Şimdi Ara

Fiat linea neden sevilmiyor? (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
507
Cevap
3
Favori
62.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şahinleri kartalları toplayıp yerine ötv indirimi ile verseler şu arabaları da herkes rahat etse ekzoz sesinden uyuyamıyoruz.
  • Üstüne para verseler kullanmam o linea'yı. Hepimizin bir itibarı, ağırlığı var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dudeykewl D kullanıcısına yanıt
    Sendeki nasıl bir itibar ve ağırlık mış merak ettim... ona gore ben neden değersiz ve itibarsız oluyorum bu araca binerek karar vereyim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel yurdumun insani ne cabuk unuttu eski model 30 küsür üretilen arabalarda dolasmayi,Hani onada taksi veya dolmus niyetine bindik ya.
    Neyse,lineanin günleri sayili gibi belki yerine gelcek olan yenisi gözünüze girer

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 aydır kullanıyorum 2010 model 1.3 dizel emotion donanım, yakıt fiyat donanım oranı çok iyi

• 2010 yılından beri bir fiil kullanıyorum bu aracı .
    öncelikle kesinlikle kendini bilmez sürekli linea yı kötülemek için mesaj atanlara itibar etmeyiniz. bu bir şeyi çok satmak için ısrar eden samimiyetsiz satıcıların yaptığına benzer.

araçta en ufak bir donımsal sorun yaşamadım. yeri geldi 140-160 ı geçtim , aracın ağırlığını gözününe aldığımızda yol tutuşu gayet güzel.

o motor yokmu o motor işte herşeyi göz ardı edebilecieğiniz bir nokta. kralının kaldığı karlı , mıcırlı , kumlu yollarda banamısın demeden çıkarsınız.

donanım olarak olarak ta çok şık bir araç millet ne araçlara biniyor fazla kurcalamayın. alın ve aldırın. ama yeni fiyatlar gerçekten el yakıyor o ayrı.
  • Çünkü italyanlar çöp.

• http://forum.donanimhaber.com/m_104014129/tm.htm

Şu konuya bi göz atın tam bir F/P olamaz bu araç, nelerden vazgeçip 35-40 bin para vereceksin canını emaneten taşıyan arabaya bak!!
  • Son 60 bin km' dir Linea kullanıyorum.

2011 model 1.3 multijet sahibiyim.

30-32 bin TL arasında alınabilecek en mükemmel araba budur.

Eğer:

Modeli yüksek
    Yedek parçası ucuz
    Sorunsuz
    Çabuk satılabilen
    Değer kaybetmeyen
    Yayla gibi bagajı olan
    Ön ve arkada rahat oturma pozisyonu sunan
    Vergisi düşük
    Servis ağı yaygın
    STANDARTLARDA VİRAJ ALABİLEN !!! (Bu arabanın yol tutuşu kötü diyenin şoförlüğünden şüphe edilir!)
    STANDARTLARDA FREN DOZUNA SAHİP !!! (Bu arabanın frenleri kötü diyenin zekasından şüphe duyulur!)

araç arıyorsanız Linea 1.3 Multijet işinizi fazlasıyla görecektir. Millet sanki anasının karnından 535d le S500 lerle doğmuş atıp tutuyor!

Çamur atmayın kardeşim, 60 bin km' dir her virajı döndüm, her ani durumda durdum, her zaman her an tek kontakta kar kış demeden her yere gittim. Nasıl sevilmiyormuş bu araba ben bi türlü anlamadım!

• Ya arkadaş ben sizleri anlamıyorum,bu araba evet "kötü" ama octavia ile jetta ile karşılaştırınca kötü.

Octavia şuanda 85.000 tl bu araba 40 küsür tl,yani nerdeyse yarı fiyatı olan bu arabadan ne bekliyorsunuz.

Azıcık gidiyor,azıcık duruyor,birazda dönüyor işte.

Barkın bayoğlundan alıntı yapıyorum,bu size böyle ekzotik bir sofra sunmuyor işte klasik bulgur pilavı bu sadece doyurur.

