Şimdi Ara

fiatecuscan kullanan varmı aracın beynine nasıl bağlanıyorsunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiatecuscan programı ve bizim araçlara uyan üç pinli kablo seti satılıyor acaba alıp kullanan oldumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalefe -- 11 Eylül 2014; 19:38:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalefe

Fiatecuscan programı ve bizim araçlara uyan üç pinli kablo seti satılıyor acaba alıp kullanan oldumu

Hiç kullanmadım.
    Nerede, kaça satılıyor? Yazılım Türkçe mi?
  • Türkçe sahibindende satıyor siteside var böyle cihazlar satıyor elektronikadam.com diye abs hava yastığı beyni ve ecuya bağlanan farklı renkte kabloları var 250 tl dedi fakat otomatik şanzımana bağlanırmı diye sordum geri dönüş yapmadı daha.

• Ben aldım 3lü soket ve elm327 cihazını fiatecuscan arayüzüyle bağlanmaya çalışayım dedim ama pek başarılı olamadım sanırım bilmem gereken farklı seçeneklerde var pekte üstünde duramadım vakitsizlikten dolayı ama alfa bölümünden bağlandığımda hataları gördüm resetledim içerideki arıza ışığınada söndürdüm. İşimi gördü açıkçası.
  • Otomatik şanzımana inegöldeki Fiat servisi bile bağlanamadı bursaya yönlendirdiler. 2002 öncesi fiatlarda sanırım standart obd fişi ve yazılımı yok o yüzden farklı bir cihazla bağlanılıyor o yüzden bursadaki servise yönlendirdiler. İnternetten satış yapan firmadaki arkadaşta elm 327 li bağlantı seti bana olmaz demişti diğer 3 pinli ve kabloyla bağlanan set olur demişti ondan bağlanamamış olabilirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.