Şimdi Ara

FIAT LINEA - FIAT 500 L (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
5.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi bence 5ool ama bir fiat amrka otomobile 44bintl vermek biraz abest geliyor.Fiatı kötülediğim için demiyorum.Fiatın ürettiği kalite belli ona görede fiyatı var.5ool donanımı güzel ama 44.000tl eder mi bilemem başka marka önermeyin dediğiniz için ben donanım olduğu için tercih fiat 500l yana ama bir fiat'a 44.000 tl verilmez bence.İlla fiat diyorsanız linea fiyat performans açısından daha uygun bir araba gibi geldi.Fiat biraz hızlı değer kaybediyor o yüzden linea daha mantıklı fiyat açısından ama donanımsal ve güvenlik için fiat500l Not:44 bin tlye daah güzel araçlar bula bilirsiniz ama tercihinizi yapmışsınız.
  • 500l deki extra özellikler zaten alma nedeni olur. Ayrıca 10 yıl kullanacaksanız 500l derim.

Kısacası şirkete alıyorsanız linea duşunun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Abi bence 5ool ama bir fiat amrka otomobile 44bintl vermek biraz abest geliyor.Fiatı kötülediğim için demiyorum.Fiatın ürettiği kalite belli ona görede fiyatı var.5ool donanımı güzel ama 44.000tl eder mi bilemem başka marka önermeyin dediğiniz için ben donanım olduğu için tercih fiat 500l yana ama bir fiat'a 44.000 tl verilmez bence.İlla fiat diyorsanız linea fiyat performans açısından daha uygun bir araba gibi geldi.Fiat biraz hızlı değer kaybediyor o yüzden linea daha mantıklı fiyat açısından ama donanımsal ve güvenlik için fiat500l Not:44 bin tlye daah güzel araçlar bula bilirsiniz ama tercihinizi yapmışsınız.

fiat 500L ye rakip aynı sınıfta benzer donanım 44 bine ne bulunabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifsari -- 2 Ağustos 2013; 22:38:08 >
  • Linea kötü ya 32 bine yazık...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • akifsari A kullanıcısına yanıt
    Donanım olarak bakarsak seat ibiza wagon kasasını donanım açıdan alabilir style seçeneği 335000 artı aksesuar olarakta 7081 lira eklediğinde aynı donanıma hatta daha fazlasına geliyor toplam 33500+7081 =40581 liraya geliyor
    MArka motor olarak bakarsak opel astra alabilir boşun bir üst versiyonunu VW jetta ile golf alır trendline ne boş versiyonunu ,toyota urban cuiser alır boş versiyonunu ve bir dolu seçenek var ama doananım olarak seat ibiza wagon dedim çünkü c segmenti oluyor hatchback b oluyor
    seat dedim donanım dediğiniz için @akifsari
  • quote:

Donanım olarak bakarsak seat ibiza wagon kasasını donanım açıdan alabilir style seçeneği 335000 artı aksesuar olarakta 7081 lira eklediğinde aynı donanıma hatta daha fazlasına geliyor toplam 33500+7081 =40581 liraya geliyor
    MArka motor olarak bakarsak opel astra alabilir boşun bir üst versiyonunu VW jetta ile golf alır trendline ne boş versiyonunu ,toyota urban cuiser alır boş versiyonunu ve bir dolu seçenek var ama doananım olarak seat ibiza wagon dedim çünkü c segmenti oluyor hatchback b oluyor
    seat dedim donanım dediğiniz için @akifsari

fiat 500 L nin rakipleri seat ibiza wagon değil

mini countryman, ford b-max gibi araçlar

gidip fiat 500 L yi canlı incelemeni tavsiye ederim

http://www.autoevolution.com/bmw-blog/fiat-500l-vs-mini-cooper-countryman-comparison-test-58404.html

• 500L güzel sevimli bir araba,içi yayla gibi
  • quote:

Abi bence 5ool ama bir fiat amrka otomobile 44bintl vermek biraz abest geliyor.Fiatı kötülediğim için demiyorum.Fiatın ürettiği kalite belli ona görede fiyatı var.5ool donanımı güzel ama 44.000tl eder mi bilemem başka marka önermeyin dediğiniz için ben donanım olduğu için tercih fiat 500l yana ama bir fiat'a 44.000 tl verilmez bence.İlla fiat diyorsanız linea fiyat performans açısından daha uygun bir araba gibi geldi.Fiat biraz hızlı değer kaybediyor o yüzden linea daha mantıklı fiyat açısından ama donanımsal ve güvenlik için fiat500l Not:44 bin tlye daah güzel araçlar bula bilirsiniz ama tercihinizi yapmışsınız.

