Şimdi Ara

fiesta mı jazmı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
4.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: yağmurlu

arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum.
    herkes sıfır araç için aralık ayını bekle dedi bekledik. ama hala alamadık ve kararsızım. honda jazda doğru dürüst bir indirim yok. ben düz vites elite istiyorum, fiyatı 30 milyar ve hiç düşmüyorlar, belki 200-300 milyon ancak düşerler. ford fiesta 1.4 comfortu ise metalik renk ve ABS ekleyerek 24.5 milyara fiyat verdiler.
    hangisi uygun sizce. ben jazz istiyorum ama 30 çok fazla. biraz daha beklesemmi yoksa fiesta iyimidir.
    herkese teşekkürler.

JAZZ, JAZZ, JAZZ
  • grande punto yu bakmasak yutturacan bıze ıyı dıye.

bagaj kapagını ac, kafanı eg bak.sılıkonlar lopur lopur sıvanmıs.camurlugun ıcındekı plastık muhafazaların dandıklıgı cabası.

ıcıde berbat adı plastık kokuyo.km tablası elledınmı nerdeyse yerınden sokulecek.motorda hersey kabak gıbı ortada.hele kapı kolları ıncecık ve nerdeyse kırılacak..
    vs.

bırde ben hıcbırısının dızaynını begenmıyorum dedım.iyi oku.
    ama yakıt ekonomıklıgı yuzunden city dedim.
  • hay yaşaaa be rooney1976
  • Yagmurlu 24.5K fiyatı nereden aldın? Bence iyi fiyat almışsın

quote:

arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum.
    herkes sıfır araç için aralık ayını bekle dedi bekledik. ama hala alamadık ve kararsızım. honda jazda doğru dürüst bir indirim yok. ben düz vites elite istiyorum, fiyatı 30 milyar ve hiç düşmüyorlar, belki 200-300 milyon ancak düşerler. ford fiesta 1.4 comfortu ise metalik renk ve ABS ekleyerek 24.5 milyara fiyat verdiler.
    hangisi uygun sizce. ben jazz istiyorum ama 30 çok fazla. biraz daha beklesemmi yoksa fiesta iyimidir.
    herkese teşekkürler.
  • fiestayı ben de beğeniyorum ama küçük sınıfta en çok yakan araçmış.
    honda jazzla ilgili bir arkadaş şikayet var sitesinden bi çok şikayeti örnek göstermiş. jazz böyle sorunlu mu bilmiyorum. fiestaya ilgili sorun yaşayan var mı kullanan arkadaşlar.
    zaten yıl sonu geldi. bu yıl da alamıycam gibi görünüyor.
  • jazz ın baz versiyonunun donanımıyla, fiesta konfortun donanımı eşit,
    jazzın baz versiyonu 26 bin ytl fiesta 24.500 ytl,
    aynı donanımdaki araçlar arasında sadece 1500 ytl fark var ,
    yani fiesta jazzdan 6 bin ytl ucuz diyip fiestaya yönelmen yanlış bir düşünce.

fiesta da olmayan donanımları jazz dan beklemeni anlamış değilim.
  • quote:

fiestayı ben de beğeniyorum ama küçük sınıfta en çok yakan araçmış.
    honda jazzla ilgili bir arkadaş şikayet var sitesinden bi çok şikayeti örnek göstermiş. jazz böyle sorunlu mu bilmiyorum. fiestaya ilgili sorun yaşayan var mı kullanan arkadaşlar.
    zaten yıl sonu geldi. bu yıl da alamıycam gibi görünüyor.

o sitelerdeki jazz şikayetlerinin hemen hemen tamamı , "aracın teknik özelliklerinde 7.2 litre yazıyor ama benim arabam 8 litre yakıyor" düzleminde gerçekleşiyor.

istisnalar haricinde aldıkları benzinden veya kullanım tarzlarından doğan problemler yani.

Jazz güvenilirlik araştırmalarında 2006 model tüm markaların tüm modelleri arasında 2. olmuş bir araç, ayrıca tüketim değerleri de çoğunlukla fabrika verilerinin bile altında kalabiliyor.

• Bende jaz otm. kullnıyorum ve şehiriçi tüketimim şu an 7 nin bile altında.
  • Ben de jazz kullanıyorum . Son derece memnunum. Yakıt durumu dendiği gibi gerçekten çok az yakıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rooney1976

grande punto yu bakmasak yutturacan bıze ıyı dıye.

bagaj kapagını ac, kafanı eg bak.sılıkonlar lopur lopur sıvanmıs.camurlugun ıcındekı plastık muhafazaların dandıklıgı cabası.

ıcıde berbat adı plastık kokuyo.km tablası elledınmı nerdeyse yerınden sokulecek.motorda hersey kabak gıbı ortada.hele kapı kolları ıncecık ve nerdeyse kırılacak..
    vs.

bırde ben hıcbırısının dızaynını begenmıyorum dedım.iyi oku.
    ama yakıt ekonomıklıgı yuzunden city dedim.

