Şimdi Ara

Fiat linea neden sevilmiyor? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
507
Cevap
3
Favori
62.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • linea yı mercedes ve BMW ile kıyasladınız ya ,
    helel olsun , mercedes ve BMW ye bakarak , linea için kötü demeniz çok komik
    saydığınız aracların ederi en 100 bin tl ,
    linea ise en çok 44 bin . sanırım lineadan beklentileriniz çok yüksek
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Sadece euroncap değil hiçbir ülkenin hiçbir testine girmemiş. Nette aradığımda sadece gta oyunu için yapılmış bir test çıkıyor. 2005 grande puntonun daha ucuz ve kalitesiz hali. Aynı şey symbol için de geçerli. Ama ne hikmetse bizim millet kapış kapış alıyor ikisini de. Şahin, toros hastalığı hala devam ediyor sanırım.

emin ol toros bunlardan sağlamdı

• quote:

Orijinalden alıntı: mhmtx

quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

quote:

bence o parayı kesinlikle haketmiyo konfor rahatlık yola tutuş güvenlik sıfır 100 kmden sonra direksiyonu titriyo nede olsa fiat değilmi ama buna rağmen piyasa arabası söylediğinin aksine linea çok tutulan bir araba piyasası gayet iyi bunun sebebide yakıtı ucuza parçası heralde çok kolayda satılabilcek bi araba temizi olduktan sonra

Balansı, ön takımı, aksları sağlam olan hiç bir araç 100 km/h hızdan sonra titreme yapmaz. şahin, doğan olsa bile. hayatınızda kaç kere kazalı linea incelediniz ya da linea ile kaza yaptınız da güvenliksiz diyorsunuz ya da lineayı kaç kere virajda zorladınız? çocuk çocuk yorum yapmayın. Gerçi yeni ehliyet sınavına girmiş birisisiniz ne desem boş

allaha bin şükür lineadan çok daha güzel arabalar bincek paramız var onun için hiç lineamız olmadı ama arkadaşımın ve amcamın arabası linea onun için çok kullanma binmeye fırsatım oldu biraz süraatli viraja girdiğinde araba takla atcakmış gibi hissediyosun 100 kmden sonra arabada can güvenliğin yok resmen rüzgar esse ucucakmıs gıbı balans on takım ayarıyla alakası yok bu arabanın kalitesiyle alakalı bişe mercedesle 200 de gidersin ibreye bakmazsan hızını anlamazsın lineada 100 de araba zorlanmaya baslıyo yola tutus 0 bumu güvenlikli araba senin güvenlikten anladıgın 4 tane aırbag galiba ? seviyesiz yorumlara lüzüm yok burası bir forum sonuçta herkes bildiğni konuşuyo amacımız bişeler öğrenmek kalp kırmaya filan gerek yok yok ehliyet sınavına yeni girmişssin filan ehliyetimi alalı 2 hafta oluyo ama 2 yıldır araba kullanıyorum az çok anlıyorum bişelerden yani bildiğin bişe varsa söylersin bende saygı duyarım ama belliki pek bişe bildiğin yok lineaya güvenlikli araba dediğine göre sen hayatında hiç mercedes bmw kullanmamışsın kullansan bana linea övmezdin zaten kullandıgın halde ovuyosan ben senle tartısmam bile bir gün sende mercedes bmw gibi bir araba alırsan ne demek istediğimi aradaki kalite güvenlik yola tutus konfor farkını o zaman anlarsın

Fazla taraflı bir yazı olmuş. Ben birçok araca bindim ve kullandım. Linea iddia ettiğiniz gibi yüksek hızda güven vermeyen bir araç değil.

Memleket yolunda eşime vermiştim aracı 140 civarı gittiğimizi anlamadım ibreye bakıncaya kadar.

