Şimdi Ara

Fiat Punto 1.4 Popstar Alinir Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 25 bin TL nakitim var. 2.el çok kararsiz kaldim simdi 0 araca yoneldim. Fiat punto 1.4 popstar 38 bin TL kredi ile onu mu alsam. Dizel çok gezmeyecegim için düşünmüyorum. Yeni Linea da olabilir. Siz ne dersiniz. O mi yoksa 25-30 bin TL ye 2.el mi. O ise max 40 bin TL. 2. El ise max 30bin TL ayiririm.
    Değerli düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim. Karar veremiyorum bir türlü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• performans olarak standar bir atmosferik b sınıfı gücü verir, gayet yeterlidir, konfor olarak da punto dan memnun olmayana daha rastlamadım, yakıt eğer ki sıkıntı olursa ileride lpg de takılabilir

sıfır mı 2. ele mi gelirsek de bence bu ülkede sıfır araba almak göz göre göre kazık yemektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

performans olarak standar bir atmosferik b sınıfı gücü verir, gayet yeterlidir, konfor olarak da punto dan memnun olmayana daha rastlamadım, yakıt eğer ki sıkıntı olursa ileride lpg de takılabilir

sıfır mı 2. ele mi gelirsek de bence bu ülkede sıfır araba almak göz göre göre kazık yemektir

Şuanki piyasa göz önüne alındığında ikinci el de pek farklı değil aslında.
  • Şu şartlarda sizi LPG düşünmeye zorlar.

Arzu ederseniz Fiat servisleri garantiden çıkmadan takıyorlar.Araştırıp takan bir bayiden alıp ikisini bir arada da uygun fiyata getirebilirsiniz.
  • Araçla yillik 5bin km ancak yaparim o yüzden LPG çok düşünmedim. Düşündüğüm linea mi punto mu sifir olarak yoksa 30 bin TL ye kadar 2. El mi. Sifirda 2 el de pahali ne yazikki ülkemizde.

• quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

performans olarak standar bir atmosferik b sınıfı gücü verir, gayet yeterlidir, konfor olarak da punto dan memnun olmayana daha rastlamadım, yakıt eğer ki sıkıntı olursa ileride lpg de takılabilir

Şuanki piyasa göz önüne alındığında ikinci el de pek farklı değil aslında.

2. el de şişti tabi ama göz göre göre 10 bin lira fark vermek de çok mantıklı iş değil
  • Bagaj lazımsa linea bagaj önemli değil ise punto

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat 1.4 Punto Alınır mı ?
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim bildiğim Linea yerli Punto ithal araç. Malzeme kalitesi nispeten daha iyidir diye düşünüyorum, Punto için.

• Simdide bu sorular cikti
    Alinir mi

Niye alinmasin araba isi para isi ne kadar para verirsen onu alirsin sanki
    Pnto son odel bmw parasinada aliir mi diye soruyosun laff

• Az kullanıyorsanız punto 1.2 alın bence hem az yakar , vergiside düşük.

• Gidip o arabanın sıfırına 38.000 lira saysam, 38 gece uyuyamam

• Alınmaz. Alana gülerim, şaşarım, acırım.
    Alan kişi sanayinin etrafında tarla da almalı, araç tamir edilirken nohut ekebilir, nasılsa çok işi var orda.

• İkinci el için onerileriniz nedir peki yakiti makul benzin ya da LPGli sorun cikartmayacak ABS çift hava yastigi şart maç 30 bin TL

• quote:

Orijinalden alıntı: gazozvar

Alınmaz. Alana gülerim, şaşarım, acırım.
    Alan kişi sanayinin etrafında tarla da almalı, araç tamir edilirken nohut ekebilir, nasılsa çok işi var orda.

1.2 punto dan bahsediliyor burada, sıfır olarak satılan en problemsiz araçlardan biri bu, ne sanayisi ne tamiri
  • Ford fiesta 1.2

• gazozvar kullanıcısına yanıt
    Hayret corolla önermemişsin

• Seat ibiza 1.4 referance da güzelmiş hic aklimda yoktu. Tesekkurler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.