Fiat a maksimum ne kadar verilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Alıcının linea ve 500l arasında kaldığı için iki karosere baktım illa öyle isterseniz Nissan Juke olur ama o boş bir versyonlu araç olarak görülür renault captur olabilir.Rakipleri var ben kalite ve donanım diyince onu gösterdim
  • quote:

Alıcının linea ve 500l arasında kaldığı için iki karosere baktım illa öyle isterseniz Nissan Juke olur ama o boş bir versyonlu araç olarak görülür renault captur olabilir.Rakipleri var ben kalite ve donanım diyince onu gösterdim

fiat 500 L ile reno captur arasında kalite farkı yok .

gidip incelersen fiat 44 bin etmez gibi yanlış düşüncelerden kurtulursun.

fiat ın 120 bine satılan arabası da var

fiat 500 L ile fiat linea zaten farklı sınıf farklı felsefede araçlar
  • 500L mini tarzı bir araç. Herkese hitap etmez ama bir görüşte beğenip alanıda bolca çıkar diye düşünüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linea ama dizel olanı.

500L ye ben para mara vermem.
    Bende dediğim gibi iki farklı karoser iki farklı amamç o konuda size katılıyorum renault ve fiat arasında bazı bakımlardan çok fark var. @akifsari
  • quote:

Bende dediğim gibi iki farklı karoser iki farklı amamç o konuda size katılıyorum renault ve fiat arasında bazı bakımlardan çok fark var. @akifsari

Kusura bakma sana katılmıyorum

gidip 500 L yi incele ondan sonra konuşuruz
    Ben 5oolyi detaylı incelememi istemiştiniz bende inceledim.Ararba gerçekten tasarım olarak iyi.Arabanın ön kısım yani ön konsol çok güzel tasarlanmış burda capturle karşılaştırınca capturun bir adım nünde bulunuyor.Araçın yolcu arka kısma geçtiğimizde bir hsran yaşadım araçta manuel camlar vardı(belki versiyondan kaynaklı.KOltuklar öndeki gibi güzel tek kötü yanı arak yolcu konfor düşünülmemiş arka yolcu içinyeterli konfor en azından captur kadar yok.Arka bagaj baya güzel tasarlanmış iki katlı tasarımı güzel iki kat dediğim teneteni gibi olan değil bir bagaj nomal taban onu kaldırınca 10-15 cm yüksekliğinde bir bagaj onun altında bir stepne yeri var.Bagaj tasarım güzel ama bagaj için sadce priz ve ışık düşünülmesi gözü olmuş daha büyük ya da güçlü bir ışık olabilirdi.Nirde capturda arka koltuklarda katlanmadan ileri geri oynaybiliyor amam 500l de bunu göremedim.MOtora geldiğimiz zaman renault dizel motor da dahah önde gözüküyor renault 200cc daha büyük olmasına rağmen daha az yakıyor multijete göre buyrun kaynağımhttp://www.arabalar.gen.tr/araba_karsilastirma.php
    araçları farklı ccde karşılaştırdın diyiceksin aynı motorlarınıda karşılaştırdım o da burda :http://www.arabalar.gen.tr/araba_karsilastirma.php burda fiat motoru cc olarak 25cc daha büyük ,renaultda ona göre daha az yakıyor .amma burda fiatı tebrik etmek gerekiyor yakın cclerde olmalarına rağmen renaultya 1bg fark atmış bu konuda çok büyük tebriklerimi aldılar.SOnuç olarak fiatın tasarımı geçekten captura göre iyi ama dizel motor olarak renault multijete attığı fark açık 0.9 cc de aynılar gözümde çünkü bg daha fazla olsa en fazla hızları arasında sadce 2km var. @akifsari

• güncel... son 1 gun karar verılmesıne ...
  • quote:

