Bildirim
FİAT SERVİSLERİ HAKKINDA BİLGİ...
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
16 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Fiat Sienam varken giderdim
Servisler arabalarından daha kötüydü
Yedek parça bulunmadığı çok olurdu
Bujimiz yok sonra gel benzin hortumumuz yok sonra gel vs
ne diyeyim Allah Fiat sahibi olmaktan başka bir dert vermesin
Not :Şimdi kullandığım Opelin Servis anlayışıda berbat o ayrı konu -
Ben Stilonun ilk bakımını 130 ytl ye yaptırmıştım.
Yalnız yağı arkadaşımdan almıştım.Bu fiyatın içinde
o da var.
Bakımların 20.000kmde bir olduğu
düşünülürse bana göre gayet makul bir fiyat -
quote:
Orjinalden alıntı: sefa_gs
Arkadaşlar benim fiat doblom var. servis zamanı geldi. 10.000 km bakımına gitcem. servisler hakkında bilgisi olan varsa ve cevap yazarsa çok sevinirim. servis ücretleri işcilik dahil. birde servise giden arkadaşlar servislerden memnunlar mı? onları da yazarsanız çok sevinirim.
10.000'de bakıma gitmen gerekmiyor. fiat'ta bakım periyodu 20.000. sadece dizel araçlarda 10.000 de bir yağ değişimi var galiba...
benim stilonun 350 ytl ye gelmişti ilk bakım. daha ilk bakımda nedense ön fren balataları değişti, çok ta sakin kullanırım... -
quote:
Orjinalden alıntı: metinemre
quote:
Orjinalden alıntı: sefa_gs
Arkadaşlar benim fiat doblom var. servis zamanı geldi. 10.000 km bakımına gitcem. servisler hakkında bilgisi olan varsa ve cevap yazarsa çok sevinirim. servis ücretleri işcilik dahil. birde servise giden arkadaşlar servislerden memnunlar mı? onları da yazarsanız çok sevinirim.
10.000'de bakıma gitmen gerekmiyor. fiat'ta bakım periyodu 20.000. sadece dizel araçlarda 10.000 de bir yağ değişimi var galiba...
benim stilonun 350 ytl ye gelmişti ilk bakım. daha ilk bakımda nedense ön fren balataları değişti, çok ta sakin kullanırım...
sakin kullanmak için çok frene basmış olabilr misin acaba?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- redbull uyku açar mı
- otomatik arabada el freni nasıl çekilir
- dizel araçta siyah duman nasıl kesilir
- akülü araba tavsiye
- trafikte kaynak yapma cezası
- golf 7.5 hangi yıllar
- range rover evoque 2024
- peugeot 2008 allure 2024
- togg şarj istasyonu fiyat
- ford tourneo courier 2024 teknik özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X