• Geçen gun 33 binde sifira yakin aldi komsum.bagaj acma tusuna insan gibi 1 lez basti gozumun onunde tak iceri göctu..resmen kalitesizlik akıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    2013 yılında bir yakınım E250 CDI 4MATIC satın aldı. Aldığı günün ertesi günü otoparkta arabaya bakmaya gittik, arabayı çalıştırdı, hareket etmek istedi ama araç hareket etmedi. Sıfır mercedes, otomatik vites arızası verdi.

Eski patronumda Chrysler 300C vardı. Otomatik vites arızası verdi, 180 bin de motor yedi.

Demek ki Mercedes çöp.. Chrysler de dandik işe yaramaz.
  • M@ritime kullanıcısına yanıt
    Benzetme isabet olmuş.

Linea tavuklu bulgur pilavıdır. Full pakette alırsanız yanına kola eklemiş olursunuz :)

Octavia da kolasız fast food gibi diyelim :) hamburger güzelde kola yok hiç oldu mu şimdi :)

Jetta da ketçap mayonezsiz bir mc menü :)

audi de .fc den full paket menü :)

sevdim bu benzetmeyi :)
  • B sınıfı şasisi üzerine oturtulmuş ve millete C sınıfı diye satılan bir otomobil düşünün, üstelik çarpışma testi sonuçları dahi yok. Sorunca referans olsun diye Punto'yu gösterirler. Satın alanlara sormak lazım aslında, baz donanım benzinlisi olmuş 40,000 TL, filolar ucuza kapattığı için tercih eder de yurdum insanı bunlara neden para verir? Kimse kalkıp da ucuz falan demesin, dizel olsa taş çatlasa 30,000 TL'den fazlasını edecek bir otomobil değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenktun34

Millet mercedes'e bmw'ye volvo'ya binmiş,kullanmış sürmüş inmiş linea'ya binmiş sonra araba çöp.

Hayır yani öyle bir araçtan inip 35-40 k lık araca bindiğinde beklentin ne yani,araçtan ne bekliyorsun ki?

Bence gayet iyi,ülkemizde hiç bir araç parasının arabası değil evet ama bu paraya bu piyasada bu şartlar altında bu araç iyi.

Çöp müş yazık millet 3-5 kuruş para biriktirip bu aracı alıyor,ailesi ile geziyor belki yıllardır araba hayalini bu aracı alarak gerçekleştirdi.

Forumun zengin züppeleri,araca çöp diyor.

bende 41500 liralık bmw ye biniyorum kalkıpda çöp linea almadığıma pişman değilim ne derseniz deyin linea çöp araba sürücü koltuk yükseklik ayarı olmayan bi arabadan bahsediyoruz sanki toros kullanacak millet altına minder koyacak :S

• Stand Alone kullanıcısına yanıt
    Baba öyle diyorsun da dizel bi jetta alayım diyorum, şöyle az yol yapmış, manuel, darbesiz, 50-55 den aşağı yok. Aha:

Ben nasıl alayım bu arabayı? Dizel, sedan, yeni modelli bişey..

Ya da şunu ben nasıl alayım?

Ama bi de şuna bakın:

O yüzden millet linea alıyor ne yapsın. Garibanın fukaranın tek çaresi bu araba maalesef. Bende istiyorum şöyle bi jetta binmek, focus binmek ama cüzdan pek ince..

• Ben seviyorum. Paramın yettiğince alınabilecek en iyi arıcı aldım. Lpg li araç istemiyordum. 2011 model 47k sıfır hata ilk sahibi askeden aracımı aldım. 30 bin liramı 10 yasındaki üzerinde ne işlemlerin yapıldığını bilmediğim aracı almam.
  • bende bu aralar ciddi manada linea arıyorum kullanan arkadaşlar 1.4 fire active plus almayı istiyorum dizelden açıkcası biraz korkuyorum ayrıca senelik 10 bin km yol anca yapacak alacağım araç şuan 30 bin tl var son kasa istiyorum ama o da bu fiyata zor galiba ne dersiniz kurban bayramı geçince fiyatlarda düşüş olur mu sizce biraz daha beklemeli miyim ?
  • Taner Saracyoutube
    TOFAS -FIAT Linea Kazası KOÇ HOLDING'in yasaklamaya çalıştığı haber
    https://www.youtube.com/watch?v=ygidU7npL2g
  • linea gayet de seviliyor,

bkz. imza
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.