Şimdi Ara

Binada Superonline kutusu var fakat altyapısı yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oturduğum caddede karşıdaki binaların tamamında superonline 1000 mbps fiber var bizim binaya da fiber kutu koyulmuştu binaya kadar kablo çekildi fakat dairelere çekilmedi başvuru için websitesindde altyapı gözükmüyor yıllar oldu hiçbir şey değişmedi. Ne yapmak lazım, tavsiye verecek var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teamwork -- 31 Ağustos 2024; 1:56:55 >

• Bence üzülme sevinmelisin Superonline a bi abone olan bi olmayan pişman
    Sansür engelleme vs oyunlarda yüksek Ping paket kaybı vb sorunları var özellikle yurtdışı bağlantılarında sorun var oyun steam ve oyun içerisindeki bağlantılar yurtdışı olduğu için sıkıntıları sorunları ciddi anlamda rahatsız edici adamı vurduğunu sanırsın ama bi bakmışsın sen ölmüşsün
    Al sana ferrari bin diyorlar ama motoru şahin ve tüplü ve 90 km hızı geçme diyorlar
    Yani YouTube instagram speedtestlerde görünürde uçar kaçar ama diğer şeylerde ben seni kısıtlarım diyor bu Superonline kadar sansür engelleme yapan firma görmedim millet illallah ediyor

Google Superonline sansür engelleme yazın araştırın görürsünüz anlarsınız

https://forum.donanimhaber.com/superonline-fiber-ultra-kati-sansur-ve-yavaslatma-teknolojisi--151733162

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 31 Ağustos 2024; 2:11:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı durum bende de vardı. Alt yapı çekilmiş, 6-7 yıldır öyle çürüyordu. Twitter'den ceo'yu etiketleyerek mevkii yazmış ve yardımcı olmasını istemiştim. Şu kadar süredir var ama gelmedi diye. Adam bana cevap vermedi ama ertesi gün ekipler gelip, çalışmaları bitirip hizmet verdi. Koca semt sayemde fiber gördü  

Sizde ceo'dur, bilmem nedir etiketleyerek derdinizi yazın.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • tuketici.btk.gov.tr

Bu adresten yazabilirsiniz hocam durumu.

• Stones kullanıcısına yanıt

Sonlandırma deniyor bu işleme. Kutu konulduktan sonra 4 ay gelen giden olmadı. Her yeri aradım yok. En son Turkcell CEO sunun son yazısına Twitter dan yazı yazdım, cihazlarının resmini de ekledim boş boş duruyor diye. Turkcell iletişim Twitter dan yazıp adres istedi, verdim. Ertesi gün sabahın 10 unda mı ne ekipler gelmişti. Akşamına bağlantı sağlandı. Yani bu öneriyi yapmaya gelecektim, doğru bir öneri. kesinlikle bu şekilde Twitter dan yazın.

• dediğiniz gibi twitterdan yazdım.

Bölgenizde şu anda aktif bir fiber çalışmamızın olmadığını görüyoruz. deyip çıktılar işin içinden.

• teamwork kullanıcısına yanıt

Ali Taha koç un son attığı twit neyse onun içine mesaj yazın, twitte boşta duran Superonline kutusunun resmini koyun, mesaja da şirket olarak masraf yapıyorsunuz, altyapı kuruyorsunuz ama sonlandırma yapıp abone almaya kimse gelmiyor, bu yaptığınız masrafa yazık değil mi diye yazıp gönderin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.