Şimdi Ara

Fiber İnternet İçin Modem ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bizim apartmana yeni fiber altyapı döşendi. Fiber internet için modem almam gerekiyor. Fakat bilgim yok bu konu hakkında. Bağlatacağım intetnet hızı 25mpbs en düşüğü olacak. Modemin de uygun fiyatlı bir şey olsun istiyorum. Asus'un DSL-N12E modemi yeterli olur mu? Fiber internet için uygun mudur? (ADSL2-VDSL2 mevzusu kafamı karıştırdı) Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am I Evil ? -- 24 Şubat 2016; 1:23:26 >

• Güncel arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende asus n17 u düşünüyordum 300 tl,baktım çok sorun yaşayan var,zaten ttnetin verdiği zyxel modem hergün arızalanıyormuş,onun için sorunsuz kullanılan Airtires 5760 yada 5750 alnayı düşünüyorum vdsl nin en randımanlı modemi buymuş şimdilik kurulumu basit kolay asusda arayüzde ve sık güncelemelerinde ver sürekli garantiye gönderen arkadaşlar olduğundan Asus ve zyxelden uzak duruyorum ac 11n hızında airtires tercihimdir 1 ay sonra taahütüm bitiyor fibere geçicem vdsl olarak.Çok çok araştırdım asusun mıdemlerinin usb 3 den başka farkı yok testlerde hala araştırıyorum 5760 a karar verdim gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bilen yok mu bu asus dsl-n12e fiber internet için uygun olur mu? İlla vdsl2 modem almam mı gerekiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.