Şimdi Ara

Fiat linea neden sevilmiyor? (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
507
Cevap
3
Favori
62.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CarlBenz

Kocaeli ankara arası gittik.
    1. hiç az yakmıyor 1.3 multijet araç gitmiyor.
    2. rahat degil konfor berbat yani fıtık olduk araç içinde.
    3. dar bir araç geniş degil.
    4. araçla sabit 90 gidip tasarruf yapıcaksınız, mecburen gaza yükleniyorsunuz o zaman fazla yakıyor.
    5. vites'e motorun tepkisi az.
    6. fiat alınmaz.
    7. hadi hayırlı günler.

bu yorumu görünce kahkaha bastım
    1.basarsan zaten az yakmaması normal gitmiyor demişssin gerçekten gitmiyor 1,3 arabayla sabit 160 170 gittiğim oldu
    2.konfor demişssinde hangi arabaya göre rahat değil sonuçta parası belli anlamı belli
    5.motor belli bir devirin altında ölü zaten bunu herkez biliyor
    6.fiat alınmaz derken neden motoru az yakıp ömrü uzun olduğu için mi yoksa parçaları vs ucuz olduğu için mi
    bu kadar kullandığı aracı tutan bi millet ykdur başka

• 1- Markayı imaj ve kalite olarak zayıf gören ciddi bir kitle var.
    2- Araç Tempra ve Marea nın yerini dolduracak bir farklılık sunamadı, Punto nun sedanı gibi algılandı ve denk ilan edildiği C segmenti rakiplerine oranla kalitesi düşük.
    3- Filo alımları aracında imaja önem veren kişiler için eksi puan.
    4- Düşük hacimli Multijet motorlar ilk çıktığında referans olabilecek nitelikler taşıyordu ancak zayıf alt devirleri ş.içinde ya da sabit hızlarda ekonomi elde etmeyi zorlaştırıyor.
    5- Rakipleri kendilerini daha hızlı ve etkili biçimde yeniliyorlar.

Şahsen ekonomik fiyatına rağmen sessiz çalışan yumuşak yürüyen aksamı, yeterli kalite/fiyat endeksi ve yaygın servis ağıyla benim için kötü bir araç değil zira ilk denediğimde aracı Türkiye şartlarını iyi tecrübe etmiş bir firmanın geliştirdiğini hissetmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerce -- 2 Kasım 2013; 13:04:42 >
  • Fena bir araç değil, ama gitmiyor yani. :) En son Ankara'da Samsun yolunda Karapürçek rampasını çıkarken, bi tanesi selektör attı, gaza az basıyordum, biraz daha bastım, arkama yaklaşamadı :)

Altımdaki araç, KİA Cerato 1.5 CRDİ
  • Arabanın iç hacmi boyutlarına göre çok küçük. Şöför mahalli çok dar 1.83 boyla rahat oturamıyorum sığamıyorum ayaklarım direksiyona değiyor. Ama az yakıyor 90 100 ile gidiyorsanız ve aileniz büyük değilse tercih edilir. Kötülemeye gerek yok bütçeye göre bakmak lazım. Fiatın değerini bilmek lazım orta sınıf için alınabilir başka marka kalmadı diğerlerinin fiyat politikalarından dolayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nulla Poena Sine Lege -- 2 Kasım 2013; 16:41:04 >
  • Fiyatina gore iyi bir araba. Yakiti guncel rakiplerine gore fazla tuketiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: corpsecrazy

Fena bir araç değil, ama gitmiyor yani. :) En son Ankara'da Samsun yolunda Karapürçek rampasını çıkarken, bi tanesi selektör attı, gaza az basıyordum, biraz daha bastım, arkama yaklaşamadı :)

yolda hepimiz senle yarış yapıyoruz zaten.

• Sevilmiyor mu bilmiyorum ama tam f/p aracı..satış rakamlarıda zaten bu yönde..

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

quote:

Orijinalden alıntı: corpsecrazy

Fena bir araç değil, ama gitmiyor yani. :) En son Ankara'da Samsun yolunda Karapürçek rampasını çıkarken, bi tanesi selektör attı, gaza az basıyordum, biraz daha bastım, arkama yaklaşamadı :)

yolda hepimiz senle yarış yapıyoruz zaten.