• keşke biraz direksiyon ve vites kolunu gösterişli yapsalar emanet gibi duruyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: -YağmurAdam-

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

quote:

bence o parayı kesinlikle haketmiyo konfor rahatlık yola tutuş güvenlik sıfır 100 kmden sonra direksiyonu titriyo nede olsa fiat değilmi ama buna rağmen piyasa arabası söylediğinin aksine linea çok tutulan bir araba piyasası gayet iyi bunun sebebide yakıtı ucuza parçası heralde çok kolayda satılabilcek bi araba temizi olduktan sonra

Balansı, ön takımı, aksları sağlam olan hiç bir araç 100 km/h hızdan sonra titreme yapmaz. şahin, doğan olsa bile. hayatınızda kaç kere kazalı linea incelediniz ya da linea ile kaza yaptınız da güvenliksiz diyorsunuz ya da lineayı kaç kere virajda zorladınız? çocuk çocuk yorum yapmayın. Gerçi yeni ehliyet sınavına girmiş birisisiniz ne desem boş

allaha bin şükür lineadan çok daha güzel arabalar bincek paramız var onun için hiç lineamız olmadı ama arkadaşımın ve amcamın arabası linea onun için çok kullanma binmeye fırsatım oldu biraz süraatli viraja girdiğinde araba takla atcakmış gibi hissediyosun 100 kmden sonra arabada can güvenliğin yok resmen rüzgar esse ucucakmıs gıbı balans on takım ayarıyla alakası yok bu arabanın kalitesiyle alakalı bişe mercedesle 200 de gidersin ibreye bakmazsan hızını anlamazsın lineada 100 de araba zorlanmaya baslıyo yola tutus 0 bumu güvenlikli araba senin güvenlikten anladıgın 4 tane aırbag galiba ? seviyesiz yorumlara lüzüm yok burası bir forum sonuçta herkes bildiğni konuşuyo amacımız bişeler öğrenmek kalp kırmaya filan gerek yok yok ehliyet sınavına yeni girmişssin filan ehliyetimi alalı 2 hafta oluyo ama 2 yıldır araba kullanıyorum az çok anlıyorum bişelerden yani bildiğin bişe varsa söylersin bende saygı duyarım ama belliki pek bişe bildiğin yok lineaya güvenlikli araba dediğine göre sen hayatında hiç mercedes bmw kullanmamışsın kullansan bana linea övmezdin zaten kullandıgın halde ovuyosan ben senle tartısmam bile bir gün sende mercedes bmw gibi bir araba alırsan ne demek istediğimi aradaki kalite güvenlik yola tutus konfor farkını o zaman anlarsın

Fazla taraflı bir yazı olmuş. Ben birçok araca bindim ve kullandım. Linea iddia ettiğiniz gibi yüksek hızda güven vermeyen bir araç değil.

Memleket yolunda eşime vermiştim aracı 140 civarı gittiğimizi anlamadım ibreye bakıncaya kadar.

Arkadaş olanı değil, olmasını istediği şeyi yazmış. Sallamış yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiat Linea Tr şartlarında binilebilecek en güzel otomobildir. F/P olarak çok iyi kasko, bakım, yakıt giderleri düşük, iç mekanı yeterli bagajı büyük, uzun yolda adamı yormayacak kapasiteye sahip.
    Aşağıda elimden geldiğince incelemeye çalışmıştım, biz şirketimizde Linea tercih etmeye başladık elemanların altına dayanabilcek tek araba
    Dayanıklılık olarak Ceed ve Fluance , Linea nın gerisinde.( Şirketimizde olan araçlar içinde kıyaslarsam elemanlara dayanabilcek tek araç Linea gibi duruyor Burdan sağlamlığı konusunda da fikir edinebiliriz)

http://forum.donanimhaber.com/m_63986974/mpage_1/f_/key_/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Benim sevmeme nedenlerim:
    - Çirkin,
    - Ensiz ve boylu,
    - İnatla, elini kolunu sallayanın 5 yıldız aldığı euroNCAP'e girmemesi,
    - Yol tutuşunun çok da iyi olmaması,
    - Özellikle ilk kasada iç kısımdaki kalite problemi.

