Şimdi Ara

Fiat linea neden sevilmiyor? (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
507
Cevap
3
Favori
62.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: atrix1212

arac c segmenti degil.
    b segmenti.
    egea'da b+
    parça ucuz cünkü kalitesiz.
    bu paraya bu araba.

işin garibi fiat kullanıcısı olarak başka marka model araç kullanmadıgımda aracı kaliteli hissediyorum.

ama focustan golfden fiata binince aradaki büyük farkı daha iyi hissediyorsun.

Alıntıları Göster
    B sınıfı değil, sadece şasisi B sınıfından türetme. Ama C sınıfıda değil.

B segmenti palio, Fiesta, polo(önceki kasa), clio gibi birçok araca bindim ve hepsi lineadan dardı. 500 litre bagaj hacmi var lineada.

Linea C segmenti değildir doğru ama B segmenti kadarda dar değildir.

Öyle çok kaliteli arabada değildir o da doğru ama bu paralara bu kadar yapacak bir şey yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: atrix1212

arac c segmenti degil.
    b segmenti.
    egea'da b+
    parça ucuz cünkü kalitesiz.
    bu paraya bu araba.

işin garibi fiat kullanıcısı olarak başka marka model araç kullanmadıgımda aracı kaliteli hissediyorum.

ama focustan golfden fiata binince aradaki büyük farkı daha iyi hissediyorsun.

Alıntıları Göster
    Bak yine yanlış bilgiler dağıtmaya devam ediyorsun.
    Linea ve Egea baz ve tam donanımlı seçeneklerinde sınıf ayrımı yaşıyor aslında bu tanımı da marka değil belirli bir kitle ortaya atıyor.

Normali:
    Linea B
    Egea C.

Linea Emotion & Emotion Plus, Urban, Lounge paketinde dönemin C segmenti standartlarını sağlayan donanımlar ve işçilik barındırdığı için B+ deniyor. Haricindekiler B.
    Egea Easy donanımda direkt olarak B sınıfı standartlarında kalite sunuyor (mesela ön göğüs sert plastik) bunu düzelttiler mi bilmiyorum ama diğer paketleri hem malzeme, donanım hem diğer standartlarıyla bildiğimiz C segmenti. Sık sık birbirlerine farklı segment yakıştırmaları yapılması genelde bu özelliklerden oluyor.
    Parçanın ucuzluğu ile segment belirlenmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: tekkral34

Bak yine yanlış bilgiler dağıtmaya devam ediyorsun.
    Linea ve Egea baz ve tam donanımlı seçeneklerinde sınıf ayrımı yaşıyor aslında bu tanımı da marka değil belirli bir kitle ortaya atıyor.

Normali:
    Linea B
    Egea C.

Linea Emotion & Emotion Plus, Urban, Lounge paketinde dönemin C segmenti standartlarını sağlayan donanımlar ve işçilik barındırdığı için B+ deniyor. Haricindekiler B.
    Egea Easy donanımda direkt olarak B sınıfı standartlarında kalite sunuyor (mesela ön göğüs sert plastik) bunu düzelttiler mi bilmiyorum ama diğer paketleri hem malzeme, donanım hem diğer standartlarıyla bildiğimiz C segmenti. Sık sık birbirlerine farklı segment yakıştırmaları yapılması genelde bu özelliklerden oluyor.
    Parçanın ucuzluğu ile segment belirlenmez.

Alıntıları Göster
    bu konunun sayfalarca yazılmış tartışması var.

egea focusla golfle aynı segment araçlar degiller.
    şaşe uzunluguna göre degerlendireceksen egeaya C Giriş dersin.

şunu anlatmaya calısıyorum. sen ne anlatırsan anlat. ben bu arabaları uzun süre kullandım.

yukarıdan tanrı inse ve deseki golfle focuska egea aynı segment araclar. benım nazarımda bir karşılıgı yok.

• atrix1212 kullanıcısına yanıt
    Yani diyorsunuz ki yanlışımda ısrar ederim.

Linea'nın neresi B sınıfı? Çıktığı senelerde Linea ile aynı donanımda kaç B segmenti vardı? Hatta aynı yaşta aynı donanımda C bulmak bile zordur. Varsa söyleyin.

Ebatlara bakalım. Aks mesafesi Polo'da 247 cm, Fiesta'da 249 cm, Clio'da 257 cm. Linea'da 260 cm. Yaşıtı Golf/Jetta 258 cm.

Demek ki ne donanım, ne ebatlar olarak B sınıfı denemez. Sizin hezeyanlarınız gerçekleri değiştirmez. Linea C sınıfıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mister B

Yani diyorsunuz ki yanlışımda ısrar ederim.

Linea'nın neresi B sınıfı? Çıktığı senelerde Linea ile aynı donanımda kaç B segmenti vardı? Hatta aynı yaşta aynı donanımda C bulmak bile zordur. Varsa söyleyin.

Ebatlara bakalım. Aks mesafesi Polo'da 247 cm, Fiesta'da 249 cm, Clio'da 257 cm. Linea'da 260 cm. Yaşıtı Golf/Jetta 258 cm.

Demek ki ne donanım, ne ebatlar olarak B sınıfı denemez. Sizin hezeyanlarınız gerçekleri değiştirmez. Linea C sınıfıdır.
    demek ;
    linea c dir doğal olarak egea d segmentidir.
    allah sana akıl fikir versin kardeşim. sana göre aks mesafesi. bana göre içine bindiğinde yaşadığın mezara girmişlik hissi.

lineaya golfle focusla aynı segment arac dedikten seninle bu konuyu tartışmanın mantığı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atrix1212 -- 31 Aralık 2019; 18:5:8 >
    Tartışamazsın zaten. Verileri gösterdim, tamamen haksızsın.
    boş adam gelmiş yine boş boş yorum yapıyor.

engelleyin gitsin :)
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.