Bildirim
Fiesta 2012 veya 2013 hakkında ne düşünüyorsunuz?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Boş, pahalı. O paraya daha donanımlı araçlar var. En azından güvenlik donanımları standart olmalıydı. Giriş donanımı için konuşuyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: ayak kokusu
Boş, pahalı. O paraya daha donanımlı araçlar var. En azından güvenlik donanımları standart olmalıydı. Giriş donanımı için konuşuyorum.
sedan beğenmiyorum. böyle dar kasalı araçlar daha hoşuma gidior eski ford fusion focus gibi ama onlar çok pahalı:) -
Arkası çok dar. Ön tarafta sıkıntı çekmezsin.
Sürüş keyfinde sınıfında rakibi yok. Yol tutuşu konusunda C sınıfındaki araçlarla yarışır.
Motorları rakiplerine göre pek ekonomik değildir.
Tasarımı bayağı hoş. Ve donanım olarak rakiplerinin sunmadığı özellikleri sunuyor. -
2013 makyajlı kasan alın. Polo da düşünebilirsiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: Rallyman61
2013 makyajlı kasan alın. Polo da düşünebilirsiniz
Polo da güzel ama bilemicem bir de bu 1.2 .1.4 olaylarindan anlasak iyi olacak ama:) -
quote:
Orijinalden alıntı: SunQue
quote:
Orijinalden alıntı: Rallyman61
2013 makyajlı kasan alın. Polo da düşünebilirsiniz
Polo da güzel ama bilemicem bir de bu 1.2 .1.4 olaylarindan anlasak iyi olacak ama:)
Polo da 1.2 tdi 1.2 benzinli modeli var. 1.4 benzinli birde 1.6 tdi motor seçeneği var.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X