Şimdi Ara

Fiat linea neden sevilmiyor? (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
507
Cevap
3
Favori
62.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yine gelmis babasinin kullandigi arabadan baska arabalara cop diyen ergenler. Su forumdan liselileri bi cikartsak ne guzel olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ingeniarius

Yine gelmis babasinin kullandigi arabadan baska arabalara cop diyen ergenler. Su forumdan liselileri bi cikartsak ne guzel olur.
    Euro NCAP'e soksalar da insanlar gönül rahatlığı ile alsa.
  • Araç tam ihtiyacı karşılayan bir araç.. 10 numara

• konu cok uzamis ama attrageda bence guzel bir alternatif..

• quote:

Orijinalden alıntı: zero-man

konu cok uzamis ama attrageda bence guzel bir alternatif..
    sevilmese bu kadar satar mı? Fiyat/performans olarak bakmak gerek bazı durumlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D. Targaryen

sevilmese bu kadar satar mı? Fiyat/performans olarak bakmak gerek bazı durumlara.

Alıntıları Göster
    linea'yı sınırlarında test etmiş biri olarak söylüyorum araç fiyatına göre normal. yakıt idare eder, yol tutuş vasat, yalıtım yok, kaporta yeterli, süspansiyonlar yeterli. ikinci eli yakın model ve teknik özellikteki diğer markalardan yaklaşık 25 bin tl ucuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 15 Nisan 2016; 20:50:39 >
  • K.Kahriman kullanıcısına yanıt
    Çok nadir güzel, tarafsız ve net cevap veren yorumlardan biriydi. Bende bir ay önce 2015 Linea 1.4 fire pop arabamı aldım. Bu arabanın herkes eksikliklerini yazmış ya birde fonksiyonları ve özelliklerini yazın bu fiyata hangi araba alınır. Ben aracımı 35.500 TL fiyata aldım. Hatasız boyasız bu fiyata 2001-2004 Corolla veya 2003-2007 Hyundai Accent alınıyordu bende onlardan en az 7-14 yaş genç araba aldım üstelik daha garantisi devam ediyor. HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN.😀

• Bizim millet tenekeleri sever.

Linea almazlar gidip symbol,c elysee vs tenekelerini alırlar.

• Kısaca çöpe hakaret olmayacaksa çöp.

• Neye göre çöp ona bakmak lazım.55 bin tl ye sıfırı 40 bin tl ye ikinci el vergisi düşük dizel geniş bagajlı sedan genç araba başka varsa buna çöp dersin.Bu aracı alan için gayet ideal araçtır.Çoğu insan bile A6'sı var ama işine linea ile gidiyor.Kimisi 2.araç olarak alır kimisi kendine kullanmak için alır.Triger yok zincir, kolay kolay mekaniz arıza vermez.Bakımları serviste çokta ucuz değil ama sanayide ustası çok parçası çok ve ucuzdur.250 tl ye periyodik bakım yaptırırsın mesela.Buna çöp diyen gitsin 80 bin tl ye polo alsın.Araç fiyatına göre normal bir araç.Çöp diyenlerin kompleksi vardır ya da burnu havadadır

• quote:

Orijinalden alıntı: webercan

Çok nadir güzel, tarafsız ve net cevap veren yorumlardan biriydi. Bende bir ay önce 2015 Linea 1.4 fire pop arabamı aldım. Bu arabanın herkes eksikliklerini yazmış ya birde fonksiyonları ve özelliklerini yazın bu fiyata hangi araba alınır. Ben aracımı 35.500 TL fiyata aldım. Hatasız boyasız bu fiyata 2001-2004 Corolla veya 2003-2007 Hyundai Accent alınıyordu bende onlardan en az 7-14 yaş genç araba aldım üstelik daha garantisi devam ediyor. HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN.&#128512;

Yüksek modelli ve güzel bir fiyata almışsınız hayırlı olsun. Kazasız belasız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Euro ncap diyenler olmuş,araç arkadan darbe alsa öndeki koltuklar yamuluyor,insanları yaralıyor..

Youube da dava açan birisi vardı,açın izleyin...

Girmez tabi ki ncap'e falan,biliyorlar maximum 2 yıldız alacağını...

• Linea az yakması,parçalarının ucuz olması,geniş olması gibi sepeblerle tercih edilebilir
    Ancak tasarımı,şirket aracı olması,ticarilerde kullanılması,zibil zibil etrafta çok olması üstelik ucuz da olmaması ve kalite algısının düşük olması gibi nedenler ise alıcıyı soğutur.
    Ayrıca insanlar sevmek zorunda da değil yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_bozkurt066 -- 8 Mayıs 2017; 14:11:4 >
  • Çirkin olduğu için sevmiyorum ben. Bi de millette "Fiat Linea çöptür." algısı oluşturdu bir kesim.

• Her aracın alıcısı olur. İkinci elde de öyle zor satılan bir araç değil Linea. Temiz bakarsanız keyifle kullanırsınız, satarken de sıkıntı yaşamazsınız.
  • Ben 3 yıl kullandım (2008-2011) hiçbir sıkıntısını yaşamadım, birde Clio Symbol den sonra çok tok bir araba olarak gelmişti, kesinlikle kıyaslanmaz, gayet güzel alınır binilir, elbette C sınıfı global modellerle kıyaslarsanız çöp dersiniz fakat kendi kategorisinde gayet ulaşılabilir ve kullanım maliyeti düşük bir modeldir. İmkanı olmayan daha iyi otomobil alamayan ne yapsın, otomobil ihtiyacı olana Linea Mercedes gibi gelir, yoksa çöptü tenekeydi demesi kolay.
  • Ncap veya dengi bir teste girip başarılı çıksaydı kesinlikle şuan garajımda olurdu. Tek eksiği güvenlik bence. İçi kalitesiz plastik diyenler olmuş iyi de kardeşim ne kadar ekmek o kadar köfte. Parasına güzel araba. Yakıtı az masrafsız parçası ucuz, oldukça büyük bagaj hacmi piyasası olan araba. Kendisinden 20bin-30bin lira pahalı araçlarla kıyaslamak anlamsız. C segmenti diye Jetta, astra, focus, Civic ile kıyaslamak hata aynı fiyata diğer markaların b segmenti araçları var hangisi Linea dan daha iyi corsa mı ibiza mı aveo mu? Fiyat performans olarak değerlendirirsek gayette alınası bir araç bence.

• 1.6 dizel emotion paket bir Linea kesinlikle tatmin eder. Sanki gece gündüz viraja giriyorsunuz arkadaş. Fiyat performans arabasıdır.Tabi ben Bravo alırım orası ayrı
  • sinan627 S kullanıcısına yanıt
    Corsa da aveo da ibiza da daha iyidir lineadan, tabi iç hacim kısmını saymazsak. Sedan aveo ile iç hacim ve bagaj konusunda eşitler zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 8 Mayıs 2017; 18:43:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Corsa da aveo da ibiza da daha iyidir lineadan, tabi iç hacim kısmını saymazsak. Sedan aveo ile iç hacim ve bagaj konusunda eşitler zaten.

Ibiza ile aveoyu lineayla karşılaştırman biraz hata bence.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.