Şimdi Ara

Fiber TTNET için hangi modem almalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2,5 senedir tılgın marka TTNET tarafından verilmiş olan modemi kullanmaktayım ama PS4 ile oyun oynarken
    kablolu/kablosuz iki şekilde de sıkıntılar yaşamaktayım.
    İPTV kullanıyorum smart tv üzerinden onda da bağlantı problemleri yaşıyorum donmalar vb.

20 mbit hız 75 gb AKK lı kapıya kadar olan fiber sistemi kullanıyorum .

bölgemde başka alternatif malasef yok .
    ya eskisi gibi ADSL e dönüş yapacağım ya da bu sisteme çözüm.

ttnet bağlantıları kontrol ettiği zaman hattımda problem olmadığını söylüyor.

tavsiyelerinizi alabilirmiyim (modem önerisi ve ya mevcut bir çözüm)

• quote:

Orijinalden alıntı: frdsfk

TTNET'in verdiği modemler maalesef zayıf cihazlardır. Onun yerine ASUS DSL-N16 modeli tavsiye ederim. Gayet hızlı ve kaliteli bir üründür.

DSL-N16 300Mbps Kablosuz VDSL/ADSL Modem Router

Ethernet WAN ile DSL modem router ya da tek başına kablosuz router olarak kullanma imkanı
    VDSL2, ADSL2/2+, ADSL, fiber ve kablo hizmetlerine uyumlu
    Kararlı internet performansı için hızlı Ethernet portları
    IPTV desteği için VDSL/ADSL WAN çoklu hizmeti
    PPTP VPN sunucu ve PPTP/L2TP VPN istemci desteği
    Esnek ve güvenli Kablosuz ağ kurulumu için dört bağımsız SSID

http://www.asus.com/tr/Networking/DSL-N16/

cevap için teşekkür ediyorum

• Merhaba,
    verilen tilgin modem yerine bir cihaz alıp takmak sıkıntılı, bununla ilgili internette biraz araştırma yapmanızı öneririm. Bunun dışında en uygulanabilir çözüm tilgin modemi bridge moduna alıp alacağınız yeni cihazı tilgina bağlamak olacaktır. Arkadaşın önerdiği cihaz f/p açısından güzel bir seçim olabilir. Eğer bütçeniz fazlaysa n yerine ac destekli bir cihaz alabilirsiniz. asus ac68u bütçesi olan için iyi bir tercih.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagriyil

Merhaba,
    verilen tilgin modem yerine bir cihaz alıp takmak sıkıntılı, bununla ilgili internette biraz araştırma yapmanızı öneririm. Bunun dışında en uygulanabilir çözüm tilgin modemi bridge moduna alıp alacağınız yeni cihazı tilgina bağlamak olacaktır. Arkadaşın önerdiği cihaz f/p açısından güzel bir seçim olabilir. Eğer bütçeniz fazlaysa n yerine ac destekli bir cihaz alabilirsiniz. asus ac68u bütçesi olan için iyi bir tercih.

cevap için teşekkürler sıkıntı ne acaba .
    araştırayım .
    bilgi verirseniz memnun olurum.
  • rapidturkey R kullanıcısına yanıt
    Ttnet fiberde kendi verdiğinden başka modem kullanılmasına izin vermiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapidturkey

quote:

Orijinalden alıntı: cagriyil

Merhaba,

cevap için teşekkürler sıkıntı ne acaba .
    araştırayım .
    bilgi verirseniz memnun olurum.

Problem arkadaşın sonradan yazdığı gibi ttnetin başka modeme izin vermemesi. Bununla ilgili uğraşıp çözüm arayanlar var ama detaylı olarak bilemiyorum. O sebeple forumlarda araştırırsanız belki bir sonuca ulaşırsınız. Aksi takdirde en basit çözüm yolu yazdığım şekilde..

• teşekkürler cevaplar için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turknet için modem önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.