Şimdi Ara

FIAT LINEA - FIAT 500 L

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
5.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok konu açtım arkadaşlar ama artık sona geldim , dün arabayla yolda kaldık ilk kez ve sıfır 2 arabadan bırını ptesiye alacağım inş.

fiat linea(yeni kasa) veya fiat 500 l : farklı sınıf arabalar biliyorum 3 kişi binecek , şehir içi dışı karışık kullanılacak ve alındı mı en az inş 10 yıl biniliyor

ikiside benzinli olacak ve tüp takılacak ve iki arabada bayide showroomda hazır bekleme süresi vs yok

başka araba önermeyin lütfen sağolun :)
    donanımlarda ufak hatalar olabilir.

1-fiat linea easy 1.4 77 hp : iç ve dış tasarımı yenilenmiş,çift hava yastıklı,beyaz,cd mp3 okuyuculu radyo,direksiyondan kumandalı,arka ve ön camlar oto,
    32.000

2-fiat 500 Lpanaromic edition 1.4 fire 95 hp lineaya ek olarak bazı özellikleri :
    ESP ASR MSR ERM DST Hillholder Cruise Control perde Hava Yastıkları Yan Hava Yastıkları,U-Connect müzik sistemi,panaromic cam tavan,arka park sensörü vs... 44.000

sizce fiyat farkına değer mi ?
    ve bu arabalar tüpe uyumlu mu
    linea yı zaten biliyoruz çoğumuz ek olarak 500 l bilinmiyorsa resim koyayım dedim, genel itibariyle resimdekine benzer benim dediğim de

çok sağolun
     FIAT LINEA - FIAT 500 L

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BernaGs2 -- 2 Ağustos 2013; 14:55:13 >

• Sizin için neler önemli bilmiyorum ama, benim için güvenlik ön planda, 500L ağır basıyor, 500L daha esnek araç kullanmadığın koltuklar yatarak daha fazla bagaj imkanı var, hatta şoför koltuğu yanındaki ön koltuk bile katlanabiliyor uzun ince eşya taşımak için (ikeadan eşya falan alındığında)... Zaten 500L SUV sayılmaz MPV sınıfına daha çok benziyor...
    LPG konusunda tam emin değilim ama bildiğim fiatın lpg takılamayan turbolu motorunun hacmi 0.9 lt twinair diye geçiyordu... Buna takılabiliyor olması lazım...
    Sonuç bence 500L
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeytinbey

Sizin için neler önemli bilmiyorum ama, benim için güvenlik ön planda, 500L ağır basıyor, 500L daha esnek araç kullanmadığın koltuklar yatarak daha fazla bagaj imkanı var, hatta şoför koltuğu yanındaki ön koltuk bile katlanabiliyor uzun ince eşya taşımak için (ikeadan eşya falan alındığında)... Zaten 500L SUV sayılmaz MPV sınıfına daha çok benziyor...
    LPG konusunda tam emin değilim ama bildiğim fiatın lpg takılamayan turbolu motorunun hacmi 0.9 lt twinair diye geçiyordu... Buna takılabiliyor olması lazım...
    Sonuç bence 500L

fiyat farkına değer diyorsunuz yani yoksa ikisi arasında tabiki 500 l ama 12 000 fark var
  • quote:

Orijinalden alıntı: BernaGs2

quote:

Sizin için neler önemli bilmiyorum ama, benim için güvenlik ön planda, 500L ağır basıyor, 500L daha esnek araç kullanmadığın koltuklar yatarak daha fazla bagaj imkanı var, hatta şoför koltuğu yanındaki ön koltuk bile katlanabiliyor uzun ince eşya taşımak için (ikeadan eşya falan alındığında)... Zaten 500L SUV sayılmaz MPV sınıfına daha çok benziyor...
    Sonuç bence 500L

fiyat farkına değer diyorsunuz yani yoksa ikisi arasında tabiki 500 l ama 12 000 fark var

Alıntıları Göster
    Valla fiyat farkı değme konusu subjektif biraz bana göre değer başkasına göre değmez... Bence değer zira 500 L Ncap'den 5 yıldız aldı linea teste girmedi... Küçük çocuğum olduğu için güvenlik ön planda benim için...
    Parayı sonuçta siz veriyorsunuz maddi olarak ne kadar zorlar o 12 bin TL siz daha iyi bilirsiniz... 500L yeni çıktı... Malum sene sonu firmalarda indirimler oluyor. Acil değilse kasım-aralık ayını bekleyin derim...

