merhaba aracım fiesta 1.4 tdci 2007 vites değişimlerinde kavrama esnasında lak diye bir ses geliyor ama her zaman olmuyor debriyajdan ayağımı çok yavaş çekince bu ses gelmiyor normalmidir fiesta kullanan arkadaşlar sizde de oluyormu bu ses yardımlarınızı bekliyorum.
konuyu buraya yazarsan fiestası olan arkadaşlarla paylaşabilir, hemde fiesta konularını tek başlıkta takip edebiliriz.
bende de connect var aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum donem donem bazısı devir düşük geliyor biraz daha gaza yuklen oyle vites at diyor ama genede o ses beni cok rahatsız ediyor
arkadaşımın fiestası var aynı ses onun arabasındanda çıkıor.ve çok gıcık edici bir ses.
quote:
Orjinalden alıntı: fiesta38
merhaba aracım fiesta 1.4 tdci 2007 vites değişimlerinde kavrama esnasında lak diye bir ses geliyor ama her zaman olmuyor debriyajdan ayağımı çok yavaş çekince bu ses gelmiyor normalmidir fiesta kullanan arkadaşlar sizde de oluyormu bu ses yardımlarınızı bekliyorum.
selam sorun çözüldü gaza biraz yüklenip vites atmak gerekiyormuş o zaman ses gelmiyor herkese teşekkürler