Bende kimseyle yarışmadım zaten, gidecekmiş gibi selektöre boğupta, gidemeyenlere ayar oluyorum.
  • Şirketlere her zaman gider
  • hangi modelini önerirsiniz.

paket ve motor seçenekleri olarak
  • Nasıl sevilmiyor ya çok açık farkla satış lideri. Şirket aracı demeyin. Şahsi olarak alan çok tanıdığım var.
    Hem şirketler Linea alıyor da, Focus , Fluence, Jetta almıyor mu? tabi ki alıyo belki de daha fazla alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gssn

hangi modelini önerirsiniz.

1.3 alma hocam şirkette 1.3 Active Plus vardı babamda 1.6 Emotion Plus var,

birinden inip birine binince, attan inip eşeğe binme olayı oluyor,

en doludan boşa doğru versiyonlar;

Emotion Plus, Emotion, Dynamic Plus, Dynamic, Active Plus, Active, Actual

2012 1.6 multiJet Emotion Plus öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

quote:

yakıt tüketimi nasıl emotion plus (euro5 motor yakıt tüketiminde iyiymiş diye duymuştum)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

quote:

yakıt tüketimi nasıl emotion plus (euro5 motor yakıt tüketiminde iyiymiş diye duymuştum)

Hocam babam istanbul s.ici agresif kullanimda 7lt s.disi 4lt altina iniyor.

• Daha geçen gün şehirler arası yolculuk yaptım 1.3 dizel linea ile 2011 model. Çok dikkat ettim bu aracın en ideal hızı 120 onun üzerine çıkınca bildiğin rüzgar sallıyor arabayı ve insan gerçekten korkuyor mazallah. Hele ki kamyonun yada otobüsün yanından geçince araç kendini kaybediyor. Benim için aracın güven vermesi önemli bu yüzden benim açımdan sınıfta kalmıştır ama motor gercekten iyi 1.3 olmasına rağmen o kasayı tasıyabiliyor. Malzeme olarak kalitesiz çok açık. Rüzgar sesini içeri alıyor insanı rahatsız eder derecede aynı şekilde yol sesini ilk 3 viteste çok hissediyorum ama 4.ve 5. Viteste pek duyulmuyor onu da biraz motor sesine bağlıyorum çok sesli. Bana göre kısacası güvenlik ön plandadır sonuçta canımızı yolda bulmadık e öyle yolda 110'un asagisinda gidemiyorsun. Şimdi herkes ne kadar para o kadar köfte demiş ama o köfte beni doyurmuyorsa yine sıkıntı. Bence o kadar parayı haketmiyor. 2011 modelini babam 40 bin liraya almıstı kredi ile.

• şahsen tasarımdan kaybediyor
    bir alfa yada ferrari değil
  • Bence,
    çirkin bir tipi var,sanki bişey eksikmiş gibi,sanki bişey unutulmuş gibi, ilk çıktığı zaman daha da sırıtıyordu ama zamanla her yerde göre göre alışıldı tada hissizleşildi belki de....

konsol kötü,vites topuzu tarzı ve konumu işi değil,
    tam bir f\p aracı olduğu için abanılmamış bir araç yoksa olmayacak iş değil,,,

kullanılan malzeme kalitesi fiyat banddondan dolayı düşük kalitede

• Tipi hosuma gidiyor, Türk YAPIMI...haksizlik etmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

kapitalistliğiyle bilinen hamburger zincirlerinde içecekler örneğin;

300ml 5 tl
    400ml 5.5tl
    500ml 6tl.

arabalarda da aynı durum var. linea sizi tatmin etmeyebilir ama bu fiyatlardaki arabaların hepsi boyle. birim paraya düşen konfora baktığınızda d sınıf araçlar ( örn:avensis, mondeo) önde ama bütçe onlara yetmiyor. kapitalizm daha fazla harcamaya teşvik ediyor.

beyler kaçın.adam smith geldi.
    adam sistemi çözmüş.dağılın...
  • Sevdigim bir arac. Symbol yerine linea alinabilir mesela. Parcasi ucuz. Kimi fiat aracina gore biraz daha sorunsuz gibi. Ayrica ilk kasalarindan bir tanidigimda vardi. Sesle komut ozelligi vardi aracta turkce. Gokhani ara derdi telefondan hemen arardi. Ciktigi zaman hedef aldigi kitle cok daha farkliydi demekki.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.