Şimdi Ara

Fiesta ile Fusion Arasında kaldım görüşlerinizi bekliyorum?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2.el araç alıcam bu iki araç arasında kararsız kaldım
    2004 Fiesta 1.4 comfort
    96.000
    atiker tüplü
    abs,klima,çift hava yastığı
    sağ ön çamurluk ve arka tamponda sürtmeden dolayı boya var
    lastikler sıfır
    16.000 tl

2005 Fusion 1.4 TDCİ
    75.000
    klima,çift hava yastığı
    sağ ön çamurluk ve bagaj kapağı değişmiş
    16.750 tl

İki aracın sahibi de motorun temiz bakımların yeni yapıldığını söyledi araçları daha görmeye gitmedim ama önce sizlerden görüş almak istedim.fiestanın ikinci eli daha iyi biliyorum ancak fusionun jip görüntüsü ve yukardan sürüş imkanı sunması beni bu aracı almaya itiyor.yardım ederseniz sevinirim

Not:forumda aradım fusion ve fiesta karşılaştırması yapılan 2 konu buldum ama eski konular olduğundan ve aradığım bilgileri bulamadığımdan bu başlığı açmayı uygun gördüm.

• lütfen yardımlarınızı bekliyorum
  • fiesta nın fiyatı bana biraz pahalı geldi km side fazla
    fusion un hem km si iyi hem yılı daha yüksek bana daha mantıklı geldi. yüksek suv gibi bir havası var
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasher

fiesta nın fiyatı bana biraz pahalı geldi km side fazla
    fusion un hem km si iyi hem yılı daha yüksek bana daha mantıklı geldi. yüksek suv gibi bir havası var

görüşünüz için teşekkür ederim zaten fusionun o havası beni etkiliyor malum range rover almaya paramız yok ama onun çakmasını alabiliriz hemde ford güvencesiyle
  • eğer fiestanın gaz tüpü simit şeklinde yedek lastik yerinde değilse.. bagaj problemin de olacaktır..
    fusion yerden yüksek.. uzun yolda biraz problemli olabilir..yan rüzgarlardan etkilenmesi ve yüksek hızda virajlarda dikkatli olmayı gerektirir ama daga tasa her yere gider..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yellowrock

eğer fiestanın gaz tüpü simit şeklinde yedek lastik yerinde değilse.. bagaj problemin de olacaktır..
    fusion yerden yüksek.. uzun yolda biraz problemli olabilir..yan rüzgarlardan etkilenmesi ve yüksek hızda virajlarda dikkatli olmayı gerektirir ama daga tasa her yere gider..

bagaj ihtiyacım yok şuan için. uzun yola da fazla çıkacağımı sanmadığım için bana şehiriçi arabası lazım. tabi araba içime sinerse
  • Fİyat farkı bu kadar az olmamalı. Fusion un fiyatı olması gerekenden az.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.