Bildirim
2016 TOYOTA AURİS'E HANGİ LPG MARKASI?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Çorum yakınında olsan BRC taktır Özençlerde derdim de bursa tarafı hakkında pek bilgim yok...
Ama genelde millet Prins ya da BRC kullanıyor...
Forumu da var buraya bakın biraz daha ayrıntılı bilgilere ulaşırsınız
http://forum.donanimhaber.com/forumid_376/tt.htm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 25 Nisan 2016; 17:13:04 > -
Markaya çok takılmayın aracınızın motoru zaten LPG'de aman aman sorun çıkaran bir ünite değil. Montaj,işçilik kusuru olmasın Atiker bile iş görür. Çevremdeki Toyota kullananlar genelde BRC taktırıyor. -
Aracınızda benim aracımla aynı ünite olan 1.6 valvematic motor var. Ben brc my 11 taktırdım 2 sene oldu ve en ufak sorub yaşatmadı. Iyi işçilik ve düzgün ustayla herhangi bir kit olabilir ama benim tavsiyem brc ve lovato 2 obd. Çok pahalı sisyemlere yönelmenize gerek yok. Motor lpg uyumu tam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kitten önce iyi bir usta bulun, usta herşyden önemli LPG'de. Kit içinde Prins, Brc, Landirenzo. Ama ucuz yollu olsun diyorsanız Atiker'de gider.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Devir belli bir seviyeyi geçince benzin de kullanıyor mj araçınız
Hocam Yalova Yolunda Pejo Bayisinin yaninda BRC yetkili bayisi Nira Mühendislik var.
Fabrika cikisli diye millete gazladiklari HONDA CİVİClerin montajini yapan yetkli bayi.
Geçen sonbaharda aracima kpg donusumu yaptirmak gibi bi dusunce olmuştu gidip fiyat aldim bilgi aldim yaklasik 40-45 dakka bana cok detayli bilgi verdiler.
Zaten atölyenin her yeri 0 km plakasiz HONDA CİVİC sedan kayniyordu.
İnallar Honda araçlari direkt bunlarin oraya indiriyormuş satış gerçekleştikce dönüşüm yapilip tekrar geri İnallara çekilip arabalar teslim ediliyor yeni sahiplerine.
Ayrica KİA VE HYUNDAİ nin GDİ Motorlarina da garantili donusum yapiyordu adamlar.
Benim baya içime sinmişti profesyonel bi yerdi.
Sizede orayi tavsiye ederim.
Nida OTOGAZ sanirim
Nira mühendislik, biliyorum orayı, önceki aracım focus A orada taktırmıştım
Hayır o şekilde ayarlı değil, ama istenirse ona göre ayarlanabiliyor, ben de belirttim aynı şeyi en son lpg filtre değişimi için gittiğimde ama usta ısrarla bu araçta gerek yok demişti, bildiğim kadarıyla brc de yeni sequent isimli bir kite geçildi ve bu kit daha güncel, bahsettiğim kitte ve lovato'nun obd kitinde yüksek devirde benzin kullanılıyor olabilir. Tabi siz sorun öncesinde ve iyi araştırın.
http://www.brcturkiye.com/sequent-32-lpg-kiti/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahaman -- 25 Nisan 2016; 20:20:54 > -
Olmada küçük sanayide beşevler 3evler sanayide bulursun ama nida iş görür bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X