Fiber Başvurusu Garanti Onaylanır mı?
-
-
Merhaba, bölgelerden gelen taleplere göre proje ekibimiz değerlendirme yapıyor -
Garanti diye bir şey yok.
-
Bizim sokaktan alt yapı geçti. Apartmanda 4 daire 1 dükkan var. Dükkan boş, iki daire internet kullanmıyor. Ben kendi başıma başvursam gelir mi yoksa hiç uğraşmayım mı?
-
Merhaba, gigaFiber altyapı çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Her geçen gün bölgelerimizi genişleterek devam ediyoruz. Siz de gigaFiber talebinizi sayfamızdan iletebilirsiniz. Proje ekiplerimiz bölgeden(mahalleden) gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirecektir. Mahallenize geldiğinde bina ayrımı yapılmadan gigaFiber hizmeti vereceğizturk.netGigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNethttps://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama
-
Peki Ziraat, Halk, Yapıkredi, İşbankası diye bir şey var mı hocam?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
"Gelecekte TurkNet ürün ve hizmetleri ile ilgili her türlü tanıtım, pazarlama ve reklam faaliyetleri amacıyla SMS, arama veya e-posta ile iletişime geçilmesi ve bu amaçla yurt içindeki tedarikçilerine aktarılmasına izin veriyorum."
seçeneğini zorunlu tutmasa ben de başvuru yapacağım ama belki kaldırırlar bunu bekliyorum bakalım.
-
Merhaba, bilgilerinizi 3. kişiler ile paylaşmıyoruz. Kampanyalarımız ile ilgili sizi bilgilendirmek amacıyla kullanıyoruz. Dilerseniz 0850 288 80 81 numaralı hattımızdan abonelik başlatarak uzmanımıza bu durumu iletebilirsiniz. Size yardımcı olacaktır. -
Cevabınız için teşekkürler. Şu an kablonet'de üyeliğim var çok da memnunum firmadan, sadece fiber gelirse farklı bir firmaya geçebilirim o yüzden bakınıyorum bir başvuru yapayım o zaman.
-
Aylar önce talep açtık daha bir yaprak kıpırdamadı daha talebe cevap verilecek alt yapı yapılacak tesisat bağlanacak sonra şanslıysak internet verilecek Allah bilir kaç sene sürer bu gidişle ölme eşeğim ölme.
Talep açtığımdan beri gerek bildirimle gerekse sms ile tek yaptıkları 1000 mbps hız reklamı başka bir icraatları yok ha birde burdaki yetkili arkadaşın kopyala yapıştır cevapları.
-
İlginiz için ben teşekkür ederim -
Merhaba, proje ekiplerimiz bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendiriyor. Uygun görülmesi durumunda proje bölgelerine dahil edilerek çalışmalara başlanılacaktır. -
Kelime oyunlarını her zaman severim.
-
"Bina ayrımı yapılmadan" çok iddialı bir söylem hocam. Eğer doğruysa gerçekten bravo. Birçok firma belirli bir kat sayısı, daire sayısı talep ediyor.
-
Mahalle proje bölgelerimize dahil edildiğinde ayrım yapmadan gigaFiber hizmeti veriyoruz. Aksi bir durum oluşması durumunda proje ekibimize ileteceğim -
Gerçekten çok iyi hocam, tebrikler.
-
Teşekkür ederiz
Benzer içerikler
- diğer internet servis sağlayıcısında devam eden bir iş emriniz olduğu için şu an yeni abonelik işlemlerinizi başlatamıyoruz. mevcut servis sağlayıcı tarafından işleminiz sonlandırdıktan sonra tekrar başvuru yapabilirsiniz.
- vae fiber modem
- türknet kurulum ücreti
- modemden cızırtı gelmesi
- pon ışığı yanmıyor
- internetim çok yavaş
- turknet fiyat 2024
- gigafiber nedir
- turknete geçiş
- turkcell abone sayısı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X