• quote:

Valla fiyat farkı değme konusu subjektif biraz bana göre değer başkasına göre değmez... Bence değer zira 500 L Ncap'den 5 yıldız aldı linea teste girmedi... Küçük çocuğum olduğu için güvenlik ön planda benim için...
    Parayı sonuçta siz veriyorsunuz maddi olarak ne kadar zorlar o 12 bin TL siz daha iyi bilirsiniz... 500L yeni çıktı... Malum sene sonu firmalarda indirimler oluyor. Acil değilse kasım-aralık ayını bekleyin derim...

Alıntıları Göster
    1.4 77 bg motor çok hantal ve kasaya göre de yetersiz... zaten fazla da tutulmuyor linea da
    linea alacaksanız da diesel alın,

• quote:

yok 2 3 güne almam gerek araba bozulup duruyor zaten yeni çıktı diye panaromic cam park sensörü vs hediyeli . ikisinden birini alacağım kısmetse son kararım bu ptesiye...

tüp takılacak yalnız hangisi tüpe daha uyumlu onu da bilmek gerekyok 2 3 güne almam gerek araba bozulup duruyor zaten yeni çıktı diye panaromic cam park sensörü vs hediyeli . ikisinden birini alacağım kısmetse son kararım bu ptesiye...

tüp takılacak yalnız hangisi tüpe daha uyumlu onu da bilmek gerek

• Hocam o paraya Linea 1.6 Multijet Lounge öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

Hocam o paraya Linea 1.6 Multijet Lounge öneririm

bu ikisinden birini düşünüyorum gidip alacam sıra gelmesını beklemek vs ıstemıyorum artık
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

Hocam o paraya Linea 1.6 Multijet Lounge öneririm

bu ikisinden birini düşünüyorum gidip alacam sıra gelmesını beklemek vs ıstemıyorum artık

Alıntıları Göster
    alakasız 2 model
  • quote:

Orijinalden alıntı: hawkss

alakasız 2 model

Alıntıları Göster
    2 Aracında test sürüşüne çıktım.

Linea alacaksan 1.4 Fire değilde en azından 1.3 MJ alman lazım yoksa performans gerçekten yetersiz kalır.

500L de gerçekten güzel geniş bir araç güvenlik olarakta daha ağır basıyor.500L aslında zorlayıpta 1.6 MJ alsanız gerçekten hem performans hem keyif alırsınız.
  • quote:

alakasız 2 model

yetkili servis cok dıye bızımkıler illa fiat al diyor fiatta da bu iki model bana uygun geldi alakası bu yüzden , yoksa sınıf farkı var bılıyorum yazdım da mesaj da zaten , merakım aradaki fıyat farkına değer mı
  • quote:

alakasız 2 model

Ve alakasız bir yorum

Bence 500L tercih edilmeli. Madem araç alındıktan sonra 10 sene binilecek o zaman 500L alın. Linea'nın çarpışma testi bile yok bildiğim kadarı ile. Ayrıca 500L tasarım olarakta, donanım olarakta gayet iyi. Ama araç daha yeni olduğu için kronik sorunu var mı yok mu bilemiyoruz tabii ki.

Ben sizin yerinizde olsam 500L alırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: ITALIAN CAR'S

Linea alacaksan 1.4 Fire değilde en azından 1.3 MJ alman lazım yoksa performans gerçekten yetersiz kalır.

500L de gerçekten güzel geniş bir araç güvenlik olarakta daha ağır basıyor.500L aslında zorlayıpta 1.6 MJ alsanız gerçekten hem performans hem keyif alırsınız.

