Şimdi Ara

FIAT PUNTO İLE İLGİLİ SORUM OLUCAKTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce bir başlıkta Opel Astra Classic'te(sıfır benzinli) ailecek karar kıldığımızı söylemiştim. Bir arkadaşım benzinli 1.6 115 HB çok benzin yakar içer resmen dedi birkaç arkadaşımdanda bunu duydum ve soğudum.Soruma gelelim:

34-35 civarı sıfır Dizel Fiat Punto'lar var. Çok hoşuma gitti. Hem dizel yakıt problemim fazla olmayacak hemde parça usta vs problemleri olmayacak. Ama kötü tarafı bütçem 35 bin ve alabileceğim Punto Dizel en boş olanı sizce almalımıyım ? Kafam çok karıştı.

SİZLERİNDE FİKİRLERİNİZİ ALMAK İSTEDİM. TEŞEKKÜRLER.

NOT: OKURKEN BENİM BİR ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ OLDUĞU MUDA DEĞERLENDİRİN :D

• Hocam al dizel punto gezmene bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcnern

Hocam al dizel punto gezmene bak

Dimi bende o düşüncedeyim boş moş öğrenci adamız işte ufak tefek kafa karışıklığı vardı
  • Yakıt iki kar fark eder diyeceğim, topa tutacaklar.
  • Sıfır ayarınca ikinci el al.. Paran cebine kalsın kalan parayıda mazot parası yaparsın ya da keyfine göre aracını dizayn edersin :)

Sıfıra o kadar para verme..

Mesela bu 9000 km'de start stoplu hemde dynamic donanımlı bi punto var 33 liraya.. Emin ol donanımlı punto çok daha keyifli bir araç

hatta şu aracı alırdım km 22 bin olsa bile..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-gercek-full-punto-evo-1-3-multijet-dynamic-96584509/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

Sıfır ayarınca ikinci el al.. Paran cebine kalsın kalan parayıda mazot parası yaparsın ya da keyfine göre aracını dizayn edersin :)

Sıfıra o kadar para verme..

Mesela bu 9000 km'de start stoplu hemde dynamic donanımlı bi punto var 33 liraya.. Emin ol donanımlı punto çok daha keyifli bir araç

hatta şu aracı alırdım km 22 bin olsa bile..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-gercek-full-punto-evo-1-3-multijet-dynamic-96584509/detay

Öneriniz için teşekkür ediyorum. Gerçekten muntazam bir araç. Yanlız alamamamın 2 nedeni var :( Birincisi malum annem alıcak ve 18 bin TL ye 0 faizden yararlanmak istiyor uzun vaadeye yaymak istemiyor borcu. İkincisi aracı ben kullanıcam ileride işim gücüm olduğu zaman kendime araç alıcam bu aracıda aileme bırakıcam.
    Yoksa araç muntazam :)

• O zaman sıfır puntonu al yoluna devam et.. Sadece yakıt için tercih edilir :) gönül isterki astraya binelim hem performans hem kalite ama binemedikten sonra ne anlamı var..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dizel olduğu için punto daha mantıklı. araç otoparkta yattıktan sonra sağa sola çok yakar diye otobüsle gittikten sonra napıyım ben donanımı, sis farını, çelik jantını her sene 300 tl'lik vergi avantajıda cabası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RAN99

dizel olduğu için punto daha mantıklı. araç otoparkta yattıktan sonra sağa sola çok yakar diye otobüsle gittikten sonra napıyım ben donanımı, sis farını, çelik jantını her sene 300 tl'lik vergi avantajıda cabası.

arkadaşlar sağolun yorumlarınızla kafam daha da netleşti.
  • arkadaşlarında dediği gibi kullanamadıktan sonra astraymş golfmüş farketmez. punto al yakıt konusunda kafan rahat olur..
  • dostum o paraya baz donanım alacağına 2011 model dynamic rahat bulursun. tavsiye ederim. ben cuma günü 27ye 2011 active aldım. makina mükemmel. otobanda 170 -180 de bile araç size yol tutuş konusunda güven veriyor. city mod ise park etmek için biçilmiş kaftan. al punto. koy mazotu bas git.

acemiliğime geldi yol bilgisaarını kurcalayamadığım için depoyu fulledikten sonra ne kadar yol gittiğime bakamadım. bir dahaki fullemede yakıt değerlerini yazarım. bazı yerlerde okuyorum araç ses alıyor diye, kendi çaldığınız kornayı dahi zor duyuyorsunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.