Şimdi Ara

fiesta piyasasını bilen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

kısmetse yakın bir arkadasımın 2007 1.4 tdci dizel arabasını almayı planlıyorum..arabanın önceki sahibinide tanıyorum..arkadasım arabayı 18.000 tl ye aldı 1 seneyi askındır kullanıyor ama askere gidecegi icin satacak.. araba 83.000 km de ve aldı alalı rutin bakımlar dısında hic ugrastırmadı motoruda iyi..

arabanın cok ufak bir kazası var kücük bir ezik var hala duruyor..sol 2 kapı ve kaput boyalı cizikten oldugunu söyledi kaputu biri sert bir cisimle boydan boya cizmis hatta eski sahibindeki fotoları görmüs arkadas.. ayrıca arabanın trigeride degismemis..

arkadaslar sizlere soracagım arabanın ederi nedir ?
    fiestadan memnun kalırmıyım ?..bu arbaya cok bindim ama arabadan hic anlamam birde acemiyim biraz..bindigimde beni tek rahatsız eden kalkıstaki cıkardıgı ses biraz fazla geldi ama oda cok sorun degil
    birde trigerinin ne zaman degismesi lazım ve tahmini ne kadar tutar gerci arabayı servisine götürüp baktıracagım neyi var neyi yok ne lazım ama en masraflı triger degisimi diye duymustum

simdiden tesekür ederim arkadaslar yardımcı olursanız cok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalizma0785 -- 31 Ekim 2011; 21:47:35 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiat palio nasıl bir araç
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.