Şimdi Ara

Fiat Linea C segmentidir. (Fiat Yetkilileri ile konuştuk.) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
0
Favori
10.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ülke olarak bir birimizi yemekten bir yere gelemiyoruz.
  • C segmenti olunca ne oldu ?

Yine Linea, yine Linea işte..
  • Yıllardır hep aynı tartışma linea c segmentindedir ama c segmenti giriş modelidir. C segmentinde ucuz bir alternatiftir verilen paraya göre özellikler sunar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

En fazla B+ olur bencede. Bu c ise bizimkiler ne

• yolcum kullanıcısına yanıt
    Sorun forumdakilere teknik bir olayı anlatmak.

Tabularını yıkmak bazı yanlış bildiklerini düzeltmek.

Yoksa banane Linea ha b sınıfı ha c sınıfı olmuş.
  • Madem olay ölçü o halde octavia ve corolla d sınıfı. Bunlardaki diz mesaffesi çoğu d sınıfından bile ilerde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi tek Linea'ya inanırım ama toledo filan b segmentidir. Benim sözüm rapid, toledo, symbol gibi araçlaraydı alaycı tavrım için kusra bakmayın ama sizde octavia D segmenti dediniz o da c segmentidir bilginize.

• Linea Punto'nun teknik olarak bagajı genişletilmiş versiyonudur.
    C segmenti diyenlere sormak lazım, madem bagajı büyütünce aracın boyu uzadığı için sınıf atlıyor, ozaman araca 45 santim daha bagaj için boy ekleyelim ve F sınıfına girip BMW 750 veya Mercedes S sınıfının rakibi olsun. Tam komedi...
  • umutsirvan kullanıcısına yanıt
    Abi Euro Ncap Octavia'yı zaten D sınıfına sokuyor ama malesef senin Corolla'yı C sınıfına sokuyor teknik olarak.
  • Yusuf434382 kullanıcısına yanıt
    Rapid ve Toledo'da C sınıfına sokuluyor.Symbıol direk testi yok ama Logan'da C sınıfı kabul edilyor aynı mantıkla Symbol'de C sınıfı kabul edilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Abi Euro Ncap Octavia'yı zaten D sınıfına sokuyor ama malesef senin Corolla'yı C sınıfına sokuyor teknik olarak.

Octavia D ise Superb de E sınıfı o zaman.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linea c segmenti iste suberb e segmenti dir

• spinattimyalnizliga kullanıcısına yanıt
    Diğer konuyu okumanız yararınıza olur orada aynı soruya cevap verdim.Hayır SuperB 'de D sınıfıdır.
  • Linea C Segmentidir arkadaşlar.Linea Corolladan,Elantradan,Civic'ten vs Bazı noktalarda daha kalitesiz diyerek C Segmenti olaman B Segmenti diyemessiiniz.Daha kalitesiz olması Onun Bir - yanı Ona görede fiyatı sınıfına göre uygun.Kısacası Rakiplerine göre kalitesiz olması yüzünden Bi alt sınıfa girmez sadece sınıfında kalite,işçilik vs olarak daha alt sıralara iter.Bu arada Lounge Donanım Linea Benim gözümde Jettadan daha kaliteli Kapı içlerinden tutun koltuklarına kadar kadife kaplama Jettada varda bizimmi haberimiz yok.Jettanın malzeme kalitesi Benim Logan mcv'nin malzeme kalitesinden farkı yok bildiğin LEĞEN.
  • Öve öve bitiremeyip alman tankı dedikleri passat'ı dağıtıyorsa linea C segmentidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykaya1983 -- 29 Ağustos 2014; 15:50:10 >
  • Deorro4 kullanıcısına yanıt
    Yok f segmentti

Diğer konu da açıkladım okuduysanız anlamanız lazım SuperB D sınıfıdır.
  • Aralarındaki fiyat farkının sebebi ne peki? Skoda yetkilileriyle de iletişime geçmek şart.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

O zaman golf de d sınıfı Leon da

İyiki Corolla d sınıfı dememişler yoksa fiyat direk 100 bin olurmuş.

• quote:

Yok f segmentti

Diğer konu da açıkladım okuduysanız anlamanız lazım SuperB D sınıfıdır.

O halde skoda safin önde gideni. D sınıfına iki sedan niye
    Skodadaki satış danışmanı bosuna demiyor rapid Jettanin octavia passatin rakibi diye.

• sevim koş linea c segmenti olmuş...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.