Şimdi Ara

Fiat Ücretsiz check-up nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bahar kampanyası dahilinde fiat bayileri ücretsiz check-up uyguluyomuş araçlara. götüreyim mi arabayı, neresine bakıyolar, gerçekten işe yarar bi uygulama mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubilay84 -- 1 Mayıs 2006; 23:41:39 >

• 2 yıl önce palio kullanıyordum..aynı kampanya o zamanda vardı..baktıkları şeylerin sizin bakabileceklerinizden farkı yok..gözle genel sıvı kontrolü(soğutma suyu,fren hidroliği,hidrolik direksiyon sıvısı,cam yıkama suyu) ve yağ seviye kontrolü...ücretsiz check up dedikleri şey bundan ibaret..olurda mesela cam suyu azalmışsa sormadan ekliyorlar bir de para istiyorlar..sonuçta ücretsiz check up ücretli check up oluyor bir şekilde
  • @ türbülans cevap için teşekkürler. Gerek yok o zaman götürmeye. Onlara ben bakıyorum zaten.
  • ucretsiz check-up.... masal bunlar, kaç kere aracimi bozdular serefsizler.....
  • fiat ın dediği hiçbirşeye inanma hepsi düzenbaz bi yağ değişimi için bile 3 saat weriyolar geliyorum daha yapılmamış

• check-up dediğin nedirki zaten
    beklentiniz ne onuda anlşamış değilim...
  • yani en azından arabaın rot balans ı ne durumda sonra sağında solunda bi gewşeklik warmı altında bi sorun warmı söylennmesi gerekli
  • ÜCRETSİZ diye gidince başına masraf açarlar iyisimi periyodik bakımlar birde güvenilir bir usta
  • FIAT servislerindeki ustalara guven olmuyor, onlar da bir cesit emir kulu moduna girmisler. Marka emrediyor, onlar da ellerinden gelen sahtekarligi yapiyor. 12 000 km de yarisi biten balatanin degistirilmesi gibi...
  • bu devirde kim kime ücretsiz hizmet veriyo allah aşkına, inanmayın yaa bunlara sallama işler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.