Şimdi Ara

FİAT - RENAULT - OPEL.. HANGİ MODEL.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aracımı nasip olursa aracımı bir üst model ile değiştirmeyi düşünüyorum. Bu yüzden bazı marka ve modellerde kararsız kaldım.
    Yardımcı olursanız sevinirim..

FİAT....

ALBEA hangi modelini
    SİENA " "
    LİNEA " "

RENAULT...

SYMBOL hangi modelini
    CLIO " "
    MEGAN " "

OPEL...

VECTRA " " alayım..??

klima ve sedan olmasını istiyorum. 14.000 tl den fazla olmaması gerekiyor.

Siz olsanız hangisini alırsınız..

Teşekkür ederim.
    Saygılar..

• BEN OLSAM ALBEA DUSUK KM LI BI 1,3 MULTIJET ALIRDIM..
  • 11 yildir vectra kullaniyorum hic bi sorun yok masallah. vectra derim ben. digerlerinden cok daha kaliteli oldugunu dusunuyorum (objektf yorumum)
  • Megane veya linea. Ama bunların temizi o paraya var mı bilmiyorum.
  • opel e hiç bulaşmayın o fiyata makyajlı megane bulabilirseniz alın veya makyajlı kasa marea larıda tavsiye ederim
  • Selamlar.. Fikir veren arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Dikkat edildiyse! 4 cevaptan 4 farklı model çıktı. İşte insanın kararsız kaldığı an'lar bunlar.
    Aslında ben "ALBEA" ağırlıklı düşünüyorum fakat bazı tereddütlerimde yok değil.
    Ticari araçtan çıkma olsun, rentacar dan alma olsun, dizel mi? lpg limi olsun insan bunlarıda düşünüyor.

Mesela ALBEA fakat hangi modeli olsun?

Teşekkürler arkadaşlar..
  • Makyajlı kasa Meganè'lar Albea'lardan daha güvenli, sağlamdır. Vectra daha da sağlamdır ama temizini bulmak zordur. Bu nedenle temizi bulunursa Vectra, yoksa makyajlı kasa Meganè 1 derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aytürk -- 10 Ekim 2011; 14:13:55 >
  • takipteyim bende albea ve symbol arasında kalmıştım forumdaki arkadaşlar albea yı tavsiye etti..bizim aile diyor 2000 model bi tane vectra lpg li alalım yolumuzu bulalım diyor kararsısız hala...
  • sevgili "AYTÜRK"
    "makyajlı" derken ful donanım gibimi denilmek isteniyor..??

Bir diğeride, ALLAH korusun yolculuk yaparken aracımız bozulsa yolda kalsak bir tamirciye çektirsek "FİAT" parçalarımı yoksa "OPEL" parçalarımı
    daha çok rahat bulunur.
    Sevgili "ALEX" ben bunlarıda düşünüyorum bu yüzden FİAT veya RENAULT arasında seçim yapmak en iyisi gibime geliyor.

Tamam vectra veya megan süper araçlar, özellikle megan. Fakat parça ve servis konusunda biraz fiyatlı gibiler.

Sevgiler..
  • o paraya lınea zor o yuzden clıo yada albea alabılırsınız ..clıo 1.4 lpglı olabılır msla ..fıat ve reno opel e gore parca konusunda cok olmasada bıraz daha avantajlı gıbı..alırsanız albea 1.3 multıjet alın.motoru zaten tartısılmaz odullu bı dızel..dıger aksamları da cok can yakmaz zaten taksıcıler cok yakan ve parcası pahalı arac kullanmaz kolay kolay.lpg lısını tavsıye etmem lpg lı alacaksanız baska araclara yonelın bence ..ama km dusuk ve temız bır dızel 1.3 mjt bulursanız alın sahıbınden yanı bınıcıden taksı cıkması galerı vs degıl..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakamoz32 -- 11 Ekim 2011; 22:54:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.