Şimdi Ara

Fiesta alsam mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    35-38 bin tl arası araba bakıyorum bu aralar.
    Fiesta 1,4 dizel 2011-2012 modeller bakıyorum. Fakat bazı yerlerden okuduğum kadarı ile Kronik sorunu var direksiyonla ilgili.Birde kafama takılan çekişi 70-75 beygir olması.Çekişte sıkıntı yaşatırmı bana? Gerçi her arabada sorun vardır ama üzmeyecek araba istiyorum.
    Birde bunun dışında ne gibi araba önerebilirsiniz bana? 1,4 olsun dizel olsun,çekiş gücü iyi ve kilometresi düşük olsun.
    Valla bu sıkıntılı sureçten çıkmam için yardımcı olursanız sevinirim.

• Bu arada ses takıntım vardır.Araba çukura falan girdiğinde ses almazsa harika olur.Demek istediğimi anlamışsınızdır umarım.Hadi görelim sizleri beyler.
  • Yaklaşık 10 aydır Fiesta 1.6 benzinli otomatik araç kullanıyorum. Fiesta'dan gayet memnunum. Fakat senin dediğin araç özellikleri için bir şey diyemeyeceğim. 1,2L benzinli araçları da araştırabilirsin bence dizel olması senin için vazgeçilmez değilse tabi.
  • Otomatikler biraz fazla yakıyor ama şehir içi ve dışı ortalama yakıt tüketimi nasıl?Çekişi nasıl?
  • ses konusunda nasıl peki genel olarak? tıkırtı - mıkırtı falan oluyor mu herhangi bir yerinde arabanın özellikle düz olmayan yollarda?
  • Çekişi çok iyi, çok çabuk ivmeleniyor. herhangi bir tıkırtı filan da olmuyor şu an için. Düz olmayan yol için aracın süspansiyon sistemine bağlı. Süspansiyon sisteminin iyiliği de verilen para ile orantılı aslında. Şehir içinde 8-9 litre civarında yakıt tüketimi oluyor, şehir dışında da 7 civarında değişiyor.
  • peki 1,4 benzinliler 96 beygir oluyor, lpg taktırdığında çok mu etkileniyor araba?Çekiş anlamında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SIFIR i20 mi yoksa clio mu?
    geçen yıl açıldı
    Leon mu Megane mı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yok mu bilgisi olan?lpg takılınca çok mu etkileniyor araba?
  • Kaedewim de 2014 dizel fiesta var ama 2nci viteste araba rahat ivmelenirken 1nci vites gerekli ataklığı vermiyor maalesef. Onun dışında gayet güzel arac.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler Kardeş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.