şirkete gider ama sen itiraz edersin. Sonra yine şirket cevap verir. Bir defa daha itiraz edersin. Sonra BTK cevap verir. Başka konularda BTK da robotik cevap yazıyor ama bunda ne yazar bilmiyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
FİBERDE MODEM KULLANIM ÜCRETİNDEN KURTULMAK (7. sayfa)
-
-
Geçmiş olsun hocam. Şimdi şunu netleştirmek gerekiyor Türksat TT altyapısında geçiş ile müşteri almıyor bu doğru aynı zamanda başka bir sağlayıcıya da geçiş yani churn yapamıyorsunuz. Siz TurkNet'e geçiş talebinde bulunduğunuz zaman ilk olarak Türksat'ın onayına düşer normalde başka abonelerde olduğu gibi red vermeleri lazımdı hem onaylayıp hem de fatura çıkarmak saçmalık.
Şikayetinizde muhakkak bu durumu belirtin churn yoksa neden onay verildi diye sorun aynı zamanda TurkNet'ten aldığınız cevabı da ekleyin.
-
Tüketici Hakem Heyetine de şikayet edin. E devlet üzerinden başvuru yapılabiliyor. Türknet'in verdiği devre numarasını falan da yazın işte elinizde ne varsa hepsini ekleyin garanti olsun. Cimer kim bilir kaç ay sonraya cevap gelir. BTK ise tamamen firmaları haklı çıkartmak üzerine kurulmuş bir platform.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen churn belgesi felan da var Türknetin, icinde Turksatin onayi bulunan. O degil simdi modemi iade versem fatura iptali icin, bu sefer de Turknette modem hizmeti aliyorum gozukuyor, abonelik iptalinde onlar da modem iade etmemi isteyecek. Sacma sapan bir durum icerisindeyim.
Saol hocam, ayni sekilde thhye de basvurayim.
Turksat bastan beri belaydi, bi kurtulamadim gitti. Pppoe kullanici adi sifresi bile vermedi dandik modemle 2 yil surundurdu. Simdi de onu kitlemeye calisiyorlar. BTK'dan gram umudum yok.
Elinizde belge olması hiç yoktan yine iyidir hocam, evet dediğiniz gibi şu an o modem TurkNet mülkiyetine geçti ve bu süreç telefon ve yazışma ile zor çözülecek bir durum bulunduğunuz şehirde Türksat il müdürlüğü varsa muhakkak uğrayın Türk Telekom'da olduğu gibi il müdürlüğünün yetkileri var yardımcı olabilirler.
-
Bilakis, daha vahşi şekilde ISS'lere bu haracı tahsil etme hakkı verildi BTK tarafından güncel durumda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X