arkadaşlar benden habersiz ttnet hattıma fiber internet bağlamış sözleşmemizde böle bişe yoktu bile ben geçen gün modemim bozuk diye tp link w8n15n aldım modemi bağlayınca internetim kopuyor nedeni modemimin fiber destekli olmaması modemi geri vericektim media markta ama almadılar 14 gün geçti diye dedim fiber destekli modem alim tplink i satarım diye fiber destekli modemlerin fiyatı 250 liradan başlıyor modem elimde patladı internet hıszım 17 mbs ye çıkıca kopma yaşıyorum internet hızımı nasıl düşürebilirim acil yardım
Arkadaş keşke benim internetimde bu kadar hızlı gelseydi de düşürmek için burada başlık açsaydım bende 8 mbps zor görüyorum internet taa nerden kablosuz olarak geliyor bana ahh ulan ahhh
kardeş meşhur bir laf vardır bilirmisin buldun bilmemneylisinimi arıyon ?? anlayan anladı zaten.
allah rızası için internet 1 dk dayanmıyor mesajı internet kafede atıom acil yardım edin lütfen
quote:
Orijinalden alıntı: tda 1562q
Arkadaş keşke benim internetimde bu kadar hızlı gelseydi de düşürmek için burada başlık açsaydım bende 8 mbps zor görüyorum internet taa nerden kablosuz olarak geliyor bana ahh ulan ahhh
kardeş meşhur bir laf vardır bilirmisin buldun bilmemneylisinimi arıyon ?? anlayan anladı zaten.
beyler sorun çözülmüştür ttneti aradım sabit 15 mbs yaptıom hızı tıkır tıkır giriom internetime