Benim yan tarafım da fiber var yani aramız da sadece bir yol var 7 senedir böyle. geçen ay yani 1 ay oldu yolu felan kazdılar ve çalışanlar fiber çalışması demişler yani bizim apartmana fiber geliyor diye düşündüm ben yol kazısını 2 3 gün için de bitirdiler 2 3 hafta sonra da apartmanın hemen yanına bir tane kutu koydular sokakta kutu kutunun üzerin de kablonet yazıyor çalışanlar superonline fiber çalışması demişler baya büyük bir kutu adam bir kaç saat onu kurcaladı bir şeyler yaptı kapatıp gitti ben de türktelekom kullanıyorum şimdik fiber mi geldi kablonet mi geldi ne oldu anlamadım herhangi bir bilgi de gelmedi bana müşteri hizmetlerini aradım ordan oraya yönlendirdiler bir bilgi alamadım sonuç 1 ay geçti daha fiber gelmedi sizce fiber çektiler kutu felan mı gelicek apartmana yoksa neyin fiber çalışmasıydı bu
bir de geçen sene bu zamanlar burası için fiber çalışma yapılması düşünülüyor yaza doğru gelicek demişlerdi yaz sonu oldu bu olay ben çözemedim bir el atın ne yapayım en iyi bilgiyi nerden alırım yoksa bekliyim mi biraz daha
Kutunun resmini koyarmısınız ?
bugün gidip sordum 1 hafta 2 hafta sonra gelir dediler sanırım kontrolleri yapılıyor onay felan bekleniyor kutunun resmini de yarın felan çekip atmaya çalışırım