Linea C segmentidir. (Fiat Yetkilileri ile konuştuk.)

O günden sonra insanlar hep mutlu yaşadılar.
  • Alana c almayana b sinifi

• Punto B sınıfı
  • quote:

Punto B sınıfı

Zaten ortalığı karıştıran PUNTO.
  • Linea puntonun sedan versiyonu değil mi? O zaman B segmentidir.
  • Sen dün logana da c sınıfı diyen arkadaştın değil mi ?

Dün konuya cevap yazacaktım ama baktım logana c sınıfı değince yazmak boş olur dedim ki halla aynı fikirdeyim logana c sınıfı diyen birine hayırlı işler demekten başka bir laf söylenmez.

Lineaya gelirsek kim c sınıfı derse desin ister TR fiat yetkilileri iter italya fiat yetkilileri c sınıfı desin o araç benim gözümde bu haliyle asla c sınıfında yer almıyacak.

Eminim bir çok arkadaş ta bu şekilde düşünüyordur.

Linea asla b+ nın üzerine çıkamamıştır.

Tabiiki de benim düşüncem bu şekilde c sınıfı gören arkadaşlara saygıyla karşılarım ona da bir şey diyemem.

%80 lik kısım için linea b+ dır bir araçtır.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.