< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dejuf -- 16 Şubat 2022; 20:10:31 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Fiber sitemize kadar geliyor ama gpon (daire içine kadar) bağlantı yok. (3. sayfa)
-
-
TT ile aynı retorikte yaklaşıyorsunuz. Orada bir yerlerde fiber var, ta neredeki dolaba giriyor, oradan tüm evlere bakır geliyor ve bu olayı fiber altyapı diyerek olumluyorsunuz.
Eve kadar gelen, simetrik tarifeler alabileceğimiz gerçek fiber altyapımız ne alemde onu konuşmamız gerekiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fttb kabin bu belli ki. Buradan daireye kadar iyi bir cat kablo çekilirse 100 mbps civarı hızlar rahat alınır. Gponda gigabit portlar oluyor sistem daha farklı diye biliyorum. Yeni konmuşsa bu değiştirmesi zor olabilir. Planlama ve yatırım gerektiren süreçler bunlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam SOL için de geçerli bu. Fiber diye aldık, 200-500 geçelim diyoruz sizin fiber o fiber değil diyorlar. FTTH olacak illaki diyorlar, desteklemiyor diyorlar. Farkı yok ki dediğinizin. Aynı şey.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Memlekette neredeyse en büyük üç ISS, aslında fiber olmayan fiber satıyor, şaka gibi. Rekabet Kurumu bu işlere bakmıyor muydu?
Bizde Kablonet var, her yerde fiber internet diye reklamı var, "200 Mbps tarifenizi alsam" diyorum, "sizinki fiber değil, hiç ümitlenmeyin GPON olmayacak" diyor açıkça. SOL de aynı. "200 Mbps tarifenizi alsam" diyorum, "sizinki fiber değil" diyor. Her yerde 200-500-1000 fiber reklamınız var sitede diyorum, "sizinki fiber değil" diyorlar.
-
Arkadaşlar şimdi Fıkra geliyor gülmeye hazır mısınız ?
DSL olan her yere Kablonet altyapısı gözüküyor artık
Bizim köydeki evi sorguladım, Turksat Kablonet Fiber altyapı çıktı.
Bu da bizim köydeki internet aldığımız telefon direği
Bu da aldığımız hız
Vay be ne güzel Kablonet Fiber, artık 6mbit internetin hızına doyum olmaz
-
ohoo günaydın miskin
Ulan bari VDSL olarak kandırın milleti, ADSL olarak kandırmak nedir sjdjfjjdjdhdh
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen öyle parasını vereceğiz güncelleyin bari diyoruz takmıyorlar. Site de 300-350 dairelik hemde. Yeter işte size diyorlar. İnsanımız sorgulamadıkça istemedikçe böyle devam edecek.
Arkadaşlar TT müşteri hizmetleri fiber alt yapı var diyor. Bu arkadaşlar yok diyor anlamadım ben. İnternetten adres araması yaptıgımda da fiber hizmeti alabilirsiniz diyor. Bu çakallar vdsl fiber diye bizim millete çakıyolar. Talep aldık diyor umarım en kısa sürede aksiyon alırlar 1 ay beklicem 1 ay sonra her gün cimer, btk ve Pendik Türk Telekoma başvuru yapıcam. Madem öyle güzellikle yatırım yaptıramıyoruz bıktırarak yaptıracam.
-
Olumlamıyorum sadece gerçek bu. İşte hendek işte arşın hesabı. Eldeki kaynaklar belirli. FTTC bir süre daha Avrupa'da hayat sürmeye devam edecek.
-
Dostlar aylardır 12412412 kere cimer şikayeti 3 dilekçe (bir tanesi site yönetimine yaptırdım) sonucu fiber bağlantımız geldi. 1 hafta içinde tayyütlerimizi yenileyip daire içine kadar fiber interneti getirecekler. Yardımcı olan herkese teşekkürler.
-
selamlar dönüşüm hakkında bilginiz var mı . fiberi eski kabinden mi çektiler yoksa sıfırdan binanıza fiber mı çekildi ?
-
İki kabinde suan duruyor hocam. Resimlerini ekledim buyim ihtimal ayni kablo dur
hocam bizde de fttb fiber mevcut daireye kadar fibere çevirmek için nasıl yol özledin yardımcı olur musun?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X