Selamlar, 2018 model 1.18i aracımı satmaya karar verdim ve bazı sorularım için yardımınıza ihtiyacım var. Tüm bakımlarını yetkili serviste yaptırdım. Hem bakımının gelmiş olması hem de satışa koymadan önce son halini görme amaçlı aracı iki gün önce Borusan'a götürdüm. Az önce aradılar ve sağ arka fren diski, arka balatalar, arka fren ikaz fişi, el fren balatası, el fren balata yay seti, egzantrik kapağı, balata yağı ve motor yağı değişimi için işçilik(13bin) dahil 40bin tl istediler. Onay vermeden önce bilirkişilere danışmak istedim. İlk sorum, aracı bunları değiştirip mi satmalıyım yoksa bu haliyle satıp onarımları alıcıya mı bırakayım? Tüm bakımları serviste yapıldığı için yine serviste mi yaptırayım yoksa İstanbul içi başka bir servisten aynı işçiliği ve parçaları daha uyguna mal edebilir miyim? Eğer evetse Anadolu yakasında önerebileceğiniz BMW servisi var mıdır? Desteğiniz önemli. Teşekkür ederim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bundatamyirmiharfvar -- 25 Ocak 2024; 14:36:35 > |
Bildirim