arkadaşlar yeni bir araç alacağım yaklaşık bir aydır araştırıyorum bir haftadır fiat stiloya taktım kafayı fiyat performans olarak çok mükemmel duruyor ama çok memnun olanda illallah diyende var aranızda kullanan bilen varsa yazsın lütfen ilk aracım olacak...fiyatım maks 19000 lira şu araç ilgimi çekti lütfen bi el atın bilenler duyanlar...
Stilo güzel araba. Ben kullanıyorum 2004 yılında aldım çok memnunum. artıları konforlu, seri , eksileri parçalar pahalı, ikinci eli pek rağbet görmüyor
Ben bordo ve cam tavan olanini 3 ay kullandım O dönemde 1 yaşında bir araba ydi Ne yalan söyleyim çok sevmedim Hemen satmak istedim değerinden biraz asagiya sattım Nedense çok tutulmadi zaten. Piyasasına bakılınca fiyati iyi görünüyor ama çok tutulan bi araba değil Bence alma uzun süredir üretilmiyor piyasada olanlarda çok yıpranmış tir. Git temiz bi tipo bul onu al derim Satarken rahat edersin
sitilo güzel araba ama piyasası biraz yavaş... bence fıat brava al beyaz.. avrupa olanını al 99 model olanlar.. beyaz renk piyasası cok hızlı.. sonra paranı biraz biriktir emotion veya dinamic plus ful yeni kasa bravo al...
a.hikmetA
kullanıcısına yanıt
Zamanında oto parça satışı yaptım fiat reno tofaş üzerine , stilo patronumda vardı ilk çıktığı zamanlarda bmv 520 gibi arabaydı herkesin gözü ondaydı , parça olarak sıkıntı çekebilirsin pahalı ve piyasada pek tutulmadı bu araba hocam alsan bile satmak çok zor olur diye düşünüyorum , yakıt olarak iyi sanırım.