Şimdi Ara

Fiat Linea kapı kilit sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Fiat linea 2011 model aracımı aldığım zaman aracın yanında kumandalı kilit verilmedi bende merkezi kilit yaptırdım ek olarak geçen günlerde aracı kitlerken kitlendi ancak açmaya çalışırken kumandaya 4-5 sefer tıkladım ancak o şekilde açılabildi kumanda da fiziki bir sorun yok kumandaya tıkladığım zaman 4'lü ışıklarını yanıyor ancak kapı 4-5 sefer tıklamadan sonra açılıyor.
    Ayrıca fiat linea model araçlarda kapı kolundan tüm aracı kitleme mevcut şöför kapısını açtığım zaman 4 kapı otomatik açılması lazım ancak tek kapı açılıyor diğerleri kitli kalıyor bu seferde aracı kitlemekte zorluk çekiyorum.
    Body Computer (Aracın iç beyni) kontrol edildi onarım yapıldı sorun düzelmedi.
    Sol ön kapı motoru değişti yine sorun düzelmedi, genel olarak kilitlerde bir sorun yok veya kırık kablo yok 20 tane usta gezdim herkes çok farklı yorumlar yaptı açıkcası sorunu bulamadım sorun sizce ne olabilir?
    Beyin mi yoksa kapı kilit sistemleri mi? İstanbul içi önerebileceğiniz bir usta varsa baktırmak isterim.

• up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.