Şimdi Ara

Fiat linea neden sevilmiyor? (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
507
Cevap
3
Favori
62.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben karşılaştırmadım ki, üstteki arkadaşa cevap verdim. Yani mecburi bir karşılaştırma yaptım
  • TSY kullanıcısına yanıt
    Sana göre her araç çöp galiba.

Bmw değil sadece?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linea egedan daha yakisikli ve kibar bir arac

• iki hafta önce ilk arabam olarak linea aldım. araç fiyatına göre güzel bir araç bu aracı ikinci eli 80-90 binlik araçlarla kıyaslamayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet.kazan

Sana göre her araç çöp galiba.

Bmw değil sadece?

bu ülkede verilen para karşılığında alınan arabalar çöptür. bu ha bmw ha fiat ha reno hele hele vw ise hepten çöp. verdiğiniz paraya bakın karşılığında aldığınıza
  • 30.000 TL civarında bir araç satın almak istiyordum. Renault Symbol ya da Hyundai Era modellerini takip ettim. Araçların bir çoğu ya kazalı ya da şirket aracıydı.Linea aklımın ucundan geçmiyordu.Çalıştığım şirkette kullanılan araçlar yenileri ile değişeceğinden eski araçlar kiralayan firmaya iade edildi. Ben de içlerinde en temizini ( % 90 tek kişi tarafından kullanılmış, km.'si bana göre düşük 91.000 km'de , 2.000 TL hasarlı ) piyasasından 4.000 TL-5.000 TL düşük fiyatla satın aldım.Araca ısındım mı hayır. Görüntüsü çok çirkin, dönüş açısı kötü, park etme sıkıntısı yüksek,İstanbul trafiğinde şehir içi 7.8 Litre yakıyor.Ama masrafı düşük. 90.000 km bakımını yetkili serviste 185,00 tl'ye yaptırdım. Özel servis ile aşağı yukarı aynı fiyat. Amortisör takozundan ses geliyor.Bir de far ampulü değişecek.Başka sıkıntı çıkarmadı. Bu fiyata VW, Honda , Toyota'nın 13 yaş üzerinde olan hasarlı olduğu saklanan, kilometresi düşürülmüş, bakım masrafını yapmadan satmaya çalışan insanların aracını satın alacağıma ne olduğunu bildiğim Linea'yı satın almaya tercih ettim.Yaklaşık 15 aydır da kullanıyorum.Etrafımda şirket aracı kullanan bir çok arkadaşım var. Linea, Symbol araba değil derler ama işin haricinde de bu araçlardan inmezler.Madem beğenmiyorsun neden kendine araç satın almıyorsun dediğimde de susarlar.Hatta kendi araçlarını satıp bu araçları kullanırlar,para biriktirirler sonra da bu araçları kötülerler.Bu tipler şirket arabası olsun ama Jetta olsun isterler.Bu tiplerin altına Jetta versen onu da Türkiye'ye rezil ederler.El alemin parasıyla hava atanlara sözüm, diğerleri ne derse eyvallah derim. Bütçem beni bu araca almaya zorladığı için aldım.

• CarlBenz kullanıcısına yanıt
    1)aracın uzun yolda çok yaktığını söylemişsiniz ben aracımla istanbul kastamonu arasında kullandım ve aracım motor ve ağırlık göz önüne alındığında 4.8 gibi değerler bence hiçte kötü değil
    2) Aracımız rahat değil demişsiniz siz lineaya bindiğinize emin misiniz kazayla renaulta binmiş olabilir misiniz
    3) GEniş derken ben ailemle içine sığabiliyorum
    4) LİNEA CLUB TR Sayfasında #otobanfırtınası olarak bilinen 1.3 active plus 2013 model aracımda 150 km hız ile 6.3 litre yaktırıyorum. Yazılım olmadan ve hor kullanım ile
    5) Vİtese motorun tepkisi az derken vites tepkisi istiyorsan 1.3 değil 1.6 alabilirsin
    6) Bende ilk senin gibi yorumları yazan arkadaşların yorumlarını okurken korkarak almıştım ama şimdi iyi ki almışım diyorum.
    7) Hayırlı Günler
  • Alt ve Orta segmentin en sağlam en sorunsuz aracıdır kendileri. Özellikle Multijet motorlar efsanedir. Hatta Opelin bir çok modelinde Multijet (CTDİ) motorlar kullanılmaktadır.
  • azcorba A kullanıcısına yanıt
    linea mı otoban fırtınasıymış, sesli güldüm
  • Benim gözümde işe gidip gelme aracı fazlası olamaz.
  • 35000 km dir kullanıyorum,çok can yakacak kronik sorunu olmayan orta halli bir araç.