+1
  • yagmurlu önümüzdeki seneyi bekleyeceksen fiesta nın B-max isimli yeni kasası çıkacakmış. Honda jazz'la aynı sınıfta olacakmış.

Buyurun Fiesta B-Max

fiesta mı jazmı
  • jazz iyi hoş da 30 milyarı kesseler vermem o arabaya
  • bizdede fiesta vardı araç gerçekten mükkemmel ama eğer yakıt büyük sorunsa jazz daha ekonomik ama arada 6milyar var az da diil hani tabi honda iidir ama aradaki fark çok fazlaa fiesta al pişman olmazsınn
  • bana göre
    1 colt
    2 jazz
    3 fiesta

fiesta ilk cıkdıgı yıllarda hic kimse yüzüne bile bakmamısdı. ilk deneme sürüsünü yapanlardan biri benim sanırım . son 3 yıldır öyle bi alıcı bulduki ,ikinci elide bu 3 araba arasında en iyi fiesta oldu. colt fiestaya göre cok yeni bi arac. sanırım önümüzdeki yıllarda satış acısından bayagı bi ataga kalkacak. donanımını ve yakıt ekonomisini düşününce öyle geliyor bana. o yüzden 1. sıraya COLT u koydum.
    birde bi secenek daha sunmak isterim Astra clasicc 1.4hb, 90bg , 1000 kg arac icin 90 bg güc oldukca iyi bence. hem üst sınıf bi araba almıs olursun. ve fiyatı su an 24, 500 ytl civarında . bence mantıklı bi secim olurdu.
  • Ben ford araca sahip olmam ve ford hayranı olmama rağmen bu karşılaştırmada kesinlikle jazz derim
  • Bence Colt dediğiniz kadar tutmayacak.
    Astra 1.4'un de 2. elinin iyi olacağını sanmıyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: cetera

bana göre
    1 colt
    2 jazz
    3 fiesta

fiesta ilk cıkdıgı yıllarda hic kimse yüzüne bile bakmamısdı. ilk deneme sürüsünü yapanlardan biri benim sanırım . son 3 yıldır öyle bi alıcı bulduki ,ikinci elide bu 3 araba arasında en iyi fiesta oldu. colt fiestaya göre cok yeni bi arac. sanırım önümüzdeki yıllarda satış acısından bayagı bi ataga kalkacak. donanımını ve yakıt ekonomisini düşününce öyle geliyor bana. o yüzden 1. sıraya COLT u koydum.
    birde bi secenek daha sunmak isterim Astra clasicc 1.4hb, 90bg , 1000 kg arac icin 90 bg güc oldukca iyi bence. hem üst sınıf bi araba almıs olursun. ve fiyatı su an 24, 500 ytl civarında . bence mantıklı bi secim olurdu.

• Birkere fiestanın rakibi fordda fusion dur. bana iç ergonomisi olarak jazzdan daha kullanışlı bir araba söyleyin. az zamanda çok araba değiştirdim ama jazz hala içimde. bilerek de almıyorum çünkü çok seviyorum aşkım bitmesin diye. şaka bir yana jazz hem şirin hem tutumlu hem farklı hem elite() hem içkoltuklarını yatırınca panelvan minibus kadar iç hacim sağlıyor. iddia ediyorum ev taşırsınız jazz ile. iç genişliği kadar o geniiişliği verimli kullanabilmekde önemli, dediğim gibi panelvan minibüs gibi olağanüstü kullanışlı bir mekan sağlıyor. uzun yola mı çıktınız uykunuz mu geldi yatırın koltukları oluşsun çekyat gibi çift kişilk yatak vs vs

• 1.3 motor caz 30000 ytl çüşünüz ,değmez o paraya o araç, ben o paraya sıfır 1.6 megane yada 1.6 otomatik modus alırım daha iyi ki aldım, sorun yakıtmı gidip bide lpg taktırırım tamam işte oldu bitti. yaw kardeşim git colt ,gp yada fiesta al, jazz a 30000 ytl verilmez, sadece yakıt için düşünüyorsan colt bence daha iyi. bide sen hiç kaza yapan jazz gördün mü ? ben görme derim bi daha binmek bile istemezsin. pek güvenli bir araç değil. ki nerden biliyorsunuz diye sorcaksınız, bir arkadaşımın yakını kendisinde gp var , jazz la kafa kafa ya çarpışıyor, gp de olan kişi nin burnu bile kanamıyor, jazz daki vatandaş ağır yaralı. başka bi arkadaşımda da 2004 model jazz var , arkadaşım yakıt tasarufundan başka hiç bir artısı yok diyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skysoblue85 -- 25 Aralık 2006; 1:36:38 >
  • jazz in pek bir eksisi de yok o yuzden cekemiyorlar gibime geliyor
  • jazz,helede benzinli araç tercih edilecekse.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.