Hoşuma giden noktaları ise uygun fiyatı ve multijet motoru.

Gayet güzel aciklamissiniz. Ayrıca Linea Fluence'dan bile çirkin.

• quote:

Orijinalden alıntı: vet147

Fiat Linea Tr şartlarında binilebilecek en güzel otomobildir. F/P olarak çok iyi kasko, bakım, yakıt giderleri düşük, iç mekanı yeterli bagajı büyük, uzun yolda adamı yormayacak kapasiteye sahip.
    Aşağıda elimden geldiğince incelemeye çalışmıştım, biz şirketimizde Linea tercih etmeye başladık elemanların altına dayanabilcek tek araba
    Dayanıklılık olarak Ceed ve Fluance , Linea nın gerisinde.( Şirketimizde olan araçlar içinde kıyaslarsam elemanlara dayanabilcek tek araç Linea gibi duruyor Burdan sağlamlığı konusunda da fikir edinebiliriz)

Senin o yazın boşa Hürcan. Bak buradaki pek bilgili arkadaşlar Linea'yı tek bir cümleyle açıklayabiliyor ama sen bir ton şey yazmışsın.

"linea'nın yol tutuşu, konforu ve güvenliği sıfır"

Kısacık ama ne kadar bilgi ve tecrübe gösteren bir yorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Utku

quote:

Orijinalden alıntı: vet147

Fiat Linea Tr şartlarında binilebilecek en güzel otomobildir. F/P olarak çok iyi kasko, bakım, yakıt giderleri düşük, iç mekanı yeterli bagajı büyük, uzun yolda adamı yormayacak kapasiteye sahip.

Senin o yazın boşa Hürcan. Bak buradaki pek bilgili arkadaşlar Linea'yı tek bir cümleyle açıklayabiliyor ama sen bir ton şey yazmışsın.

"linea'nın yol tutuşu, konforu ve güvenliği sıfır"

Kısacık ama ne kadar bilgi ve tecrübe gösteren bir yorum.

Bende boşa olduğunun farkındayım, hemde Çek Cumhuriyetinden girip birşeyler yazıyorum. Ama yüzde 5 i bile baksa kar kardır.

Son vergi ve benzin zamlarından dolayı ciddi ciddi düşünüyorum. Alfa Romeo hastası olduğumu biliyorsun ve dönünce 159 alıyorum kesin fakat şu an kafamda acaba mı diye geçiriyorum. Bu kadar vergiyi niye veriyim.

Çekerim altıma bir Linea kaskosu ,MTV si, yakıtı uygun, bakımı parçası ucuz, cebimde kalan para ile de heryeri gezerim.

Hayır bu arabayla ben kaç kere uzun yola çıktım , Ankaradan Maraşada gittim İstanbula da gittim. Herkes konforsuz diyor ama belim nedense ağrımadı. Yol sesi fazla almıyor başımı hiç ağrıtmadı. Gayet keyifli yolculuklar yaptım Linea yla ben.

Neyse dediğin gibi boşa yazıyoruz sanırım. İnsanlarda ki önyargıyı kırmak zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: golf_R

quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Benim sevmeme nedenlerim:
    - Çirkin,
    - Ensiz ve boylu,
    - İnatla, elini kolunu sallayanın 5 yıldız aldığı euroNCAP'e girmemesi,
    - Yol tutuşunun çok da iyi olmaması,
    - Özellikle ilk kasada iç kısımdaki kalite problemi.

Hoşuma giden noktaları ise uygun fiyatı ve multijet motoru.

Gayet güzel aciklamissiniz. Ayrıca Linea Fluence'dan bile çirkin.

