Bildirim
FİAT TİPOO
DeFacto Regular Fit Bisiklet Yaka Kazak : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CGHVQHQK
20 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
99 polo al daha karizmatik bence hemde vw.. -
Tiponun diri haldeyken bile çok sorunsuz olmadığı bilinir. Kaldı ki temizini bulmak artık biraz zaman alır. Çok da güzel bir arabadır görüntü olarak. Ama hiçbir motor seçeneği kendine karşılık gelen başka modellerden seri de değildir. Birde elektronik ibreler çıkmazı var. Ne zaman sorun çıkaracağı bilinmeyen bu güzel görünümlü şeyin de masrafı yüksek bozulması halinde. Ben olsam o paraya mazda alırdım. Ama herkes mazda sevmek zorunda değil dersek o zaman da Hyundai gelir o paraya. -
parayı artırdım 12 milyar...
quote:
Orjinalden alıntı: ufukkaya
20 yaşımdayım ve yeni ehliyet aldım araba kullanmayı bilmiyorum 10 milyara kadar bir araba alıcam acemiliğim gidene kadar sizce tipo nasıl bir şeçim olur olmaz diyosanız lütfen araba önerilerinizi yazarmısınız şimdiden teşekkürler...
-
Bak o paraya 106 quiksilver da olabilir. -
ama 5 kapılı olsa iyi olur ailem binebilir arada
quote:
Orjinalden alıntı: SabitSalınım
Bak o paraya 106 quiksilver da olabilir.
-
clio bakabilirsin..
yedek parçası ucuzdur acemi için ideal araçtır.. -
Polo diycem ama hem modeli düşük olur hemde polo hakikaten küçüktür. -
Bence bulabilirsen temiz bir 97-2000 arası Tipo 1.6 i.e SLX bak. Ben bu aracı 2 yıl çok severek kullandım ve hiç sorun yaşamadım. Tipo öyle sanıldığı kadar problem çıkaran sorunlu bir araç değildir. -
http://www.sahibinden.com/66_000_km_de_sigara_icilmemis_sifir_gibi_aracWQQaXQQ10355731WQQpXQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/70_000_km_de_orjinal_1_4_sahibindenWQQaXQQ8278405WQQpXQQdisplayitem
özellikle fiesta fun'lara bakmanı öneririrm hem hızlı hem sorunsuz hemde yakıt konusunda cimridir.
ben tipo kullandım 1.6 sx'ini kuzenimde 1.4 ie sx vardı onda elektronik gösterge bozulmuştu yani power yazan lambası yanmıyodu 1 milyar masrafı vardı 5-6 sene önce filan
gerçi sorunlarını göre göre arabanın herşeyini öğreniyorsun illede tipo dersen s olan analog göstergelilere bak derim ama onda da pek konfor yoktur o da ayrı bir durum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _opeth -- 3 Eylül 2008; 22:43:52 >
-
bizde 1 sene boyunca tipo s vardı,
gayet de sağlam bir otomobildir, gidişi, konforu, yol tutuşu, pedallarının sertliği, görüş açıları , koltukları vs kullanımı gayet kolay ve rahat bir otomobil.
yeni başlayacak biri için idealdir.
son üretilen modellerinin herhangi bir kronik arıza prolemi olacağını sanmıyorum. -
Tipo'dan başka bir modele yönel bence.. -
ilk araban olmasından dolayı parçası ucuz bir araç bakıyorsun sanırım.Tipo bu işe uygun -
renault megane 1 güzel arabadır daha donanımlıdır(klima,abs,4 cam otamatigi,hidrolik direksiyon gibi) -
3.5 sene 96 tipo slx kullandık(2002 -2006)
hiçbir arıza çıkarmadı bizde 120000 küsürdü kmsi
arıza yapıyo denilen elektronik göstergede ampul bile patlamadı bizde hayret. -
valla ben 3 sene 96 tipo slx kullandim. Maslak sanayide girip cikmadigim yer kalmadi. ama bendeki araba cok kotu kullanilmisti benimde senin gibi ilk arabamdi tipine aldanip aldim sayesinde bayagi teknik bilgim artti araclar hakkinda. Ben cok emin oldugun bir arac bulmadiktan sonra tavsiye etmem. cok konforludur surus felan zevklidir ici genistir bayagi parcasi ucuzdur ama bu ucuz parcalar ayni oranda dayaniksizdir. Birde ariza vermeye baslayan araba durmak bilmez. ben o araci alirken babm clio alalim oglum demisti fiyat farki var diye bosver demistim sonra cok vurdum kafami. Sen cliolara bak bir kac model eski olur diyorsan japon araclarina bak. parca konusunda da parca pahali ise genelde dayaniklida oluyor o yuzden yerli mali yurdun mali diyip fiat alma 2 .el. ben almamaya yeminliyim acikcasi sifir yada 1 yasinda olmadiktan sonra. -
quote:
Orjinalden alıntı: VoLKaN067
Bence bulabilirsen temiz bir 97-2000 arası Tipo 1.6 i.e SLX bak. Ben bu aracı 2 yıl çok severek kullandım ve hiç sorun yaşamadım. Tipo öyle sanıldığı kadar problem çıkaran sorunlu bir araç değildir.
Katılıyorum.Daha 1 ay önce sanayideki bir arkadaş 98 Tipo 1.6 i.e Slx Airbag-Klima-Abs'li aldı.Araç full orijinal.Hatasız.12.000 ytl'ye aldı.Gayet te kanforlu;sorunsuz.Tipo'nun orijinalini bakımlısını bulduktan sonra seni bir o kadar daha götürür en kötü ihtimal.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X