çok kullanılmıyor araca 13 yıllık araba bıle 100 000 de suan sıfır alınan
    o yüzden benzın düşünüyorum... performans olarakta hız yapmayan bırıyım , kamyonları vs sollayım yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

quote:

alakasız 2 model

Ve alakasız bir yorum

Bence 500L tercih edilmeli. Madem araç alındıktan sonra 10 sene binilecek o zaman 500L alın. Linea'nın çarpışma testi bile yok bildiğim kadarı ile. Ayrıca 500L tasarım olarakta, donanım olarakta gayet iyi. Ama araç daha yeni olduğu için kronik sorunu var mı yok mu bilemiyoruz tabii ki.

Ben sizin yerinizde olsam 500L alırdım

Alıntıları Göster
    Kesinlikle 500L . benim buradaki tek itirazım 0 arabaya tüp takma isteğiniz. bu lpg fikrine karşıyım !

• quote:

Orijinalden alıntı: SonNn_

Kesinlikle 500L . benim buradaki tek itirazım 0 arabaya tüp takma isteğiniz. bu lpg fikrine karşıyım !

aslında az yaksa takmam fakat ileride 2 3 yıllık olunca takacağım kesin ... o yüzden tüpe uyumlu mu bu ıkı model de bu cok onemlı bır nokta ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ITALIAN CAR'S

çok kullanılmıyor araca 13 yıllık araba bıle 100 000 de suan sıfır alınan
    o yüzden benzın düşünüyorum... performans olarakta hız yapmayan bırıyım , kamyonları vs sollayım yeter

Şu açıdanda söyledim. Fiatın dizel motor fiyatıda çok farketmez hemde bakımı yürütmesi benzinliyle birebir aynıdır nerdeyse.Yoksa diğer markalardaki gibi dizel kazığı olsa bende benzinliden yana olurdum. Benim kullandığım 500L 1.6 MJ ti. Linea kadar atik bi araç olmasada performans fazlasıyla yeterliydi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SonNn_

aslında az yaksa takmam fakat ileride 2 3 yıllık olunca takacağım kesin ... o yüzden tüpe uyumlu mu bu ıkı model de bu cok onemlı bır nokta ?

500l 'nin lpg uyumu hakkında bi fikrim yok maalesef.
  • quote:

quote:

alakasız 2 model

yetkili servis cok dıye bızımkıler illa fiat al diyor fiatta da bu iki model bana uygun geldi alakası bu yüzden , yoksa sınıf farkı var bılıyorum yazdım da mesaj da zaten , merakım aradaki fıyat farkına değer mı

siz ekonomık ve uygun fiyatlı bir arac istiyorsunuz ve fiat bu konuda size hitap ediyor ancak şöyle bir durum varki linea baska 500L baska yani aradaki fiyat farkına degip degmeyeceği tamamen sizin beklentinizle alakalı ve bu sorunuzun cevabını sadece siz verebilirsiniz biri yeni jenarsyon geniş ve belkide tarz bir arac mini country gibi, digeri genelde şirketlerin kullanıdıgı standart bir arac o sebeple akakasız. motoru konforu güvenlik yada diger konuları sormus olsanız daha net cevaplar almıs olurdunuz ayrıca yetkili servisle allah korusun kaza ve bakım haric pek işiniz yok :) ama illaki bir cevap dıyorsanız tabiki 500L .

• BernaGs2 B kullanıcısına yanıt
    Babamda Linea var çok güzel araç ancak Emotion Plus(Lounge) Donanım,

araba dolu olduğunda daha çok keyif verir tabi sizi zorlamayacaksa; 500 L

ancak zorlayacaksa Linea da iyi arabadır sizi üzmez

edit: 1.4 motor LPG uyumlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jac0B0 -- 2 Ağustos 2013; 22:10:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

Babamda Linea var çok güzel araç ancak Emotion Plus(Lounge) Donanım,

araba dolu olduğunda daha çok keyif verir tabi sizi zorlamayacaksa; 500 L

ancak zorlayacaksa Linea da iyi arabadır sizi üzmez

edit: 1.4 motor LPG uyumlu
    500l nin koltuğuna oturun vazgeçersin. çok kısa minderi anlam veremedim. AMS de testinde buna değinen tek dergi. Linea alın
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.