Kapıda hem Fluance hem Linea var.
    Sabah şirkete gittiğimde Fluance i görünce bi yüzümü ekşitiyorum yapmayın o kadar da değil.
  • linea evlat olsa sevilmez arkadaş.. yol tutuş sıfır..
    bizim işyerindeki kiralık arabalar linea.. şöförüyle muhabbet ettim..
    O da beğenmiyor, sırf ucuzluğundan iş görmek için aldık diyor.

diğer eski şöförümüzde clio symbol vardı. yeni işyerinde linea aldı. geçen sordum symbol mu linea mı iyi diye, symbol daha iyi dedi.
    arabanın içi dar, ne bileyim beğenmedim.. Fiat modelleri genel olarak sevimsiz geliyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-75E81FD3D -- 25 Eylül 2012; 16:19:13 >
  • Domuza benziyor
  • megane II varken 2. elde dönüp bakılmayacak bir araç. emotion'da blue&me dışında pek özelliği de yok.
  • @ herkez linea alma diyor

peki herkes neden Linea aliyor. Sinifinin lideri olduguna göre ( bilemedin 2. ) bence sevilen bir arac. o kaaar
  • lineaya bravo motoru koysunlar dualogic ile bereber 120 bg dizel olsun
    bakalım kimse hakkında olumsuz bişey söyler mi?

ama fiat bunu yapmıyor.
    yine 1.3 motorla satıyor.
  • linea sevilmiyor da niçin alınıp satılıyor. piyasanın en canlı arabası

neyse tofaşta kafası çalışan adam olduğuna inanarak söylüyorum

şu viaggio yu üretmenin ya da getirmenin bir yolunu bulurlarsa iyi olur

• Lineayı az kalsın alıyorduk , ki ben fluenceyi görene kadar. Bu iki aracı kıyaslama gereği duymuyorum bile. Bayiye gidip binin konforuna bakın vs sonra birde gidin diğer araçlara bakın . O zaman o yorumlara hak vericeksiniz.
  • günümüz şartlarında az yakan standart bir konfor sunan Türkiye yollarına uygun bir araç Linea.Yalnız ben eski kasasını daha çok beğeniyorum.Yeni Lineanın özellikle arkasını hiç beğenmedim
  • Arac 6 vites oldugundan ve bagirmadigindan olabilir o hizlarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: öğretmen07

quote:

Orijinalden alıntı: kyrenia

quote:

Orijinalden alıntı: öğretmen07

quote:

Orijinalden alıntı: kyrenia

Bence fiat olduğu için sevmiyolar. Aynı araba audi linea, bmw linea ya da ne biliyim mercedes linea falan olsaydı bayıla bayıla alırdı yurdum insanı

e herhalde! audi,bmw,mercedes kalite demek!

Aynı araç dedim, fiatken kaliteli olmayan araç audiyken nasıl kaliteli olabilir tamam audi bmw yada mercedes yapmış olsa daha iyi yapardı belki ama ben fiatın yaptığı lineayı audi mercedes yada bmw nin satmasından bahsetmek istemiştim adım gibi eminim herkes severdi ve deli gibi satardı.

bu markalar linea kalitesinde bir araç piyasaya çıkarıp imajlarını zedelerler mi sence?

Audi, Volkswagen araçların kullanmış olduğu Dsg tipi şanzumanlarda kronik bir arıza mevcut ve bununla ilgili olarak sitelerde ve servislerde yüzlerce şikayet bulunmakta fakat imajlarını zedelemek istemeyen firma yetkilileri kıllarını bile kımıldatmıyorlar. Hem Golf 4 te hemde A3 te başıma gelen bir arıza bahtsız bedevi misali beni buldu :( şimdi 2010 linea kullanıyorum açıkçası çok büyük bir fark bulunmamakta neticede günün neredeyse 24 saatini yollarda geçiren taksilerde bile tercih buysa bence konfor ve ekonomi bir yerde buluşmuştur (konfor az olsada) alınıp binilebilecek ve ailece kullanılabilecek bir otomobil olduğunu düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.