Şimdi Ara

FİAT SİENA TEAM (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.562
Cevap
53
Favori
657.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir sorum olcak geçenler babamın bi arkadaşı bizim arabaya bindi debriyaja bastığı anda off bune yaw kazık gibi dedi bn 10 aydır kullanıyorum bi değişiklik hissetmedim babamda aynı şekilde ama o ısrar etti yok 2 ay önce byle değildi die bnm arkadaşımda direksyon başına geçince aynı tepkiyi vermesi bni kuşkulandırdı eğer gerçekten bi sertleşme varsa bunun sebebi ne olabilir ?
  • debriyajın bitmek üzere olduğu ihtimali aklıma geldi ama hiç bir vitese geçişte bir sıkıntı teskil eden en ufak bir belirti dahi yok
  • Exorcist_33 dostum bilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim.Saygılarımla....
  • exorcist kardeşim Allah razi ılsun paylaşımındandolayı
  • şimdi, gelelim şu dışarıdan yorum yapan muhteremlere...
    1. biz siena takım arkadaşlarıyız,
    2. tabiki başkalarını da misafir olarak kabul edebiliriz,
    3. ama misafirin de haddini bilmesi gerekir
    4. ben alın teriyle çok şükür sienamı aldım ve şu an memnunum
    5. evet sienanın çok süper yönlerinin yanında kusurları da var tabi ama bundan sana ne Hyundai kardeşim
    6. siena, şehir içinde çok pratik bir araç, yüksek olması kullanımda rahatlık sağlıyor,öyle hyundai gibi kağıt kaportaya sahip değil(korea malı) ve yere yapışık değil,yere yapışık arabalar uzun yolda ve hız yapmada çok iyi ama en ufak bi tümsek,çukur görünce şaftı kayıyor,
    7.kardeşim araba bu, bunun lüksünün sonu yok, al o zaman en iyisini varsa paran, ona bin,,, gelipte bizim için çok değerli olan sienamıza laf atma,
    8.biz senin kore malı, kağıt kaportalı, Allah esirgesin kazada rulo gibi katlanan, oyuncak araba gibi görünen( kaputu kaldır ne demek istediğimi iyi anlarsın), sırf az yakıyo diye alınan(tutulan) arabana laf atarmıyız sen bulaşmasan bize

• bu yazının üstüne fazla söz söylemeye gerek yok...hepimiz, arabamızın kusurlu tarafları olsada çok seviyoruz.bence bu meselede burada kapanmalı...
    arkadaşlarımdan acizane ricam lütfen araçlarımızı diğer modellerle kıyaslamayalım çünkü bizler sienamızı seviyoruz.aracını sevmeyenin zaten bu forumda işi olmaz.aracımızla ilgili sorunlarımız olabilir zaten bu sayfalarda kardeşçe birbirimize yardımcı olmaya çalışıp bilmediklerimizi öğreniyor açıklarımızı kapamaya çalışıyoruz.lütfen bu saatten sonra dışarıdan veya içimizden gelebilecek olumsuz yorumlara kulak asmayalım hatta cevap bile vermeyelim göreceksiniz olumsuz yazılar bi süre sonra sona erecek...

herşeye rağmen sienamdan çok memmnunummmmmmm...
  • quote:

Orjinalden alıntı: inegöllü

bu yazının üstüne fazla söz söylemeye gerek yok...hepimiz, arabamızın kusurlu tarafları olsada çok seviyoruz.bence bu meselede burada kapanmalı...
    arkadaşlarımdan acizane ricam lütfen araçlarımızı diğer modellerle kıyaslamayalım çünkü bizler sienamızı seviyoruz.aracını sevmeyenin zaten bu forumda işi olmaz.aracımızla ilgili sorunlarımız olabilir zaten bu sayfalarda kardeşçe birbirimize yardımcı olmaya çalışıp bilmediklerimizi öğreniyor açıklarımızı kapamaya çalışıyoruz.lütfen bu saatten sonra dışarıdan veya içimizden gelebilecek olumsuz yorumlara kulak asmayalım hatta cevap bile vermeyelim göreceksiniz olumsuz yazılar bi süre sonra sona erecek...

herşeye rağmen sienamdan çok memmnunummmmmmm...