• Ben bu arabayı birkaç hafta kullandım, makyajsız kasa 1.3 dizeldi. Hem süspansiyonlar hem de yakıt tüketimi efsaneydi :) Taksicilerin böyle kullanışı bundan olmalı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aracın kalitesi fiyatıyla doğru orantılıdır. 0 araçlar arasında en düşük fiyata alınabilen araç Fiat Linea ise tu kaka deme hakkımız yok. ANCAAAAAAAK ! şunu söylemeden geçemem, iç tasarımın sürücüye işkence etmemesi şeklinde dizayn edilmesinin ücret-kalite paritesiyle hiç bir ilgisi olamaz. Kapı soldan sürücüye yapışıktır, telefonunu koyacak yer asla bulamazsın.
  • Tüplü baleno biniyorum, beğeni eşiğimin düşüklüğünü anlayın..

Buna rağmen linea biner miyim?

Binmeyi geçin, görmeye dayanamadığım, binenlere normal gözle bakamadığım, bende tiksintiden başka his uyandırmayan, tanımlanamamış tekerlekli nesne gibi birşey benim için..

Fiat bu nesneden egeaya geçmeseydi ve egea yeni bir model olarak ortaya çıksaydı kimse egeaya olumsuz tek laf etmezdi eminim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freemangroovy -- 16 Ekim 2018; 9:53:59 >
  • "0" Kısmını geçiyorum, 2. el için gayet uygun fiyata alınabilecek araçlar. En ufak kazada ikiye bölünen kuş serisi ya da her yeri pastan çürümüş 20-30 yaşındaki araçlar yerine (ki o araçların 2. el fiyatları da az değil) alınıp, binilecek araçlar. Herkesin araç için bütçesi 200-300 binler olmuyor maalesef. Adam zar zor denkleştirdiği 25-30 bin lirasıyla ailesi ile binebileceği bir araç almak istiyor, linea, accent v.b. araçlar bu kesim için biçilmiş kaftan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 16 Ekim 2018; 10:58:42 >
  • Şahine 15 bin istedikleri koşullarda Linea ucuza binilecek aile arabası.

• quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

"0" Kısmını geçiyorum, 2. el için gayet uygun fiyata alınabilecek araçlar. En ufak kazada ikiye bölünen kuş serisi ya da her yeri pastan çürümüş 20-30 yaşındaki araçlar yerine (ki o araçların 2. el fiyatları da az değil) alınıp, binilecek araçlar. Herkesin araç için bütçesi 200-300 binler olmuyor maalesef. Adam zar zor denkleştirdiği 25-30 bin lirasıyla ailesi ile binebileceği bir araç almak istiyor, linea, accent v.b. araçlar bu kesim için biçilmiş kaftan.
    bizim ülke fiyat/performans değerlendirmesi yapabilecek insan sayısı çok az.fiyatına göre sunduklarıyla türkiye'nin en makul aracı bence.
  • Geçen linea kullandım biraz hızlanınca elim ayağım titredi acaba çokmu hızlı gidiyorum diye göstergeye baktım. 70km yazıyordu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevmeyenler hediye edebilir yani. 😀

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lineayi begenmeyen gitsin hondaya binsin kapida yatir 1 yil mars basma 10 bin lira gideri var hondanin.Bende 5 yildir linea var.Daha 1 ampul degismedim.Bakimlarini zamaninda yap seni uzmez.Motoru yuriyeni cok saglam masraf cikarmaz.Bozulsa cok ucuza yaptirilir.Vergisi en dusuk aractir.Yakiti en dusuk aractir.120 km den sonra ses alir rahatsiz eder ama bu arac yaris arabasi degil 120 i gecme.Diycegim o ki Fiyat ve perfirmans aracidir.Butun taksiciler kullanir.Taksicilerden cokmu biliyo bu begenmeyen arkadaslar bos yapmasinlar.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.