Şimdi Ara

Fiesta Online [Kısmen Rehber]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaşlar Tamamen alıntırı bunu belirtiyim:)

Oyunun Link:http://fiesta.outspark.com/

Fiesta online oyuniçi resimler ve tanıtım.

Karakterler.
    1.Warior: Saygın dövüşçü ve savaş silahları ustası.Ayrıca güç sahibi.

2.Cleric: İyileştirici ve koruyucu.Clericler aynı zamanda yaşam ve ölüm hakkında gizemli güçlere de sahiptirler.

3.Archer: Uzaktan saldırı ve nişan alma uzmanı.Ölümcül darbeler vurabilir.

4.Mage: Büyü ve element uzmanı.Düşmanlarını büyü saldırısı ile yok eder.

İlk olarak oyun içinde seviye atladığınızda kazandığınız 2 türlü puan var birisi karakterinizin ağırlık vermek istediğiniz ’str,int,dex..’ alanlara verebileceğiniz puan bunlardan birincisi diğeri ise skill(yetenek) alanında kullanabileceğiniz puan bu da "k" ya bastığınızda çıkan pencerede puanınızı verebilirsiniz.

Oyuna ilk olarak girdiğiniz zaman oyunda doğduğunuz yerde bulunan npc’ler size yardım edecektir.

‘M’ ye basarak oyun içinde küçük haritaya bakabilirsiniz.

‘U’ ya basarak ise büyük haritaya bakabilirsiniz.
    Görevler için ‘L’ tuşuna basarak görev listesini görebilirsiniz.

Oyun içinde npc’lerden görev ve ya eşya alabilirsiniz.

Oyun içinde inventory ye bakmak için ‘I’ ya basmanız yeterli.

Eğer bankaya daha doğrusu eşyalarınız koymak istediğiniz bir yer arıyorsanız ‘Storage Keeper Raina’ ya uğramanız gerek.

Arkadaşlar ben Apoline'deyim Nick: IFlikoI
    Lvl: 16 Öle çok bişley bilmiyorum mesela ne Job yapıyorum bilmiyıorum bunu anlatacak arkadaşlar varsa yardımcı olabilrler:D...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Freyr -- 28 Haziran 2009; 14:58:21 >

• Yaw flood olcak ama o kadar kişi bakıp 1 kişi bile yorum yapmayınca insan üzülüyr.
  • Çünkü bu konu önceden açılmıştı ayrıca rehber olamamış üzgünüm ama:) kapsamlı değil biraz daha bilgi eklersen ii olur ama gerek yok çünkü kapsamlı rehber zaten bulunmakta:)

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skalter -- 28 Haziran 2009; 18:57:58 >
  • İyide ben daha kapsamlı bir rehber göremedim başka bir konu var ama oda tanışma yeri qibi:/
  • vardı bi aralar hatta baya mesaj sayısıda vardı bir ara uplanır heralde

yinede ssen kapsamlı yapmaya çalış
  • Bende oynuyorum bunu. Her charları denedim. Bana göre en güzel char Cleric.

20 lvl Cleric im var
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacroIceTR

Bende oynuyorum bunu. Her charları denedim. Bana göre en güzel char Cleric.

20 lvl Cleric im var

Cleric güzeldir. 56 lvl var bende de. 35-40 lvl'e kadar cleric ile bazı görevler dışında solo kasabilirsin, ondan sonra zorlanmaya başlıyor kesinlikle parti gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar bu oyunu oynayan arkadaslar varsa bilgilerinden faydanalana bilirmiyim ?? bu oyunu daha dün ögrendim bir internet sitesi vasıtasıyla ve arastırdım hosuma gitti. Anime oyunlar her zaman için olagan dısı olduklarından daha eğlenceli gelmiştir..Ama launcher ı calıstırdıgımda bir sorun olusuyo..Patch yukluyo fakat bazı yerlerde takılıyo launcherı tekrar calıstırdıgımda bu sefer farklı yerde takılıyo.. Yanı launcher patch yuklemeyı bır sure sonra donduruyo ve öle kalıyo..Bu sorunu nasıl cozebılırım yardım edebılırmısnz ?? yardım edıcek olan arkadasa sımdıden tesekkurlerımı sunuyorum..
  • merhaba arkadaşalr oyunda 28 levelim oyunda hiç türke rastlamadım oyunu hala oynayan varsa lütfen söylesin heberleşiriz bana ulaşmak için crazy_employer@hotmail.com u eklerseniz konuşabiliriz saglıcakla kalın ...
  • Güzel oyuna benziyor ama sanırım türk yok
  • Sevmedim bıraktım 4 levelde Conquer Online oynucam yüklüyor.
  • Hala oynayan var mı ?

91 Karnifex Fighter
    66 Mage DeusMortis
    36 perm. Farmer / Tank

TEVA
  • Ben oynuyodum birkaç gün önce bıraktım. Aynı tipte Iris online daha güzel benden söylemesi
  • Mrb arkadaşlar, ben bu oyunu çok beğeniyorum 3 yıl önce de oynuyordum.. Türkçe değil diye bırakmıştım. Oyun hala Türkçe olmadı keşke olsa bir marka Türkçe server'ını açsa keşke...
    Şuan 5 sınıf var oyunda 5. Trickster diye bir karakter bende bilmiyorum özelliklerini konulara bakıyorum ama hep eski konular açılmış. Ben Cleric 68Lv de bırakmıştım.. Yine oynuyorum arada. Server Epith'e gelsin herkes oyunda rastlayabilirseniz oynayan Türk'ler var :) Bilen biri karakterleri ve stat'ları nasıl veriyoruz yazsın lütfen..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.