• arabayı değil sienanın keyfini sürün
  • hepimiz arabalarımızı seviyoruz bizleri kimselere muhtaç etmiyor...Teyb değiştirmek isteyenleri ve değişiklik yapmak isteyenler için...

FİAT SİENA TEAM

FİAT SİENA TEAM
  • dahası

FİAT SİENA TEAM

FİAT SİENA TEAM

FİAT SİENA TEAM

• dahası

FİAT SİENA TEAM

FİAT SİENA TEAM

FİAT SİENA TEAM

• quote:

Orjinalden alıntı: yalan42

Peki exercost 33 kardeşim,senden rica etsem fiat servis ağından 34zg2970 plakalı araç hakkında bana bilgi verebilir misin?
    Bakımları falan
    Görevim itibariyle merkeze gidemiyorum..

Merhaba dostum,

Ne yazık ki sana bilgi veremem. Bunun 2 sebebi var.

1- Bu işlem şirket politikasında yasak. Ancak aracın sahibiyle gidersen sana bilgi verirler. Yoksa her giden her istediği araçla ilgili bilgi alamaz.
    2- Şimdi sana burada bu bilgiyi verirsem bu forumda başka hiçbirşey konuşulmaz. Herkes kendisinin, tanıdığının hatta ve hatta pazarda gördüğü her FIAT marka arabayı sorar. Bunu da kimse istemez. En iyisi aracı servise götürüp kendin baktırman. Kusura bakma...
  • arkadaşlar bende cd çalar takmak istiyorum.çerçeveyi nerelerden bulabilirim.kendi çerçevesini kullanamayız değilmi?
  • dostum yedek parça satılan yerde var fiyatı 15 ytl ancak sökmek için alttan başlıyorsun.Unutma tekrar orjinalini sakla satarken lazım olabilir..Sökme yöntemi kolay tarif ederiz yardıma ihtiyacın olunca yaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siena99 -- 26 Mayıs 2008; 12:16:54 >
  • herkese merhaba 2 gün önce duyduğum sürtünme sesine benzer sesten dolayı babam sabah arabayı ustaya götürdü devir - daimin değişmesi gerektiğini söyledi hortumların çok karışık şekilde yerleştirilmiş olduğu için işimiz baya sürcek bu akşama bitmeyeblir dedi sizin başınıza böyle bir olay gelmidi mi? ne kadar a patlar acep ?
  • kısa zamanda benimde başıma sürtünme sesi gelmişti ancak benim şarj dinamosunun göbğindeki rulman bozulmuş rulmana giren yatak genişlemiş rulman devre dışı idi onu değiştirdim 100 ytl ye patladı şimdi bir hidralik yağım kaldı değişecek onun haricinde şeytan kulağına kurşun bişey yok..
  • sökmeyi yapabiliyorum siena99 kardeş sağolasın verdiğin bilgi için.kolay gelsin
  • arkadaşlar bu gri olan havalandırma aksesuar parçaları ne kadara satılıyor ?
  • süpab ayarı yaptırmak isteyen arkadaşlar.öğrendiğim bir konuyu paylaşmak istedim. sübap ayarı silindir kapağını ,trigeri sökmeden yapılabiliyormuş.2 farklı ustayla görüştüm 15 ytl işçilik alıyorlar.eğer şim gerekiyorsa süpab başına 3-4 ytl gidiyormuş.yanlız motorun sğuk olması gerekiyormuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: babazulaua

herkese merhaba 2 gün önce duyduğum sürtünme sesine benzer sesten dolayı babam sabah arabayı ustaya götürdü devir - daimin değişmesi gerektiğini söyledi hortumların çok karışık şekilde yerleştirilmiş olduğu için işimiz baya sürcek bu akşama bitmeyeblir dedi sizin başınıza böyle bir olay gelmidi mi? ne kadar a patlar acep ?

arabayı aldık 150 ytl bi masraf bir - iki hortum ile devirdaim değişmiş tamda yaza girerken ii oldu

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.