Şimdi Ara

Fiat linea neden sevilmiyor? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
507
Cevap
3
Favori
62.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Linea'nın 1.3 95 hp dizeli'nin özellikle şehiriçi kullanımında ekonomik olmadığını ben de çok kereler duymuştum.En azından Renault'un dizelleri kadar ekonomik olmadığını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dentul -- 1 Kasım 2013; 19:22:42 >
  • Çünkü ucuz,çok bulunuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dıştan heybetli geniş duruyor ama içi dar
  • güzelim multijet motor o kasadan daha iyilerine layık
  • Az geniş yapsalar kimse bir şey diyemezdi.O fiyata bu olur anca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dentul

Linea'nın 1.3 95 hp dizeli'nin özellikle şehiriçi kullanımında ekonomik olmadığını ben de çok kereler duymuştum.En azından Renault'un dizelleri kadar ekonomik olmadığını.

Aynen oyle. Ben kullanmis biri olarak soyluyorum...

• Kotu degil aslinda agzi olan konusuyor

• firtikk kullanıcısına yanıt
    hocam kullandığınız linea giriş donanımı galiba, çünkü orta ve üst donanımda usb girişi var, torpidonun içinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

hocam kullandığınız linea giriş donanımı galiba, çünkü orta ve üst donanımda usb girişi var, torpidonun içinde.

Active plus benim aracim yani en baz modeli degil fakat classic kasa da usb girisi yok diye iliyorum cunku hepsinin teyipleri ayni ancak yeni kasa da usb aux standart teyip uzerinde mevcut..

Bu arada nazar degdi sanirim aracimin motor yag basinci uyarisi yandi yag ekledim yine sonmedi zaten bakim zamani 1000km sonraydi yarin bi servise sokalim araci bakalim ne cikacak:))

Hayirli geceler..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linea Classic benimde hoşuma gitmiyor ama Yeni Linea gayet güzel.

• Parası olan sevmez , daha iyisi vardır onu alır.
    Parası olmayan , bütçesi linea için uygun olan sever çünkü başka alternatif yoktur.

Birde ticari olarak düşünülür , ez az maliyetle en çok kar elde etmek için sevilir.
  • Linea parasını hak eden bir araç. sevilmeme nedeni çok fazla kişiye hitap edebilmesi ve bu kadar çok satması. ee hali ile çok satınca memnuniyetsizlik seviyesi yukarıda oluyor. Benim tercih etmeme nedenim aracın taksiden çıkma olup olmadığını anlayamama riski, şirket aracı çıkması olması ve bu nedenle kimin nasıl kullandığını bilememe tabi bunlar ikinci eldeki riskleri, sıfırınıda almama sebebi olarak üstüne belli bir miktar daha koyup benzinli polo vs alırım psikolojisi
  • güvenlik açısından kesinlikle önermem yakıt konusunda oldukca başarılı lineam vardı duran yerde bi dolmus dönerken vurdu tampona cokta sert vurmamasına ragmen arabanın tampon komple aşşağa indi kaput bile hafifce çöktü güvenlik acısından kesinlikle önermem..
  • Arkadaşımın 2007 modeli emniyet kemeri bozulduğu için muayeneden geçmeyen bir araç Linea.
  • quote:

Orijinalden alıntı: garrix

güvenlik açısından kesinlikle önermem yakıt konusunda oldukca başarılı lineam vardı duran yerde bi dolmus dönerken vurdu tampona cokta sert vurmamasına ragmen arabanın tampon komple aşşağa indi kaput bile hafifce çöktü güvenlik acısından kesinlikle önermem..

uzun süre şirket aracı olarak fiat linea kullanan bir kişi olarak güven hissi vermediği konusunda katılıyorum. ama yaptığınız kaza kesin fikir vermesin size, park yerinden geri geri çıkarken, yine geri geri çıkan bir önceki kasa honda civic sedan ile arka arkaya çarpıştık. linea'nın tamponunda ufak bir çizik ve hafif bir esneme vardı(bagaj içi ve tampon tırnakları sağlam), civic'deki hasarı yazıyorum: arka tampon komple göçtü, bagaj kapağı içeri göçtü, park sensörü çalışmıyordu ve farı paramparça oldu. bu demek değil ki linea civic'ten sağlam.
    iyi günler

• Fiyatına göre ihtiyaçları karşılayan bir araba. Hakkını yememek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: linea.54

LİNEA HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERE KESİNLİKLE KATILMIYORUM... KONUYA CEVAP YAZABİLMEK İÇİN ÜYE OLDUM.

YENİ LİNEA FİRE POP 1.4 ALDIM FREN SİSTEMİ YOL TUTUŞU VE PERFORMANSINDAN ÇOK MEMNUNUM AYRICA ÇOOK AZ YAKAN BİR ARAÇ, DIŞ TASARIM VE İÇ TASARIMI ÇOK İYİ OLMUŞ. OKADAR ABARTILI MESAJLAR VARKİ SADECE GÜLDÜM BU FİYATA ALINA BİLECEK EN KONFORLU SIFIR ARABADIR. ALMA NİYETİ OLANLAR GÖNÜL RAHATLIĞIYLA ALSIN KAFASINDA SORU İŞARETİ OLAN VARSA TEST SÜRÜŞÜ YAPSIN BENİ ANLAYACAKSINIZ OZAMAN.

1.4 benzinli birde.
    Abi linea degil sanki mercedes e serisi anlatıyor adam.
    bildigimiz linea bu.
    ben en full modelini, gittim kiraladım.
    1.3 dizel modelini.
    hiçbir işe yaramaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

quote:

Orijinalden alıntı: garrix

güvenlik açısından kesinlikle önermem yakıt konusunda oldukca başarılı lineam vardı duran yerde bi dolmus dönerken vurdu tampona cokta sert vurmamasına ragmen arabanın tampon komple aşşağa indi kaput bile hafifce çöktü güvenlik acısından kesinlikle önermem..

uzun süre şirket aracı olarak fiat linea kullanan bir kişi olarak güven hissi vermediği konusunda katılıyorum. ama yaptığınız kaza kesin fikir vermesin size, park yerinden geri geri çıkarken, yine geri geri çıkan bir önceki kasa honda civic sedan ile arka arkaya çarpıştık. linea'nın tamponunda ufak bir çizik ve hafif bir esneme vardı(bagaj içi ve tampon tırnakları sağlam), civic'deki hasarı yazıyorum: arka tampon komple göçtü, bagaj kapağı içeri göçtü, park sensörü çalışmıyordu ve farı paramparça oldu. bu demek değil ki linea civic'ten sağlam.
    iyi günler

hiç bi şekilde güvenim yok lineaya Euroncap a girmeyen arabadan ne beklersin

• kesbi kullanıcısına yanıt
    güzel ve espirili paylaşım için teşşekürler bu şahin içinde var galiba.
  • kapitalistliğiyle bilinen hamburger zincirlerinde içecekler örneğin;

300ml 5 tl
    400ml 5.5tl
    500ml 6tl.

arabalarda da aynı durum var. linea sizi tatmin etmeyebilir ama bu fiyatlardaki arabaların hepsi boyle. birim paraya düşen konfora baktığınızda d sınıf araçlar ( örn:avensis, mondeo) önde ama bütçe onlara yetmiyor. kapitalizm daha fazla harcamaya teşvik ediyor.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.