Şimdi Ara

BMW F20 satış öncesi bakım hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, 2018 model 1.18i aracımı satmaya karar verdim ve bazı sorularım için yardımınıza ihtiyacım var. Tüm bakımlarını yetkili serviste yaptırdım. Hem bakımının gelmiş olması hem de satışa koymadan önce son halini görme amaçlı aracı iki gün önce Borusan'a götürdüm.

Az önce aradılar ve sağ arka fren diski, arka balatalar, arka fren ikaz fişi, el fren balatası, el fren balata yay seti, egzantrik kapağı, balata yağı ve motor yağı değişimi için işçilik(13bin) dahil 40bin tl istediler. Onay vermeden önce bilirkişilere danışmak istedim.

İlk sorum, aracı bunları değiştirip mi satmalıyım yoksa bu haliyle satıp onarımları alıcıya mı bırakayım?

Tüm bakımları serviste yapıldığı için yine serviste mi yaptırayım yoksa İstanbul içi başka bir servisten aynı işçiliği ve parçaları daha uyguna mal edebilir miyim? Eğer evetse Anadolu yakasında önerebileceğiniz BMW servisi var mıdır?

Desteğiniz önemli. Teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bundatamyirmiharfvar -- 25 Ocak 2024; 14:36:35 >

• 40 bin masraf edip satarsanız satışı daha kolay olur ama 40 binin tamamını karşıdan alamazsınız. Yaptırmazsanız da satarken fiyat kırarlar ve piyasanın durumu çok kötü, bugün faiz artışıyla birlikte daha da kötüleşecek satmanız çok daha zor olur. özetle; yaptırıp şansınızı denemeniz daha yerinde olur. piyasa canlı olsaydı yaptırmadan karşıya anlatarak da satabilirdiniz.

not: size pm attım bakabilirseniz sevinirim

• İnsan gerçekten hayret ediyor, yuhhh diyesi geliyor. Bakımları serviste yapılmış olsun, arka fren diskleri balataları ikaz fişleri faturalı ve kaliteli parçalarla herhangi bir frencide yapılmış olması benim için sorun teşkil etmez. Garantisi bitmiş arabadır sonuçta. Önemli olan gösterilen özen ve dikkattir, parça seçerken iyisini seçmektir. 40 bin lirayı vermek de istemek de bu kadar kolay olmamalı. Yazık günah. Kendiniz binecek olsanız da ben bunu yaptırın demem. İyice suyunu çıkardılar gerçekten. Güncel parça fiyatlarını bilmemekle beraber iyi markalarla bu iş sanayide maksimum 10 bine yapılır, alelade yerde değil fren işinde uzman yerlerden bahsediyorum. Ben olsam böyle yaptırırdım, çıkardıkları listeyi alırdım, parçacıya giderdim garanti verdiği en iyi parçaları alır frencide yaptırırdım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.