Bildirim
fiber internet
Baseus Pudding Hızlı Şarj Özellikli Type-C to Type-C Kablo 100W, 1.2 Metre, Mavi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKF6NLFX
9 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Doğrudan GPON'u bağlayacağım derken, gpon cihazından ethernet kablosuyla bağlamayı kastediyorsun sanırım.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
alacağım modem de fiber girişi mevcut, gpun a gerek kalmıyor -
Dostum olmaz gpon cihazi tt nin sistemine kayitlidir internetin hizina kadar ordan kontrol edilir yani gpon cihazindan
Senin alacagin modem dogrudan nete cikmaz ayarlarini yapsan bile
teşekkürler dostum yan komşunun routerını aldım gpun u ona bağladım ethernet kablosuyla internete bağlanamadım. yıllardır adsl kullandığım için fiber i tam çözemedim :D teknik servisin kurduğu gibi devam şimdilik -
Fiberde başka modem kullanmana ne yazık ki izin verilmiyor.
ben bu modemi alsam Keenetic Giga AC1300 alsam teknik kurulumu ıss sağlayıcı kurulumu yeni baştan buna yapar mı ? ev datacenter gibi :D gupon ondan sağlayıcı tarafından verilen routera , wireless performansı kötü oldugundan ondan yeni bir routera -
Türknet Fiber'de kullanıcı adı ve şifreyi size veriyorsa istediğiniz modemi kullanabilirsiniz. -
ilk kurulum zamanında vdsl kullandığım kullanıcı adı ve şifreyi kullandılar -
Merhaba, kendi altyapımız üzerinden verdiğimiz fiber aboneliklerde farklı bir fiber destekli modemle kullanım yapabilirsiniz ama Telekom altyapısı üzerinden verdiğimiz fiber aboneliğinde mevcut modem ile kullanım yapabilirsiniz. -
Merhaba, GSM numaranızı paylaşır mısınız? Yaşamış olduğunuz sorunu fiber ekibimize ileterek size yardımcı olmak isterim. -
O zaman PPPoE destekli bir router veya modem ile kullanım yapabilirsiniz. MAC filtreleme var ise de çoğu yeni router mac klonlama destekli. Mevcuttaki TT modeminin mac adresini klonlayıp da kullanabilirsiniz. -
teşekkürler dediğin gibi mac adresini klonlayarak sorunu çözdüm
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X