Şimdi Ara

Fiber Altyapı Sistemde Gözükmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar, dairenin önüne kadar fiber kabloları çekilmiş durumda şu an. Ancak ne yazık ki tahmini hız ölçümlerinde hala vdsl üzerinden sonuç veriliyor ve fiber sistemde gözükmüyor. Bu konu ile ilgili bir şey yapılması gerekiyor mu veya tahminen fiber altyapı sisteme ne kadar yansır? En az 6 aydır bu halde duruyor kablolar. Yakında internet servis sağlayıcımı değiştireceğim ve bu doğrultuda değiştirmek istediğim için bu konu biraz önemli benim için. Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

Düzeltme: Türk Telekom sitesinde gözüküyormuş arkadaşlar. Ben şimdiye kadar Türknet üzerinden bakıyordum, orada gözükmüyorsa Türk Telekom'da da gözükmez varsayımı ile hareket ediyordum. Ancak Türknet üzerinde gözükmemesi de bir sorun elbette. Bu bağlamda konuyu galiba yanlış alt foruma açmışım, ilgililer düzeltebilirse çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obscurty -- 29 Mayıs 2022; 22:47:11 >

• Türknet altyapı sorgulama sayfasında adresinizi sorguladıktan sonra "Adresinizde farklı altyapı mı var? Buradan bildirin, 3 ay ücretsiz internet kazanın!" şeklinde bir kısım çıkıyor oradan adresinizde Türk Telekom fiber olduğunu bildirin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.