merhabalar bende 2000 medel brava var aracı sıfır aldım aldığımın 2. yılı airbağ ışığı yanmaya başladı. çeşitli illerde yetkili servislere gittim her seferinde arabayı bilgisayara bağlıyolar cıkan hatayı siliyorlar düzeldi diyolar o esnada sönüyor ama aradan 2-3 gün geçiyor tekrar yanamaya başlıyor çevremde bu sorunla karşılaşan bir kaç kişi daha duydum ama onlarda sorunlarını çözemediler. bu sorunla karşılaşan varmı varsa çözüm bulabildinizmi bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim saygılar...
air-bag soketi ve fişini kontrol ettiniz mi ? genelde koltuğun altında bulunur... merak ettim 6 yıldır böyle mi kullanıyorsunuz ? bir de başlığı düzeltseniz tüm FİAT otomobillerinin air-bag'lerinde sorun varmış gibi algılanıyor..
yapılabilecek bütün işlemleri bir cok sevis yaptı. soketleri kontrol ettik.. başlıklar kontrol edildi. bir çok yere başvurudum ama kimse sorunu çözemediler en son olarak bütün airbağ sistemini değiştirmeyi önerdiler oda cok masraflı geldi bana. bunun için fiat a bile başvurdum ama onlardanda bir sonuç çıkmadı. anlayacağın 6 yıldır airbağ li aracımı arzalı kullanıyorum allah korusun bir kaza olsa halim duman. çevremde bu sorunla karşılaşan ve çözemeyen 2-3 fiat kullanan var onlarda aynen devam ediyor...