Ben 5oolyi detaylı incelememi istemiştiniz bende inceledim.Ararba gerçekten tasarım olarak iyi.Arabanın ön kısım yani ön konsol çok güzel tasarlanmış burda capturle karşılaştırınca capturun bir adım nünde bulunuyor.Araçın yolcu arka kısma geçtiğimizde bir hsran yaşadım araçta manuel camlar vardı(belki versiyondan kaynaklı.KOltuklar öndeki gibi güzel tek kötü yanı arak yolcu konfor düşünülmemiş arka yolcu içinyeterli konfor en azından captur kadar yok.Arka bagaj baya güzel tasarlanmış iki katlı tasarımı güzel iki kat dediğim teneteni gibi olan değil bir bagaj nomal taban onu kaldırınca 10-15 cm yüksekliğinde bir bagaj onun altında bir stepne yeri var.Bagaj tasarım güzel ama bagaj için sadce priz ve ışık düşünülmesi gözü olmuş daha büyük ya da güçlü bir ışık olabilirdi.Nirde capturda arka koltuklarda katlanmadan ileri geri oynaybiliyor amam 500l de bunu göremedim.MOtora geldiğimiz zaman renault dizel motor da dahah önde gözüküyor renault 200cc daha büyük olmasına rağmen daha az yakıyor multijete göre buyrun kaynağımhttp://www.arabalar.gen.tr/araba_karsilastirma.php
    araçları farklı ccde karşılaştırdın diyiceksin aynı motorlarınıda karşılaştırdım o da burda :http://www.arabalar.gen.tr/araba_karsilastirma.php burda fiat motoru cc olarak 25cc daha büyük ,renaultda ona göre daha az yakıyor .amma burda fiatı tebrik etmek gerekiyor yakın cclerde olmalarına rağmen renaultya 1bg fark atmış bu konuda çok büyük tebriklerimi aldılar.SOnuç olarak fiatın tasarımı geçekten captura göre iyi ama dizel motor olarak renault multijete attığı fark açık 0.9 cc de aynılar gözümde çünkü bg daha fazla olsa en fazla hızları arasında sadce 2km var. @akifsari

renaultun dci motorunun çok nazik olduğu,100 bin km den sonra cortladığı söyleniyor,bu konuyu bir araştırın bence,ateş olmayan yerden duman çıkmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos_07 -- 3 Ağustos 2013; 12:00:57 >

• 12 bin tl günümüz şartlarında büyük bir para. Maddi durumunuzu bilmiyorum ama bu 12bin tl'lik farkı çoluğunuz çocuğunuz rıskından ya da boğazınızdan kısmayarak 2 yıl içinde biriktirebiliyorsanız uzun süre kullanmayı planladığınızdan ötürü 500L'yi tercih ederim.

Ama alım gücünüz fazla değilse ve sadece krediye güvenerek yeni aracınızı alacaksanız linea'dan şaşmayın.

Yanlız fiyat listesine baktığınızda 1.3 dizel ile 1.4 benzin arasında 6.700 tl fark gözüküyor. Dizel olan 1.3 olduğu için benzinliye göre her yıl 300 tl az motorlu taşıtlar vergisi ödersiniz. Dediğiniz gibi 10 yıl kullanacak iseniz zaten sırf vergilerden 3000 tl'sini çıkartırsınız birde üstüne yakıt parasını düşündüğünüzde çok kısa sürede kendisini amorti eder üstüne kara bile gerçersiniz. 2-3 yıl sonra lpg taktırdınığınzda da hem taktırma, hemde yeni ruhsat, muayene vs derken 2 bin tl daha ekstra masraf yapacağınızıda unutmayın. Yetmediği gibi ilerde sattığınızda daha fazla paraya satarsınız benzinli araca göre. İlla Linea alınacak ise 1.3 multijet tavsiye ediyorum.

Hakkınızda hayırlı olsun.

• bence de 500l almalısınız .
    arac yeni çıktı ve güncel kasa ile 3-4 yıl devam eder ,
    linea ise 2007 yılından beri aynı kasa ile devam ediyor ,gerçi makyaj gördü ,
    sadece tamponlar ve dashboardeğiştirildi ,kasa ayni eskı kasa ,
  • quote:

Ben manuel arka camlı 500 L görmedim

arka koltukta konfor düşünülmemiş gibi bir yoruma yine katılmıyorum. hangi tip 500 L yi incelediysen üst donanımı ile teste çık

captur dediğin aracın arkası 500 L ye göre çok dar. gidip bakmasak yutturucaksın

motor konusundaki eleştirilerin de oldukça komik multijet ilk common-rail dizel motor.

ömür olarak da renodan fersah fersah önde

birkaç taksici ile sohbet et böyle klavyeden atış ile olmuyor bu işler.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.