Şimdi Ara

FİAT SİENA TEAM (166. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.562
Cevap
53
Favori
657.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mikailhanaltınkaya M kullanıcısına yanıt
    Evet. Ayrıca rolanti sensörünü çekince de yanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • braveheartgs43 kullanıcısına yanıt
    Bende tam tersi rolanti valfini çekince yanmıyor gaz potansını çekince yanıyor

Hocam bugün arabanın egsozdan kurum attığını fark ettim. Egsoz gitmiş olabilir mi acaba

Benzin hatta LPG li bi aracın kurum atması demek çok fazla zengin karışım demektir hocam ya hava. Yolunda bi tıkanıklık var sizin ya da ateşlemede sıkıntı var hele hele LPG li bi araçta kurum çok nadir görülür yani
    Edit:Hocam biraz araştırdım da egzozda sıkıntı olduğunda kurum gibi egzozdak elyafları atabiliyormuş isterseniz bi egzozcuya gösterin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikailhanaltınkaya -- 5 Ağustos 2017; 1:58:57 >
    Geçen contayı yaptırdığım tanıdığa gittim o da elyaf dedi. Zaten 3 gündür sıkıntı yok arabada. Sanırım egsozdan. Biraz daha kullanayım bakalım ne olacak

Benim krank dişlisini 2.kez kırdığımdaki hesaba döndü bu olay 2 gün boyunca bakılmadık şey kalmadı manyağın biri motor rektefiye olacak subap kesmiş bu dedi öteki gurur meselesi yaptı ve sorunu buldu ama 1 buçık gün uğraştı adam sizinde inşallah egzozdur de onunla atlatırsınız

Krank dişlisini kırdığında ne gibi sıkıntılar oluştu hocam arabada?

İlkinde ilk rolenti 400devirlere düştü gaz yemedi sonra dişli boşa çıktı trigeri döndüremedi marsa bastığımda sanki marş boşa dönüyormuş gibiydi hemen anladık orda ikincisinde araç güçten düştü gaz gemiyordu zor çalışıyordu o şekilde babam işe gitti geldi sabah daha kötüydü en son sanayiye giderken araç hiç gitmedi düz yolda dahi yürüyemiyordu sürekli buji ıslatıyordu sonra fren araç çalışırken dahi tutmamaya başladı rolenti 200devirlere düştü gaz verince stop ediyordu tepki verimiyodu en son hiç çalışmadı artık ama sesi normaldi çünkü ilk kırıldığında triger hiç dönmüyordu ama ikincide triger dönüyordu lakin araç çalıştığı her dakika sentesi biraz daha kaçıyordu kaçıra kaçıra hiç çalışmaz oldu iklinde direk kırdırmış ikincide sıyırmış kaymaya başlamış

Beni durumla uzaktan yakından alakası yok Allahtan hocam. Bende araba bugün baya bi düzeldi sanırım egsozdan artık kesin gibi

Yok yok hocam sizde o problem olsa değer bi gün içinde araç çalışmaz hale gelirdi. İnşallah tekrarlamaz artık. Bu krank dişlisi kama kırması için tüm siena 1.2 Strata 1.2 palio 1.2 yani kısaca tüm fiat 1.2 8v kullanıcıları için tavsitem aracı vurdurmayın kesiciye sokmayın araca yıığdırma yapmayın ve aracı tekletmemeye özen gösterin çünkü bu motorda o parça çok zayıf ben ucuz atlattım çok şükür bu arza basit değil eğer o anda subaplar açık kalırsa siz marsa bastığınızda pistonlar subaplarla çakışacak ve şanslıysanız sadece subap yamultacaksınız bu iş çok badir de olsa blokta hasara kadar gidiyor

• Öncelikle selâmün aleyküm ben daha yeni katıldım arkadaşlar bir sorum olacak 3 yıldır 1.4 el fiat siena kullanıyorum araç konusunda çok titizim en ufak bişey de aracımı hemen gösteririm ama gelelim ki şu patlatmaya bir çözüm bulunamadı herzaman olmuyo bazen çalıştırırken patlatma yapıyor ve sırf bu yüzden nerdeyse arabayı satıcam bujiler orjinal yeni bobinlerde Bobin kabloları keza öyle benim bildiğim yerler bunlar başka nerden yapabilir yardımcı olursanız sevinirim.

• 8519 kullanıcısına yanıt
    Sanırım araç LPG li LPG ayarı konusuna yönelmeniz gerek bunun içine araç için uygun mixser gaz aracın hava almaması gerekn yerden hava almamasını sağlamak gibi şeyler de giriyor

• Eyvallah

• https://youtu.be/VwRNR6MllUs siena 1.2 s tanıtım video su izlerseniz ve beğenirseniz mutlu olurum değerli siena team üyeleri

• http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-yedek-parca-orjinal-magneti-marelli-15.09.00-tarihli-aracin-uzerinden-cikma-469738710/detay

Aracın üzerinden çıkma sağ cam krikosu (manuel) fiyatı 50 TL sol ile beraber alacak olursa verirm ama tek olarak sadece sağ satılık lazım olan varsa benimle iletişime geçsin ürünü camı otomatik yaptığım için satıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikailhanaltınkaya -- 28 Ekim 2017; 14:43:13 >

• merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım nasılsınız
  • dadas.siena D kullanıcısına yanıt
    Merhabalar hoşgeldiniz öncelikle dh ailesine ve biz sienacılar ailesine

• 1.2 benzinli, lpg'li aracıma bakım için hangi yağı tavsiye edersiniz arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: lenfatik06

1.2 benzinli, lpg'li aracıma bakım için hangi yağı tavsiye edersiniz arkadaşlar

Petronas selenia 10v40 yağ

Opar yağ filtresi

Lancia hava filtresi

Orjinalleri bunlar

80TL ile100TL arasi fiyat tutar

• selam arkadas 1.4 siena aracimda yogun derecede egzostan cikan cig yakit kokusu ve rolanti dusuklugu var.Devir 100lere kadar iniyor ve zor topluyor bunu sadece benzinde yapiyor.Enjektor degisti bujiler degosti buji kablolari degisti tek nokta enjektor diyaframi degisti benzin filtresi depo icindeki samandira pompasi degisti hava filtresi degisti degisen bisey yok siyah dumanda atiyor benzinde bu sorun oluyor allahrizasi icin 1.4 kullanan arkadaslara sesleniyorum.Araci ege fiat servisinde bilgisayara baglattim enjeksiyon govde arizasi ve subap ayari dedi subaplara bakildi enjeksiyon govdesinin icide yenilendi lutfen bilen basina gelen varsa cevap bekliyorum saygilarimla....

• 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.