2.elaraç alıcam bu iki araç arasında kararsız kaldım 2004 Fiesta 1.4 comfort 96.000 atiker tüplü abs,klima,çift hava yastığı sağ ön çamurluk ve arka tamponda sürtmeden dolayı boya var lastikler sıfır 16.000 tl
2005 Fusion 1.4 TDCİ 75.000 klima,çift hava yastığı sağ ön çamurluk ve bagaj kapağı değişmiş 16.750 tl
İki aracın sahibi de motorun temiz bakımların yeni yapıldığını söyledi araçları daha görmeye gitmedim ama önce sizlerden görüş almak istedim.fiestanın ikinci eli daha iyi biliyorum ancak fusionun jip görüntüsü ve yukardan sürüş imkanı sunması beni bu aracı almaya itiyor.yardım ederseniz sevinirim
Not:forumda aradım fusion ve fiesta karşılaştırması yapılan 2 konu buldum ama eski konular olduğundan ve aradığım bilgileri bulamadığımdan bu başlığı açmayı uygun gördüm.
lütfen yardımlarınızı bekliyorum
fiesta nın fiyatı bana biraz pahalı geldi km side fazla fusion un hem km si iyi hem yılı daha yüksek bana daha mantıklı geldi. yüksek suv gibi bir havası var
quote:
Orijinalden alıntı: fasher
fiesta nın fiyatı bana biraz pahalı geldi km side fazla fusion un hem km si iyi hem yılı daha yüksek bana daha mantıklı geldi. yüksek suv gibi bir havası var
görüşünüz için teşekkür ederim zaten fusionun o havası beni etkiliyor malum range rover almaya paramız yok ama onun çakmasını alabiliriz hemde ford güvencesiyle
eğer fiestanın gaz tüpü simit şeklinde yedek lastik yerinde değilse.. bagaj problemin de olacaktır.. fusion yerden yüksek.. uzun yolda biraz problemli olabilir..yan rüzgarlardan etkilenmesi ve yüksek hızda virajlarda dikkatli olmayı gerektirir ama daga tasa her yere gider..
quote:
Orijinalden alıntı: yellowrock
eğer fiestanın gaz tüpü simit şeklinde yedek lastik yerinde değilse.. bagaj problemin de olacaktır.. fusion yerden yüksek.. uzun yolda biraz problemli olabilir..yan rüzgarlardan etkilenmesi ve yüksek hızda virajlarda dikkatli olmayı gerektirir ama daga tasa her yere gider..
bagaj ihtiyacım yok şuan için. uzun yola da fazla çıkacağımı sanmadığım için bana şehiriçi arabası lazım. tabi araba içime sinerse
Fİyat farkı bu kadar az olmamalı. Fusion un fiyatı olması gerekenden az.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme