Şimdi Ara

fiesta mı jazmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
4.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    herkes sıfır araç için aralık ayını bekle dedi bekledik. ama hala alamadık ve kararsızım. honda jazda doğru dürüst bir indirim yok. ben düz vites elite istiyorum, fiyatı 30 milyar ve hiç düşmüyorlar, belki 200-300 milyon ancak düşerler. ford fiesta 1.4 comfortu ise metalik renk ve ABS ekleyerek 24.5 milyara fiyat verdiler.
    hangisi uygun sizce. ben jazz istiyorum ama 30 çok fazla. biraz daha beklesemmi yoksa fiesta iyimidir.
    herkese teşekkürler.

• bu saydıklarından jazz ı seçerdim.

fiestaya göre çok geniş iç mekan ve çok daha ekonomik motor sunmakta.

mitsubishi colt u da incelemeni öneririm.

26000 e otomatiğini, 24000 e manuelini bırakıyorlar.

hayırlı günler.
  • eğer honda takıntınız yok ise fiesta iyi bir seçim olacaktır bu şartlar altında..arada 6000 ytl fark var..ben olsam fiesta derim..bu yorumu imzama bakmadan yazıyorum...
  • fiesta su anda uygun gorunuyo fiyatı acısından ama sızın istedıgınız nedır az yaksın ailece bınelım. bagajı genıs falan dersenız fiesta olabılır jazz da arka koltuklar sürgülü. benzinli mi olacak düz mü olacak
  • Nissan Note'a da mutlaka bir bak. İkisinden de daha kaliteli bence. Şu anda cazip indirimi de var .
  • nissan note da son fiyat ve karşılığı donanım nedir ? bilgi verebilir misiniz
  • jazz ile fiesta arasında jazzı tercih ederim

fordun focusu yada mondeosu sınıf liderliğine oynayan araçlar fakat fiestada bu durum söz konusu değil.
    bu arada jazzın forddaki karşılığı fusion modelidir.

nissan note ise 24000 civarı vede kesinlikle düşünülmesi gereken bir seçenek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    megane mı clio mu?
    5 yıl önce açıldı
    Duster mı megane mı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sıfır almak zorunda olup olmadığını bilemiyorum,ancak arkadaşım daha yeni autolink ten 2006 model dizel Fiesta yı (35000 Km de) 22.000 YTL ye aldı.Garantisi devam ediyor.ABS yok bu arada.Yani çok az kullanılmış 2. el düşünürsen büyük avantajları var bence.
  • bence fiesta.
    ama G.puntoya da bak derim.
  • jazz fiestadan iyi ama 30 bin ytl ye değmez, bence 26 bin ytl ye baz versiyonunu al, onun da donanimi fiesta kadar olması lazım.
  • ben jazz öneririm
    diesel gibi yakıt tüketimi olan ve fiesta ile kıyaslanamayacak bir araç
    jazz düşünmezsen grande puntoda ii seçenek
    fiesta autoshow karşılaştırmalarında (2003) en fazla tüketen araçtı uzak dur derim
  • teşekkür ederim cevaplayan arkadaşlara.
    benzinli düşünüyorum. evet fiesta biraz fazla yakıyormuş. nissan note düşünmüyorum. artık 2 seçeneye düştüm. gerçi mitsubishi colt da aklımda ama web sitesinde yeterince tanıyamadım arabayı ve çevremde kullanan hiç yok. bilmiyorum ya çok zor seçim yapmak. şu jazz elitin fiyatı düşse biraz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yağmurlu

teşekkür ederim cevaplayan arkadaşlara.
    benzinli düşünüyorum. evet fiesta biraz fazla yakıyormuş. nissan note düşünmüyorum. artık 2 seçeneye düştüm. gerçi mitsubishi colt da aklımda ama web sitesinde yeterince tanıyamadım arabayı ve çevremde kullanan hiç yok. bilmiyorum ya çok zor seçim yapmak. şu jazz elitin fiyatı düşse biraz.

markalar/diğer markalar forumunda mitsubishi takımı var.

colt hakkında bilgi almak için oraya mesaj atabilirsin.

donanım olarak aşağı yukarı jazz ile aynı. bir donanım eksik bir donanım fazla.

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 17 Aralık 2006; 23:44:20 >
  • jazz güzel araç ama o paraya değmez, fiesta gayet iyi bir fiyat/fayda oranı sağlayacaktır ama sen ikisini de es geç grande punto bak bence
  • japon gibi dayanıksız dökülen arabalara verilen paralara yazık.onun için avrupalardan vazgeçme.30000 ytl haa megane otantik alınır o paraya be
  • quote:

Orjinalden alıntı: semihua28

japon gibi dayanıksız dökülen arabalara verilen paralara yazık.onun için avrupalardan vazgeçme.30000 ytl haa megane otantik alınır o paraya be

sana sadece guluyorum.bugun 95 model toyota corolla hala 14 milyar.neden biliyor musun peki??muhtemelen bilmiyorsun bu sorunun cevabını..çevrendeki arabalarla ilgilenen insanlara bir sor onlar sana gerekli cevabi verirler...

• İKisi arasından kesinlikle FiestaGrande fln da opsiyon olabilir senin için
  • ya iyice kafam karıştı. bir de mitsubishi colt girdi seçeneklerime. 24 bin Ytl uygun görünüyor. ama çevremde colt hiç görmedim ya. forumda çoğunluk çok iyi olduğunu yazıyor ama niye hiç tanıtımı, reklamı yok bu kadar az biliniyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yağmurlu

ya iyice kafam karıştı. bir de mitsubishi colt girdi seçeneklerime. 24 bin Ytl uygun görünüyor. ama çevremde colt hiç görmedim ya. forumda çoğunluk çok iyi olduğunu yazıyor ama niye hiç tanıtımı, reklamı yok bu kadar az biliniyor.

bir yıldır coltum var. daha arabamı ne bi tv reklamında ne de bi tv tanıtımında gördüm.

reklamını yapmıyor temsa yapacak bir şey yok.

ya reklama ihtiyaçları yok, yada bu satış rakamı yeterli geliyor temsa ya .

zira temsanın asıl satış önceliği mitsubishi otobüs ve kamyonları

hoş otobüs ve kamyonlarında reklamını görmedim daha ya.

kısaca temsa t v reklamı yapmıyor.

gazetelerde ve bazı web sitelerinde reklamları var ama.

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 18 Aralık 2006; 21:30:00 >

• bence ikisi arasında fiesta hem çok az yakıyor hemde 6000 ytl yanına kalır ben olsam fiesta alırım (seneye inşallah::) )
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.